Az első dolog, amit meglátsz a képen, feltárja a tudatalattidat...
Címlap / Ezotéria / Az első dolog, amit meglátsz a képen, feltárja a tudatalattidat

Az első dolog, amit meglátsz a képen, feltárja a tudatalattidat

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-04-18

Az első alak vagy szimbólum, amit észreveszel ezen a képen, az elképesztő pontosan megmutatja a félelmeidet, az erősségeidet és mindent, ami téged jelenleg foglalkoztat. Még csak tudatosnak sem kell lenned rá, hiszen a teszt lényege pont az, hogy a mélyből hozzuk a felszínre mindazt, amivel majd foglalkozni érdemes.  1. Lépcsőn ülő kislány
Amennyiben szemed legelőször a patakot fürkésző kislányon akadt meg, úgy nagy valószínűséggel még mindig egy gyermekkorból származó elfojtott érzelem áldozata vagy. Ez megjelenthet el nem ért vágyak formájában is, de sokkal inkább jellemző valamilyen szenvedélybetegség meglétének e módbeli megmutatása. Egyértelmű félelmet is tükröz, leginkább a felelősségvállalástól, vagy a döntések meghozatalától. Ezeket a kialakult okozatokat minden esetben az anyához fűződő kapcsolatban kell keresni, hiszen ott lesz a probléma gyökere, ami könnyen lehet, hogy már magzati korban jelen volt.
 
2. Pillangó a víz felszínén
A pillangó mindig egy pozitív szimbólumot jelöl, aminek hátterében valami jó dolog lapul. Legtöbbször az újjászületést, az új életet és a reményt hordozza magával. Viszont azt se felejtsük el, hogy a pillangó spirituális szimbóluma átlépést jelent a túlvilágba. Így könnyű szerrel jelentheti számodra a haláltól való félelmet, a megélhetés és a jó esélyek megélésének félelmeit is. Ez pedig arra enged következtetni, hogy még mindig ragaszkodsz egy elhunyt szerettedhez, akit már réges-régen el kellett volna engedni a saját útjára.
 
3. Bedeszkázott kunyhó
Nem véletlenül a legnagyobb ábrázolás a képen, így jó eséllyel ezt is választják a legtöbben. Ennek a furcsa választásnak is megvan az oka, ugyanis a belső értékekre és a szeretetre korlátozódik minden, amit az ajtó mögött találunk. Gyermekkorból származhat ez az érzelmi ellenállás, amin legtöbbször elvált szülők csemetéi mennek át, de sokszor megtapasztalják azok is, akik szívszorító kapcsolatokból nőtték ki magukat. Ezért is van bedeszkázva az ajtód, hiszen szinte képtelen vagy nyitni a világ felé és nem is engedsz be akárkit. Pedig a szeretet is csak akkor képes áramolni, ha nyitott vagy.
 
4. Fekete varjú
Egyértelmű félelmet tükröz és felnagyít minden veszélyhelyzetet. Úgy érzed magad, mint aki folyamatosan a túlélésre játszik. Pedig nem kellene állandóan arra gondolnod, hogy a környezetedben lévő dolgok számodra nem biztonságosak! Így soha nem leszel képes átadni magadat a boldog pillanatoknak, amivel csak szorongást és pánikrohamot is hajlandó vagy kiváltani saját magadból. Mielőbb változtass a gondolkodásodon, mert ez a túlzott aggodalom és állandó nyugtalanság a sírodat hamarabb fogja megásni, mint azt gondolnád!
5. Fűben alvó sárkányporonty
Erős jellem vagy ugyan, de van benned valami, amit még nem tudtál megoldani. Ezért inkább magadba fordulsz egy kicsit és lecsukod a szemed, hátha úgy nem vesz észre a világ. Ezzel megint csak  önmagad félelmeibe burkolózol, amit mielőbb fel kell oldanod. Fel kell ébredned végre és ki kell nyitnod a szemed, hogy meglásd a valóságot! Mielőbb megteszed, annál hamarabb leszel boldog és még csak egyedül sem kell csinálnod semmit, hiszen sokan lesznek melletted őszinte segítő szándékkal.

6. Jó kedélyű gyíkok
Nem véletlen, hogy a patak bal oldali partján csak egyetlen típusú állatka van. Ő tökéletesen elhatárolódik mindenkitől és mindentől. Őt nem fertőzte meg a világ, illetve pont azért jött át erre az oldalra, hogy a maga útját járhassa. És ezt példátlanul boldogan teszi. Minden percében megéli a boldogságot és az örömet, az ő élete valóban harmonikus. Megjárta már a patak túloldalát is, hatalmas utat tett meg idáig, rengeteg tapasztalatot gyűjtött be. Most már önmagának él a természet tiszteletével és megértette, hogy mindennek oka van és minden összefügg mindennel.

 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 18340 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x