Ezt hozza nekünk a Bivaly! Kínai horoszkóp - 2019. január...
Címlap / Ezotéria / Ezt hozza nekünk a Bivaly! Kínai horoszkóp - 2019. január

Sásdi Bernadett

Ezt hozza nekünk a Bivaly! Kínai horoszkóp - 2019. január

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-03-25

A január 5. és febr. 4. közötti időszak a Bivaly hava a kínai horoszkóp szerint. Lássuk, mi vár ránk!  

Aki nagy nyugalomra vágyik januárban, az valószínűleg csalódni fog, mert úgy tűnik, most sem fogunk unatkozni. Bár szelídebb, de annál kitartóbb energiákat hoz a Bivaly hónapja. Látszólag kompromisszumra készebbek leszünk, de azért nem adjuk csak úgy be a derekunkat. Nagyfokú ellenállás lehet bennünk és a környetekünknél is ez figyelhető meg minden olyannal szemben, amit ránk akarnak erőltetni, az ésszerűtlen szabályok és korlátok elleni lázadás megjelenik. A lesz, amit mi szeretnénk, mert így vagy úgy, de el fogjuk érni.

Ebben ugye csak az hibádzik, hogy mindenki akarata nem érvényesülhet, így keletkeznek majd a kisebb-nagyobb konfliktusok. Ezek viszont képesek rendesen elfajulni, így az önkontroll és a reagálást megelőző gondolkodás és együttműködésre való hajlandóság hasznos lesz.

A 2019-es év már jelzi, lesz dolgunk bőségesen, felköthetjük a gatyánkat, hogy mindent el tudjunk végezni, amit kitűztünk magunknak.
Ennek előszelét pedig már a most következő napokban érezhetjük. Felettébb szorgalmas és tevékeny időszak jön. Sokat teszünk feladataink elérése érdekében, maximális energiát befektetve. Mondhatni a kötelesség mindenek előtt! Többségünk többet is fog bírni, mint máskor, mert támogató és erősítő energiákkal segít ez a hónap, hiszen a Bivaly masszív, jól terheltető állat, illetve jelen esetben szimbólum.
 

Ugyanakkor jó, ha ennek ellenére csak annyit vállalunk, amennyit várhatóan teljesíteni is tudunk. Ugyanis lesz késztetés arra, hogy akkor is igent mondjunk vagy jelentkezzünk valamire, ha azért belül már ott a sejtés, hogy ez nem fog menni. Az őszinteség önmagunkkal az egyik legfontosabb tényező, ennek hiányában jöhetnek a hibázások és az azokkal való szembesülés is, amit bizony vállalni kell, ha tetszik, ha nem. De jobb inkább előre okosnak lenni és tényleg csak erőnkhöz, időnkhöz és tudásunkhoz mérten vállalásokat tenni.

Ellenben azt se engedjük, hogy elnyomja a kezdeményezési vágyunkat holmi hezitálás vagy probléma vizionálás. Mert ennek is nagy esélye van az következő napokban. Visszavetheti ötleteink és terveink kivitelezését, hogy elsőre csak a nyűgöt és akadályokat látjuk meg, kevésbé a potenciális lehetőségeket. Viszont az, aki ezt megugorja csodás eredmények és sikerek átélője lehet. A jelenlegi elképzeléseinkben megjelennek olyan extra meglátások, vonulatok, amelyek még innovatívabbá, illetve a kivitelezést is hatékonyabbá teszik.

Ezenfelül, amit meg akarunk valósítani, azt meg is tudjuk, tehát irány az előre, ne agyaljuk túl a dolgokat, hanem ha látunk az adott dologban fantáziát, akkor cselekedjünk! Ebben a hónapban is nagy szerepe lesz a kommunikációnak, de már finomabb formában. Kevésbé jelenik meg az agresszivitás, ugyanakkor azokért a dolgokért, amikben hiszünk és vállaljuk őket, jól tudunk majd érvelni. Ha ügyesek vagyunk még inkább célt tudunk érni, mint decemberben, mert nem csak erővel érjük el, amit akarunk, hanem jó ráérzéssel és némi furfanggal is.

A Bivaly hónapjában az boldogul jól, aki az eszére hallgat, jól kommunikál és nem hagyja magát eltántorítani attól, amit el akar érni.

A hónap legkedvezőbb energiáit hordozó napjai:

Január 6., 8., 12., 14., 18., 20., 24., 26., 30.,
Február 1.

Az alábbi napokon lehetőleg ne hozz olyan döntéseket, amelyek hosszú távra szólnak, illetve ne is nagyon kezdj új, fontos dolgokba, ne ekkor költözz vagy indíts új vállalkozást, mert várhatóan nehézségekbe fogsz ütközni vagy a végkimenetel nem igazán lesz szerencsés:

Január 10., 11., 15., 22., 23., 27.,
Február 3.

INGYENES KALKULÁTOR 

Nézz vissza holnap is, mert folytatjuk a részletekkel minden állatjegyre vonatkozóan!

 
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3330 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x