Mit üzennek a rúnakövek november hónapra?
Címlap / Ezotéria / Mit üzennek a rúnakövek november hónapra?

Mit üzennek a rúnakövek november hónapra?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-05

Novemberben számítsunk arra, hogy hozzáállásunknak megfelelően alakulnak a dolgok! Ha eddig lazsáltál, akkor ne is várd a bőséget és a jutalmat, hiszen mindenki csak annyit kap, amennyit bele is tett a saját életébe. A jó hír, hogy a kockázatvállalás még mindig meghozhatja a kívánt bőséget, ha még most gyorsan változtatsz néhány dolgon.  

A rúnakövek hatalmas erőt hoznak magukkal folyamatosan. Most novemberre akkora energiát és támogatást kapunk, hogy szinte mindent képesek vagyunk elérni, ami a javunkat szolgálja. Nem is bizonyítja ezt más, mint első rúnakövünk a Pertho, a szerencse rúnája. Ez a rúna anyagi bőséget hoz és olyan komoly felismeréseket is, amiket már régóta keresünk. A bátor emberek rúnája is egyben, ugyanis ha mersz kockázatot vállalni egy bizonyos helyzetben, akkor biztos lehetsz abban, hogy te leszel a nyertes, legyen az bármi.

Ezt az energiát tovább erősíti benned Odin isten rúnája is, ami minden esetben egy üzenetet nyújt át neked. Tele reménnyel, aminek a végén ott a garantált siker. A megvilágosodott ember rúnájaként is ismert ez a szimbólum, ugyanis általa lehetőséget kapsz, hogy meghalld az angyalok üzenetét, amit folyamatosan súgnak neked, hogy életed szebb és jobb lehessen.

 
 
Mindezekben a hatalmas erőkben a hónap végére egy még hatalmasabb támogatás érkezik, ami minden képességet felerősít bennünk és az előnytelen dolgokat is előnyössé kovácsolja. A szó legszorosabb értelmében hoz nekünk vagyont és sikereket az életben. Nem is lehetne ennél szebb a novemberünk, aminek hatására az egyre csípősebb hideget is széles mosollyal vagyunk képesek elviselni.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 4512 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x