Kínai horoszkóp a Disznó évére - Tigris, Nyúl, Sárkány...
Címlap / Ezotéria / Kínai horoszkóp a Disznó évére - Tigris, Nyúl, Sárkány jegyűeknek

Sásdi Bernadett

Kínai horoszkóp a Disznó évére - Tigris, Nyúl, Sárkány jegyűeknek

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-11-28

2019. február 4-én, hajnalban kezdődik a Disznó éve a kínai asztrológia szerint. Lássuk, mi vár az egyes csillagjegyek szülötteire! Ebben a részben: Tigris, Nyúl, Sárkány.  

TIGRIS 2019 

Tigris év szülöttje (1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010)

Változásokban és aktivitásban gazdag év következik, amelynek hatásait meglehetősen erősen érezheted saját életedben is. Tele leszel ötletekkel, vágyakkal, melyek új irányokat szabnak és az eddigi stagnálást felváltja a haladás. Tele leszel lehetőségekkel is, melyek főként a tágabb környezetedből érkeznek. A nagyobb változásokat is azoknak az embereknek és eseményeknek köszönheted, melyekkel nem számolsz napi szinten. Minél nyitottabb leszel a külvilágra, minél kezdeményezőbb leszel, annál könnyebben fogsz kapcsolatokat kiépíteni, új üzletet indítani. Itt fogod azokat az embereket megtalálni, akik segítségedre lesznek a kivitelezésben is. Zárkózottsággal, negatív gondolkodással elzárod magad ezektől a nagyszerű lehetőségektől, és bár feszíteni fognak a tervek, cselekvés vagy makacsság miatt elvágod a siker útját. Ennek elkerülése érdekében azt javaslom, tedd félre a rugalmatlanságot, fogadd be a kívülről jövő információkat és más emberek javaslatait, fogadd el a felajánlott segítséget.

Tigris hónap (február) szülöttje

Egy ideje már tervezhetsz változásokat a munkádban, feladataidban, esetleg üzletedben és most el is jött az ideje a kivitelezésnek. Lehetséges csak részterületek megújításai, de akár az egész rendszer cseréje is úgy mint, új munka, más pozíció, új megbízások és ügyfelek, stb. A változások nem feltétlenül belülről fakadnak, nem kizárt, hogy lelkiekben még nem vagy kész vagy alapvetően hezitáló típusként megpróbálod elkerülni és minimalizálni a történéseket. Azonban, ha megért az idő rá, akkor nem nagyon lesz más választásod, mert az események rá fognak kényszeríteni a cselekvésre. Pedig annyira nem kell tartanod a jövőtől, mert alapvetően nagyon jók a kilátásaid 2019-re és némi komfortzónából kilépéssel és ügyességgel igazán nagy eredményeket tudsz elérni.

Az egész év során folyamatosan lesznek ötleteid, melyek – ha életképesek – a karriered szempontjából és anyagilag is kedvező eredményeket hozhatnak. Fontos azonban, hogy bizakodóan állj neki a kivitelezésnek, mert egy kis belső hang azt súghatja, nem vagy elég jó, ügyes, képzett. Ne hallgass rá, hanem kezdj bele és majd, ha lesz probléma, azt megoldod. Ne vetíts előre magadnak megmászhatatlan hegyeket. Legyél inkább kezdeményező, ismerkedj meg új emberekkel, vázold fel nekik mit szeretnél, mutasd be ötleteid, és viszonylag hamar támogatókra is fogsz találni. Fel tudod majd kelteni az érdeklődést a terveid iránt és lesz is olyan ember, szervezet, akik fantáziát látva benne, mögéd állnak vagy segítenek az elindulásban. Persze ezek a változások hozhatnak zavarosabb időszakokat, olykor túl sok nyomást és stresszt kell kiállnod, ezért erre érdemes lesz már most tréningezned magad. Nem a hárítás hozza el a nyugalmat, hanem a jól felépített stratégia és tervek, melyek mentén haladva kiegyensúlyozottabban tudsz haladni. Ez tud abban is segíteni, hogy észben tartsd a sok-sok várható tennivalót, és a zűrzavaros időszakok sem tudnak majd káoszt okozni.

Tigris nap szülöttje

Érdekes évnek nézel elébe, komoly változások várhatóak a párkapcsolatodban és/vagy otthonod területén. Párkapcsolatban élve szükség lesz újratervezésre, mert nagy valószínűség szerint minőségi átalakulásnak kell történnie, főként akkor, ha már jó ideje konfliktusokkal küzdötök. Akár te, akár a párod rendelkezhet olyan tulajdonságokkal, szokásokkal, melyek a másikat zavarhatják. A Disznó éve kihangsúlyozza ezeket a problémás területeket, megoldást követel rájuk. Nem jó stratégia ilyenkor a szőnyeg alá söprés, mert az nem hogy csökkenti, sőt még inkább növeli a konfliktus helyzetek esélyét. Sokkal jobban jársz, ha közös megoldásra, a dolgok megbeszélésére és együttes problémamegoldásra törekszel. A menthetetlen kapcsolatot a 2019-es év végső választás elé állítja, míg a csak simán problémásoknak megadja az esélyt az új alapokra helyezésre. Neked és a párodnak is nyitottnak kell lenni a változásra. Az együttműködés feltétele, hogy mindenki kiteregesse a kártyáit, elmondja, hogy mit akar, mit szeret és min szeretne változtatni. Ha csak az egyik fél köt kompromisszumot, az nem fog segíteni. A problémák gyökere sokszor már régóta fenn áll, amely megoldásra vár. Minél hamarabb és tudatosabban álltok neki a rendezésnek, annál gyorsabban kezd javulni majd a kapcsolat és a hangulat is.

Problémamentes kapcsolat esetén is várhatóak kisebb-nagyobb változások, olykor némi konfliktus is, de ezek kezelhetők lesznek. Esélyes, hogy minőségi ugrás jön, pl. összeköltözés, közös otthon vásárlása, házasság, stb. A közös terveiteket is rendkívül sok lehetőséggel támogatja a Disznó éve, ha nem ragadtok meg a tervezés szintjén, hanem cselekedtek, hamar megbizonyosodhattok a pozitív energiák jelenlétéről. Szingliként elég nagy esélyed van rá, hogy az idei év hoz jelentőségteljes kapcsolatot, de ha erre nem is vágysz, úgy az otthonodban történhet kisebb-nagyobb változás, költözés, stb.

 

NYÚL 2019

Nyúl év szülöttje (1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011)

Kiemelkedően sikeres évnek nézel elébe, melyet tudatossággal tovább tudsz növelni. Ha szeretnél valamiben nagyobb fejlődést elérni ezeket tedd meg: Nyiss az újra, keress fel embereket, ismerkedj, mutasd meg a tehetséged a világnak abban a formában, amiben tudod vagy szükséges ahhoz, hogy felfigyeljenek rád. Lépj ki a komfortzónádból, vagy tedd félre esetleges hezitálásod, lustaságod. Kezd el vagy fejezd be, amibe belekezdtél, mert azért a sikert nem a galambok hozzák: ha nem csinálsz semmit, a semmi lesz a jutalmad. Ha olyan dologban szeretnél előrébb lépni, amihez nyilvánosság, új kapcsolatok, üzlettársak kellenek, úgy a Disznó éve segít abban, hogy egymásra találjatok. Főként, ha te is rendelkezel némi marketinges vénával, különösen eredményes tudsz lenni abban, hogy a világ figyelmét felhívd magadra.

Nyúl hónap (március) szülöttje

A Disznó éve nagyszerű lehetőségeket tartogat, nálad a tudás, képesség vagy az az ötlet, amivel most igazán nagyot tudsz előre lépni. Idén megkapod azt az erőt és bátorságot is, ami bármilyen terved megvalósítását segíti. Ha egyébként nem is vagy ilyen, most tűzön-vízen keresztül viszed az akaratod és nemcsak másokat “győzöl le”, hanem önmagad hátráltató tulajdonságait is. Nyúl havában születve a fejlődés megállíthatatlan, szinte biztos, hogy lesz valamilyen előremutató változás a munkádban, munkahelyeden, üzleti vállalkozásaidban és céljaidban.

Az csak egy dolog, hogy a kreativitásod ismét szárnyakat kap, tele leszel jobbnál jobb ötletekkel, de ebben az évben az erő is megadatik a kivitelezéshez. Lépésről-lépésre haladj, kerüld a kapkodást és legyél kimondottan körültekintő a hivatalos ügyeidet illetően. Ha vezetőként dolgozol, akkor a csapatoddal együtt tudsz idén sikeres lenni, az okos döntések, átfontolt stratégia duplán kamatozik a Disznó évében. Amennyiben ezt szem előtt tartod, úgy nagy eséllyel számíthatsz előléptetésre, szakmai és anyagi elismerésre, változásra a munkahelyed/munkád és partnereid tekintetében.

Nyúl nap szülöttje

Jó hír, hogy a párkapcsolatnak is kedveznek a 2019-es energiák, hiszen a meglévőt szorosabbra fonják, míg, ha pedig nincs társad, esélyes, hogy idén találkozol valakivel, aki enyhíti magányod. A jól működő kapcsolat számíthat leginkább támogatásra, ha ilyenben élsz, úgy ez az év nem hoz megoldhatatlan nehézségeket. Problémát maximum az okozhat, ha valamelyik fél birtoklóbbá, gyanakvóbbá válik az idén. Ezt érdemes elkerülni és a rossz gondolatokat azonnal törölni. Fókuszálj inkább a közös tervekre, a gyarapodásra mind érzelmi, mind anyagi téren. Ideális ez az év a kapcsolat elmélyítésére, összeköltözésre, házasságra. A nehézségekkel küzdő kapcsolat is helyre tud rázódni, de itt fokozottan figyelni kell a megfelelő kommunikációra és félre kell tenni az aggodalmaskodást.
 


SÁRKÁNY 2019 

Sárkány év szülöttje (1928, 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012)

Remélhetőleg sikeresen magad mögött tudtad a felforgató Kutya évét és nem okozott túl nagy komplikációkat neked. Ha igen, az a jó hírem, hogy jóval kedvezőbb és nyugodtabb időszaknak nézel elébe, amikor maximum néhány hónap tud csak felfordulást okozni. A Disznó energiája arra koncentrál, hogy végre te is megmutathasd a világnak, ki vagy és mire vagy képes. Kevésbé nyitott emberként is kiválóan megy majd az ismerkedés, lehetőséged lesz nagyon sok új emberrel összebarátkozni és gyümölcsöző kapcsolatot kiépíteni velük. Ha az üzleti életben tevékenykedsz, szükséged lenne új megbízásokra és megrendelésekre, akkor azt javaslom, mindenképp kezdj el nyüzsögni, mert most jóval kevesebb energiával tehetsz rájuk szert, mint bármelyik másik évben.

Sárkány hónap (április) szülöttje:

Amennyiben az előző évben munkahelyet váltottál vagy odáig fejlődött a helyzet, hogy már nagyon szeretnél, úgy most lesz lehetőséged váltani is, illetve az újat felvirágoztatni. Új munkát, pozíciót vagy megbízást úgy kaphatsz, ha kimozdulsz a komfortzónádból, akár utazol is, de mindenképpen elkezdesz mozgolódni, keresgélni, mert főként az új emberek és körülmények hozhatnak megfelelő eredményt. Ne várd, hogy majd egyszer csak rád talál a nagy lehetőség, legyél proaktív és meglátod, az Univerzum is segítségedre lesz. Az idei év ráadásul jóval kiegyensúlyozottabbá tud tenni, ha problémáid vannak, azokra hatékonyabb megoldásokat fogsz találni, a rossz kapcsolatokat pedig higgadtabban tudod kezelni. Amennyiben minden rendben a munkáddal, és csak a kollégáiddal szeretnél némi felívelést, akkor érdemes lesz ismerkedni, utánajárni új lehetőségeknek, mert az új impulzusok, ötletek kifejezetten motiválók lesznek és sokkal jobban segítik majd terveidet.

Sárkány nap szülöttje:

Azok a Sárkány jegy szülöttjei, akiknél nem teljesen harmonikus a párkapcsolat, vannak nagyobb problémák, igencsak nagy fenteket és lenteket hozhatott a 2018-as év a maga mindent kiforgató energiájával. Ha sikerült megoldani ezeket az év során, úgy a Disznó esztendejében már nem nagyon kell számítanod nagy drámákra. Persze, így is lehet konfliktus, de ezeket már jóval könnyebben és kevesebb feszültséggel tudod/játok megoldani. Gondot maximum az jelenthet, hogy idén megcsap a romantika szele, és lehetsz akármilyen szoros kapcsolatban, akkor is szívesen flörtölsz, illetve a párodnál is tapasztalhatod ez. Ez nem komoly félrelépősdi, inkább csak némi kacérkodás, amit a helyén kell kezelni. Ügyelj arra, hogy a párod ezzel ne bántsd meg és Te se vedd véresen komolyan azt, ha esetleg ő tekintget ki egy kicsit a kapcsolatból.
Ha nincs társad, úgy viszont eljött a Kánaán, szinte bármikor felbukkanhat egy vagy több jelentkező is, aki szívesen meghódítana, vagy akivel te szeretnél közelebbi kapcsolatba kerülni. Anyagi szempontból viszont érdemes lesz koncentráltabbnak lenni, ellenkező esetben meglepődhetsz milyen gyorsan lenullázod magad pénzügyileg.

INGYENES KALKULÁTOR

 
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 4790 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x