Heti Utazó Tarot - Botok Lovagja
Címlap / Ezotéria / Heti Utazó Tarot - Botok Lovagja

Heti Utazó Tarot - Botok Lovagja

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-01-23

Az elmúlt hetek szép kilátásai és vágyainknak megfelelő tervei kétségtelenül úton vannak felénk. Nem is csoda, ha a megszokottnál kicsit erősebb a türelmetlenség érzése. Nem kell folyamatosan arra gondolni, hogy "hol van már az ígért jólét és a csoda?" Jönni fog az, emiatt egy percig se aggódj! Türelmetlenség helyett várakozás legyen benned!  

A Botok Lovagja most Zakinthos szigetéről üzen nekünk. A forró mediterrán széllel, a még mindig nyári hőmérséklettel és a tenger sejtelmes morajlásával, ráadásul emelt fővel érkezett meg ez a lovag. Nagyon elszánt, azt is tudja mit akar. A baj csak az, hogy mindent egyszerre és most azonnal.

 

Éppen ezért ez most inkább egy figyelmeztetés nekünk, hogy ne rohanjunk fejjel a falnak, véletlenül se legyünk türelmetlenek, hiszen az idegeskedéssel jár, aminek könnyen kudarc lehet a vége. Nem más ez, mint egy próbatétel, amit ha türelemmel vészelünk át, akkor a vágyott siker sem maradhat el. De ehhez józan ész szükséges!
 
Mindemellett egy remek időszakot is jelez nekünk a kártya, ugyanis a lovas habitusa egy izgalmas és tapasztalatok megszerzésére alkalmas közeljövőt mutat meg nekünk, amit legjobban a hivatásunkban érezhetünk majd. Mindenképpen eredményes ez a jövő, de egyértelműen felhívja a figyelmet a stresszhelyzetek elkerülésére, mert most az lehet a legnagyobb veszélyünk forrása, ezért kerüljük azt!
Szerelmi ügyekben sincs ez másképpen! Ne legyél türelmetlen, hogy még mindig nem mondott igent a nagy Ő a sokadik randi után sem! Mint mindennek, ennek is oka van, ezért ne sürgesd őt, mert azzal örökre elüldözöd magad mellől. De ha képes vagy türelmesen végigcsinálni ezt a várakozással teli időszakot, akkor lehetőséged van megélni azt a boldogságot, amire már régóta vágysz.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 7457 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x