Kínai horoszkóp a Disznó évére - Majom, Kakas, Kutya jegyűeknek...
Címlap / Ezotéria / Kínai horoszkóp a Disznó évére - Majom, Kakas, Kutya jegyűeknek

Sásdi Bernadett

Kínai horoszkóp a Disznó évére - Majom, Kakas, Kutya jegyűeknek

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-12-05

2019. február 4-én, hajnalban kezdődik a Disznó éve a kínai asztrológia szerint. Lássuk, mi vár az egyes csillagjegyek szülötteire! Ebben a részben: Majom, Kakas, Kutya.  

MAJOM 2019

Majom év szülöttje (1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016)

Meglehetősen zaklatottan indulhat az éved, több váratlan esemény és megoldandó feladat vár rád, ami kissé borúsan hangzik. Ugyanakkor az a jó hír, hogy jóval több kellemes eseményre, új kapcsolatokra, pazar élményekre és utazásokra is számíthatsz. A problémák akkor jelentkeznek, ha vannak még elvarratlan szálak, melyek most már végleg megoldásra várnak, avagy tettél olyat a múltban, amelyek következményeivel most kell szembe nézned. És ezek az események leginkább az érzéseidre fognak hatni.

Majom hónap (augusztus) szülöttje


A Majom havában születve nagyobb változásokat a munkádban, a karrieredben való fejlődést tapasztalhatod meg, főként, ha odateszed magad és nemcsak várod a pozitív eseményeket, hanem generálod is őket. Amennyiben nyitott leszel valami újra, van már ötleted, képességed, amely “piacképes”, úgy az Univerzum beáll mögéd és minden erejével azon lesz, hogy sikert érj el. De ehhez szükséges, hogy valóban beletegyél anyait-apait, különben semmi extra nem történik. A munkádban – lehet ez felettes, kolléga, üzleti partner – lesznek olyan emberek, akik szívesen nyújtanak neked segítő kezet, ha kéred. Azok pedig, akik fantáziát látnak benned vagy abban, amit csinálsz, kérés nélkül is támogatni fognak. A Disznó jegy igencsak életszerető, igazi bulis, éljük meg a jót típusú szimbólum, mely rád erősen hat az évben, így várható, hogy a korábban ellaposodott vagy megszakadt személyes kapcsolataid újraélednek és velük ismét kellemes közös időszakokat töltesz majd el. Több utazás, kirándulás esélyes, illetve minden olyan program, amit korábban is szerettél, visszaköszön.

Majom nap szülöttje

A Disznó év kétesélyes a Majom nap szülöttjének. Most a karma, a hozott életfeladat erőteljesen jelenik meg. Ez azt jelenti, hogy ha még mindig van párkapcsolat szempontjából tanulnivalód vagy még mindig folyamatosan ugyanabba a hibába esel, mint eddig, akkor ez az év felkavarja a szerelmi életed, hogy ezekkel szembesülhess. A problémás kapcsolatokat kiforgatja és megmutatja, hogy mi a gond, akár veled, akár a pároddal. A jó kapcsolatban is előhozhat eddig a szőnyeg alá söpört nehézségeket, melyekre ideje lenne valamilyen működő megoldást találni. A szinglik számíthatnak a legjobb időszakra, hiszen számukra eljöhet a várva várt “lelki” társ! 

KAKAS 2019

Kakas év szülöttje (1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017)

A 2018-as év alaposan felforgathatta az életed váratlan eseményeivel, ezért talán nem lesz annyira gond, ha most egy kicsit nyugisabb időszak következik. Ez az éved főként az elmélyülésnek és a továbbfejlődésnek kedvez, ezért érdemes ilyen irányba elindulnod. Várhatóan a legérdekesebb események – azok amelyekből tanulhatsz is -, utazások és új kapcsolataid révén érkeznek. Ha terveid között szerepel, hogy nyelvet tanulj vagy kipróbáld magad idegen környezetben, úgy biztatlak, hogy vágj bele bátran.

Kakas hónap (szeptember) szülöttje

A munkádban nem várható túl nagy változás, hacsak a horoszkópod többi eleme nem utal erre. A Disznó éve a képességeid kibontakozását, a tudásod elmélyítését segíti. Jó, ha nyitott leszel a környezetedre, illetve a világból jövő információkra, mert jöhet olyan ötlet, ami továbbtanulásra késztet. Persze nem mindenkinek lesz kedve, türelme és lehetősége tréningekre vagy tanfolyamokra járni, ha neked sem, akkor is fogékonyabb leszel az új információkra. Ráadásul ezek hosszabb távon lesznek hatással a jelenlegi munkádra vagy későbbi karrier céljaidra. Munkádban és személyes kapcsolataidban törekedj a megfelelő kommunikációra, mert ebben az évben leginkább ezek okozhatnak nehézségeket. Ne indulatból reagálj, inkább gondold át mit akarsz mondani és így elfogadhatóbb formában tudod közölni. Ugyanígy érdemes lesz a hatósági, jogi ügyeidben körültekintőnek lenni, felületességgel hosszabb távon komoly problémákat okozhatsz magadnak.

Kakas nap szülöttje


Amennyiben a párkapcsolatod harmonikus, úgy ez a tendencia 2019-ben is folytatódik, főként, ha távol tartod magad a kritizálástól és beszólongatásoktól. Ha eddig ezen a téren fölényben voltál, most azt tapasztalhatod, hogy a párod agya is vág, mint a borotva, pikkpakk leérvel egy-egy vitahelyzetben. Ugyanakkor a társad és te is intellektuális téren sokat fejlődtök idén, nem kizárt, hogy valamelyikőtök újra tanulni szeretne valamit. Ez főként akkor fontos, ha nagyobb távlati céljaitok vannak, amelyekbe sok energiát kell fektetni. Ugyanis a szellemi energiahasználat erősen igénybe veszi a szervezetet, és a tied a Disznó évében sérülékenyebb. Így többet kell foglalkozni az immunrendszer erősítésével, nagyobb figyelmet kell fordítani az egészséges életmódra, mind fizikai, mind mentális szempontból. Ha nincs párod ez az év még annyira nem segíti az ismerkedést, néhány hónapot leszámítva kevésbé fog érdekelni a komoly párkapcsolatosdi. Sokkal inkább személyes fejlődésed és azon életterületeid, melyre a Disznó év erőteljesebb energiával hat.
 

KUTYA 2019

Kutya év szülöttje (1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018)

Meglehetősen aktív időszak köszönt be a Disznó évével, mely nagy drámákat nem okoz, de fel tudja forgatni a világod. Azt fogod tapasztalni, hogy nagyon sok esemény, változás történik körülötted, mindenki rohangál, idegeskedik és tele van problémával. Idén a kapcsolatépítésnek kedveznek az energiák, így ha szeretnéd felhívni magadra vagy a tevékenységedre a figyelmet, az leginkább az új ismeretségek által tudod megvalósítani. Azok az emberek, szervezetek, melyekkel idén lépsz kapcsolatba, hosszú távon határozhatják meg távlati céljaidat.

Kutya hónap (október) szülöttje

Sok szempontból ideális hónapok elébe nézel, főként akkor, ha már tavaly belekezdtél valamilyen munkával kapcsolatos tervbe. Ennek megvalósulását tudja segíteni a Disznó év energiája. Számíthatsz némi nehézségre is a kivitelezés során, illetve úgy összességében a munkádban is, de nem szabad engedned, hogy bármi kedvedet szegje és eltántorítson. Ne foglalkozz se a hátráltató emberekkel, és a negatív gondolkodást is űzd el magadtól. Fókuszálj a kitűzött céljaidra, ismerkedj, keresd a lehetőségeket. Ha olyan dologgal foglalkozol, amit már nem szeretsz annyira, unod a munkád, eleged van a kollégáidból, akkor érdemes lesz keresgélni, mert esélyed lesz olyan helyet találni, amely hosszú távra hoz megoldást. Ugyanakkor kicsit több elszántságot és nagyobb optimizmust igényel majd az eredményes álláskeresés.

Kutya nap szülöttje

Sok szempontból érdekes időszak következik. Párkapcsolatban, ha jól működik, úgy nagy problémákra nem kell számítanod, viszont konfliktusokkal teli kapcsolat esetén kicsúcsosodhat az ellentét. Ha nincs még társad, de vágysz rá, idén kifejezetten nagy az esélye, hogy találkozol olyan partnerrel, akivel hosszú távú kapcsolatot tudsz kialakítani. Személyes vonatkozása az évnek, hogy jobban vágysz majd az elcsendesült órákra, napokra. Kiválóan elleszel a gondolataiddal, de azért érdemes lesz figyelni rá, hogy ne válj magányossá, ne szigeteld el magad túlságosan a környezetedtől.

Ha úgy érzed, sok volt már magadból, akkor menj ki a szabadba, keress társaságot, kirándulj, sportolj, stb. Ez nem csak lelki, hanem testi egészségednek is jót fog tenni, hiszen ez is fontos téma lesz az év folyamán. Ha túlhúzod a dolgokat, nem figyelsz a fizikai és lelki egyensúlyodra, a Disznó évében könnyebben meg tudsz betegedni.  

INGYENES KALKULÁTOR  

 
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 4095 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x