HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2018-07-22
Címlap / Ezotéria / Beléptünk a Mérleg jegyébe

Havasi Patrícia

Beléptünk a Mérleg jegyébe

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2018-07-22

Szeptember 23-án a Nap belépett a Mérleg jegyébe és ezzel kezdetét veszi a Jupiter adományozása minden Mérleg érintettnek.  

 

A Jupiter nagyon jól érzi magát a társaságkedvelő Mérleg jegyében, így ajándékait is bő kézzel fogja osztogatni, remélem, nyitott vagy rá. Szeptember végétől október elejéig, pontosan október 10-ig, gyökeres átalakulások történhetnek az életedben. Hivatás, karrier terén a nagy remények beteljesülését is eredményezheti, de jó eséllyel jelentheti új kapcsolat vagy bármilyen jelentőségteljes dolog elrendeződését.Mivel a Mérleg a házasság és a kapcsolatok szimbólumjegye is, így több, mint valószínű, hogy a különböző  társas kapcsolataid, ami nem feltétlen jelenti a párkapcsolatot, - lehet ez szülő-gyerek viszony, testvér, baráti kapcsolat, főnök beosztotti szerep - most előtérbe kerülnek.  Ha nincsen párkapcsolatod, most nagy eséllyel találhatsz rá a szerelemre, a jól működő kapcsolatokat a Mérleg jegyében tranzitáló Jupiter csak még inkább felerősíti, megerősíti a köteléket kettőtök között. De ha nem igazi, ha nem őszinte szereteten alapul a kapcsolat, és már esélye sincs a kölcsönös fejlődésnek, most jó eséllyel véget érhet minden ilyen kapcsolat, ami ne rémisszen meg, mert jöhet majd az új a helyére.

Mérleg Jupiter kedveli a kapcsolatokban az őszinteséget, a kölcsönösséget, az egyenlő bánásmódot és a tiszta kommunikációt. Ezt sose feledd, mert ha így teszel, mindenképpen jutalmazni fog, nemcsak most, hanem a későbbiek során is!

 
 
A még Nyilas jegyében tranzitáló Szaturnusz küzdelmes, feszítő hatását sem érezheted már úgy, mint korábban. De persze tanítani akart Ő is Téged, mint minden bolygó, csak a Szaturnusz, a leckéivel próbál rávenni, hogy változtass! Ha ez megtörtént, akkor jöhet és jönni is fog a megérdemelt jutalmad. Használd ki a most következő időszakot, mert végre a sok vetés után, most jöhet a tényleges aratás időszaka! (Jupiter Mérlegben és Plútó a Bakban)
 
 

 
 
[6276]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x