04. 04. A mai nap számmisztikája vagyonhozó kaput nyit - végezz...
Címlap / Ezotéria / 04. 04. A mai nap számmisztikája vagyonhozó kaput nyit - végezz este bőség rituálét!

04. 04. A mai nap számmisztikája vagyonhozó kaput nyit - végezz este bőség rituálét!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-07

Bőség rituálé, ami meghozza a pénzügyi sikereket - lépésről lépésre! Végezd el ma, mert ma van az év legjobb napja ehhez!  

Negyedik hó negyedike van. (Régen ezt a napot dallal és tánccal köszöntöttük, de ennek az időnek vége van.) 

Idén 2018 van, 11 -es év, ami azt jelenti, hogy ebben az évben a beavatások,  a tudatosdás, a dolgokra való ráébredés erősen segített az Univerzum energiái által. 

Ma pedig kiváló nap arra, hogy az anyagi biztonságunkért egy kis "varázslattal" tegyünk.
A négyes szám mindennek az alapja. A "világ négy sarka" - vagyis a négy égtáj, ami a Földet, a stabilitást, a megalapozottságot jelenti.

A tarotban a négyes az Uralkodó lapja, ami a földi biztonságot jelképezi. A Cigánykártyában a Ház lapjával analóg, ami szintén a stabilitás és az otthon lapja. 

A dupla négyes - egyesült erővel - nyolcassá, lemniszkátává, vagyis a végtelen jelévé változik, azt jelképezi, hogy a földi világban semmi nem vész el, minden csak átalakul. Az emberi lélek is végtelen és örökké él, és ugyanígy, a bőség is állandóan körülvesz bennünket. Mégis vannak időszkaink, amikor kevesebb pénzünk van, máskor több ... Az alábbi pénzmágiának bármely évben nekiállhatunk, negyedik hó negyedikén este 8 órakor. 


A pénzmágiához szükségünk van egy érvényes érmére - lehetőleg válasszunk valamilyen nagyobb értékű "kemény pénzt" mint a Dollár vagy az Euro, de ha nincs odahaza, akkor megteszi akár egy kétszázas (magyarországon ez a legnagyobb értékű fémpénz).

Szükséges négy mécses, vagy gyertya - nem kell nagy. A színe jó, ha piros, de ha csak egyszerű fehér van odahaza, az is tökéletesen megfelelő lesz. 

Szükséges egy kézzel felrajzolt pentagramma - ahogy a képen látod. (porba, papírra, kartonra, mindegy mire rajzolod fel!) 

Egy olyan tárgyra, ami a szegénységet juttatja eszedbe és egy olyan tárgyra amiről a gazdagság jut az eszedbe. 


A 8 mágikus lépés: 

 1. Helyezd az érmét a pentagramma tetején lévő csúcsára - ez a fej és ez van felül. 

 2. Helyezd a gyertyákat a pentagramma négy oldalágára - ezek a kezek és a lábak jelképei.
   
 3. Hozz valamit, ami a szegénységet jelképezi a számodra. Szakadt ruhát, vagy bármi ócskaságot, amiről neked az jut eszedbe, hogy szegénység van. 
   
 4. Gyújtsd meg a gyertyákat sorban, közben a megfelelő gyertyánál mondd a megfelelő mondatot: 

  - A jobb kezem ez a gyertya - a jobb kezemmel minden mozdulatom és cselekedetem a bőséges életemet, gyarapodásomat, pénzügyi gazdagságomat szolgálja 
  - A bal kezem ez a gyertya - a bal kezemmel minden mozdulatom és cselekedetem a bőséges életemet, gyarapodásomat, pénzügyi gazdagságomat szolgálja 
  - A jobb lábam ez a gyertya - minden lépésem és utam a bőséges életemet, gyarapodásomat, pénzügyi gazdagságomat szolgálja 
  - A bal lábam ez a gyertya - minden lépésem és utam a bőséges életemet, gyarapodásomat, pénzügyi gazdagságomat szolgálja
   
 5. Ahogy a gyertyákat meggyújtod, kimondod a mondatokat, a gyertyák alját érintsd az érméhez, majd tedd vissza a gyertyát ahhoz a "kézhez" és "lábhoz" a pentagrammán, amelyiket idézed. 
   
 6. Az érme így megtelik a bőség erejével. 
   
 7. A gyertyákat ne oltsd el, hanem azt a tárgyat, ami neked a szegénységet jelképezi, ezekkel a gyertyákkal égesd el. (Ha nem éghető anyagból van, akkor törd össze és tedd a gyertyék lángja fölé, ha éghető anyag, akkor égesd el!) Légy óvatos, nehogy tüzet okozz, mert ilyenkor nagy erők vannak jelen - készíts oda vizet az oltáshoz, ha szükség volna rá. 
   
 8. Amikor elhamvadt a szegénységet jelképező tárgy, tedd a helyébe a bőséget jelképező tárgyat és mondd ki a következőt: A rossz helyét átveszi a jó, a szegénység helyét átveszi a gazdagság, a gyengeség helyét átveszi az erő. 
   
Ezzel a nyolc lépéssel el is készültél. A gyertyák felett még bátran elképzelhetsz egy ideális képet, ami számodra a bőséget, anyagi javakat, gazdagságot jelenti és amiben tudod látni magad. Ezt a mágiát saját magadra, saját gazdagságodra, saját boldogulásodra tudod végezni. Másoknak nem végezheted és ártani sem tudsz vele. 

 
 
A pénzt ami részt vett ebben a rituáléban, add át a következő napokban az első olyan koldusnak, szegénynek, vagy rászorulónak, aki valamit tesz is azért, hogy pénzt szerezzen. Zenél, alkot, vagy bármi módon aktív a saját boldogulásáért. Mondd neki a következőt: Hozzon bőséget ez a kis pénz! 

Ha rossz érzésed van a koldusokkal kapcsolatban, akkor ezt az érmét tedd el magadnak szerencsepénznek. 

Mi van, ha régóta nem sikerül semmi a pénzügyekkel kapcsolatban? 

Lehet, hogy valami külső hatás van rajtad. Átok, rontás, vagy valamilyen ártó mágia. Ilyenkor nem azon kell gondolkodni, hogy ki tette azt rád, vagy hogy mivel "érdemelted ki" - azt nézd meg, hogyan szabadulhatnál tőle gyorsan. 

Kattints ide, és nézd meg, van-e rajtad rontás (Ez a számmisztikai  vizsgálat azonnali és ingyenes!) 


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 13592 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x