Kínai horoszkóp a Disznó évére - Disznó, Patkány, Bivaly...
Címlap / Ezotéria / Kínai horoszkóp a Disznó évére - Disznó, Patkány, Bivaly jegyűeknek

Sásdi Bernadett

Kínai horoszkóp a Disznó évére - Disznó, Patkány, Bivaly jegyűeknek

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-05-23

2019. február 4-én, hajnalban kezdődik a Disznó éve a kínai asztrológia szerint. Lássuk, mi vár az egyes csillagjegyek szülötteire! Ebben a részben: Disznó, Patkány, Bivaly.  

DISZNÓ 2019

Disznó év szülöttje (1923, 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007)

A kínaiak szerint a Disznó jegy kapcsolatos a szerencsével, az anyagi gyarapodással, nagy örömmel várják ezt az évet, különösképpen azok, akik a Disznó évében születtek. És való igaz, hogy sok szerencsés lehetőség áll előtted, de ez nem az az ölbe pottyanós fajta, hanem az, amiért tenni is érdemes. Viszont, ha így teszel, akkor jöhet a Kánaán. A 2019-es év akkor tud igazán kedvezni neked, ha szeretnéd magadra felhívni a figyelmet, új üzleti ötleteid vannak és kellenének hozzá támogatók, követők, befektetők, stb. A nyilvánosság erejét tudod kihasználni, az ismeretlen emberek lehetnek segítségedre és azok az ismeretlen tényezők, melyekkel eddig még nem is számoltál. Itt az idő, hogy megmutasd környezetednek, mi az amivel foglalkozol, mihez értesz. Biztos lehetsz benne, hogy lesz rá nyitottság és még magad is meglepődhetsz az elért siker és figyelem mértékén. A nagy lehetőségek most nem a megszokott helyeken és dolgokban várnak rád, hagyd magad mögött a szokványos ötleteket, csatornákat, nyiss az újra!

Disznó hónap szülöttje

Ez az év jól fel tudja forgatni a szakmai életed és a személyes kapcsolataid is. Amennyiben van hosszabb ideje tartó problémád, konfliktusod, az felfokozott formában tud előjönni azért, hogy végre valamilyen számodra megfelelő megoldás születhessen. Ehhez az Égiek nem sajnálják a muníciót, bármit bevetnek, hogy kilendítsenek téged vagy egy helyzetet a holtpontról. Amennyiben nem túl kedvező fordulatokkal indul az éved, szinte biztos lehetsz benne, hogy megérett a helyzet a változásra, akár így gondolod, akár nem. De nem kínozni akarnak, pont ellenkezőleg, a céljuk az, hogy az év végére jobb körülmények közé kerülj, mint voltál. Ennek okán lehetnek munkahelyi változások, akár azért, mert te szeretnéd, akár mert változnak körülötted a dolgok. Többségében jó energiákat hoz a Disznó éve, maximum intéz egy kis takarítást, mielőtt megmutatná milyen kedvező lehetőségeket tartogat számodra.

Ha munkát keresel, ideális éved jön, a legesélyesebb időszak ez arra, hogy olyat találj, amit szeretnél. Ha elégedetlen vagy feladataiddal, most kaphatsz megfelelőbbeket vagy érdekesebbeket. Ha döcög a vállalkozásod, most fel tudod pörgetni. Problémáidat sokkal könnyebben oldod meg, mint korábbi éveidben. Hívd fel magadra és üzletedre a figyelmet, és a sikered szinte garantált lesz! Ugyanakkor ez a sok változás, a körülmények olykor bizonytalanná is tudnak tenni, pláne akkor, ha a környezetedben nem tudsz megbízni. Fontos is, hogy olyan emberekkel köss szövetséget, akikre nyugodtan tudsz támaszkodni.

Disznó nap szülöttje

A párkapcsolatod fókuszba kerül a Disznó évében, akár azért, mert van, akár azért, mert nincs. Ha van és jól működik, úgy nagyon szép és harmonikus hónapoknak nézel elébe. A társad mindent megtesz azért, hogy a kedvedben járjon és te is sokat teszel a boldog kapcsolatért. Sok közös program és utazás színesíti az éveteket. Ha nincs társad, akkor most nagy eséllyel jön valaki, aki enyhíti magányod, sőt akár a nagy Ő érkezése is esélyes! Ugyanakkor, ha problémás a kapcsolatod, nos, akkor számíthatsz némi ajtócsapkodásra, mert az eddig a szőnyeg alá sikeresen besöpört problémák szem elé kerülnek, mert eltűnik a szőnyeg, nem lesz mi eltakarja. Kénytelen leszel szembesülni vele, és/vagy valamilyen megoldást találni rá vagy szétfeszül a kapcsolat és a megoldás egymás elengedése lesz. Ha el is juttok ide, akkor sem kell nagyon elkeseredni, mert hosszú távon mégiscsak ez lesz a jobb helyzet számodra.

PATKÁNY 2019

Patkány év szülöttje (1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008)

Meglehetősen mozgalmas év vár rád, melyet sok területen jól ki lehet használni. Ehhez csak annyi kell, hogy keresd az új irányokat, ismerkedj meg emberekkel, nyiss az újdonságra. A Disznó éve számodra a kapcsolatok éve, az újaké és a régieké is, hihetetlen nagy potenciál lesz ebben neked. Amennyiben üzleti céljaid vannak, vagy szeretnéd magad és azt a dolgot, amivel foglalkozol ismertté tenni, úgy a segítő emberek és lehetőségek főként a még fel nem fedezett területeken várnak rád. Emiatt azt javaslom, hogy növeled aktivitásod, utazz, nyüzsögj, mert hamarosan, pont akkor és ott meg fogd találni azokat az emberek, aki segíteni tudnak neked céljaid elérésében.

Patkány hónap szülöttje

A munka és a család kerülnek fókuszba a 2019-es évben. Az előbbi főként a változások okán, míg az utóbbi a megélt érzelmek és események miatt. A munkádban hangsúlyosan sok lehetőséged lesz fejlődni, jelentsen ez munkahely váltást, szakmai és/vagy anyagi elismerést. Sokan fogják keresni társaságod, többen azért, mert téged találnak alkalmasnak arra, hogy a segítségükre légy. Ez azt is jelenti, hogy rendelkezel azzal a tudással, képességgel, amely felkelti mások figyelmét. Most lehet csak egy választ vagy tanácsot várnak tőled, de a későbbiekben ez meghálálja magát és más csatornákon keresztül visszakapod ezt a támogatást. Azok a területek, ötletek, melyekben eredményt szeretnél elérni többségében támogatottak lesznek a Disznó évében és azt tapasztalhatod, hogy tudsz is haladni bennük. Ennek csak az vethet gátat, ha megrekedsz a tervek mentén és csak álomvárakat építesz. Az első lépésre fókuszálj, menj és cselekedj és biztosan számíthatsz rá, hogy az Univerzum mögéd áll, akár energia, akár támogató emberek képében.

Patkány nap szülöttje

Az idei év kissé felforgathatja a kapcsolatodat, főként akkor, ha már amúgy sem áll szilárd lábakon. Te és/vagy a párod nyitottabbak lehettek a külső kísértésekre, nehezebb lesz ellenállni a vágyaknak. Azért is, mert eleve érzelmesebb leszel és ez felébresztheti a szenvedélyt is benned. Ha ezt nem a társad felé irányítod, akkor ebből könnyen zűrzavar támadhat, félreértéseket szülhet anélkül is, hogy bármilyen konkrét esemény történne. A jól működő kapcsolatot ugyanakkor pont ez a szenvedély, romantika hatja át, ezáltal erősítve azt. Amennyiben pedig nincs még kapcsolatod, úgy a Disznó évében többször számíthatsz flörtre, hosszabb-rövidebb kapcsolatokra. Nem kizárt, hogy ezekből tartós kapcsolat alakuljon ki, de azon se légy kiakadva, ha csak a testiség és romantikus, ámde gyorsan kihunyó szenvedély dominál bennük. Érdemes lesz több figyelmet szentelned az egészségmegőrzésnek, erősítsd immunrendszered, menj többet levegőre, kapcsolódj ki vagy kúráld magad gondosan, ha mégis ledönt valamilyen betegség a lábadról.

BIVALY 2019

Bivaly év szülöttje (1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009)

A 2018-as évhez képest viszonylag nyugodtabb éved jön, kevesebb konfliktussal, problémával és jóval több aktivitással. Ez az év a fejlődésedet segíti elő, mely akkor tud igazán kiteljesedni, ha nyitsz a világ felé, az új impulzusokra, kapcsolatokra és lehetőségekre. Mert ezekből nem lesz hiány. Főként a tágabb környezetedben, ismerőseid révén, illetve az elkövetkezendő hónapok során megismert emberek révén jutsz hozzá azokhoz az információkhoz, tanításokhoz, melyek segítenek neked a tovább fejlődésben vagy lépésben. Idén esélyes, hogy hosszabb vagy távolabbi úti célokat tervezel be, amik nem csak szimplán kellemes időtöltést jelentenek majd, hanem intellektuálisan is gazdagítanak.

Bivaly hónap szülöttje

Ha az előző évben sok nehézségen és konfliktuson keresztül vitt az utad, az a kellemes hírem, hogy ezek elcsendesednek vagy akár teljesen megszűnnek idén. Munkáddal, munkahelyeddel kapcsolatos megújító terveid elé semmi nem görget akadályt. Ha szeretnél állást változtatni, jobb pozíciót vagy felelősségteljesebb feladatokat, ebben tud neked segíteni a Disznó éve.

DE! És ez fontos, elképzelhető, hogy kell majd hozzá némi tudásgyarapítás, így ha ismét “iskolapadba” kell ülnöd, úgy azt érdemes lesz bevállalnod, mert olyan ismeretek birtokába juthatsz, olyan tanácsadók bukkanhatnak fel körülötted, melyek nagymértékben elősegítik karrier és/vagy üzleti célkitűzéseid megvalósulását.

Természetesen az iskolapad nem feltétlenül jelent igazi, szervezett oktatási kereteket, lehet ez egy ember is (főnök, kolléga, tanító, családtag, barát), aki átadja a tudását vagy támogat információkkal, esetleg kisebb-nagyobb tréningek, stb. Meglehetősen aktív és változásokban gazdag év vár rád, terveid lépésről-lépésre tudnak megvalósulni, de idén nincs más út, mint az előre, így minél több energiát teszel abba, amit szeretnél, annál nagyobb a siker aránya is. Tudod mit kell leküzdeni ehhez?! Csakis az időnként eluralkodó kényelmességet!

Bivaly nap szülöttje

A Disznó évében az érzelmesebb oldalad dominál, olykor érzékenyebb is lehetsz, de azt is megtapasztalhatod, hogy a környezeted válik azzá. Az érzékenység időnként arra késztet, hogy többet gondolkodj vagy vonulj el magadban, ami nem lesz mindig ideális, többször érezheted magad tőle kirekesztettnek. Van a kellemes, feltöltődést biztosító egyedüllét és van a magányosság. Az utóbbit azzal tudod ellensúlyozni, ha kimozdulsz otthonról, sportolni vagy közösségbe mész, találkozol barátaiddal vagy kirándulsz, utazgatsz.

A párkapcsolatnak jót tesz az idei év, a meglévőket, melyek amúgy is jól működnek még erősebbé, érzelmesebbé tudja tenni, de még a tavalyi konfliktusos év után sérülteken is tud segíteni. Ehhez viszont kell az is, hogy ne csak mindig a saját nézőpontodból lásd a dolgokat, hanem próbáld megérteni a párodét is. Jobban jársz, ha hirtelen reakciók helyett inkább gondolkodsz egy kicsit, így mondanivalód jobban megformált, sőt kíméletes is tud lenni majd.

INGYENES KALKULÁTOR
    

 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 5298 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x