Michael Jackson egy angyal! - FRISSÍTVE
Címlap / Ezotéria / Michael Jackson egy angyal! - FRISSÍTVE

Lénárt Évi

Michael Jackson egy angyal! - FRISSÍTVE

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-11-27

Bemutatták a napokban a róla készülő filmet Neverland elhagyása címmel, ami hatalmas port kavart a popkirállyal kapcsolatban. Parapszichológus szemmel néztem meg a filmet, a film több sebből vérzik... Egy vélemény a Jacko-botrányról.  

 

Rendezvénynaptár
A cikk nagy port kavart fel a napokban. Számos olyan olvasónk, akiknek véleménye fontos számunkra, felháborodott, különösen egy bekezdésen, annak áldozathibáztatónak is értelmezhető tartalmán. Ezt a részt töröltem, egyébként úgy gondolom, amúgy sem tartozott szigorúan a tárgyhoz. Az itt közölt írás, ahogy azt már korábban is hozzátettük, egy vélemény, parapszichológus szerzőnk véleménye.

Üdvözlettel: Rózsa Melinda (Rose), a Harmonet főszerkesztője
_

Egy halottról ilyeneket állítani, aki már nem tudja megvédeni magát, amikor ez már lezárt ügynek volt tekinthető annak idején, amikor megállapította a bíróság, hogy ártatlan, és akkor ez a két férfi is tanúskodott Michael Jackson mellett – erre most hirtelen a popkirály halála után évekkel később bejelentik egyszerre, hogy hazudtak a bíróságon, őket szexuálisan molesztálta Michael Jackson… Minden nézőnek az a kérdés jut egyből eszébe, hogy miért pont most hozták ezt nyilvánosságra?

A válasz egyszerű, ha kicsit utánajárunk ennek a két férfinak. Ez a két férfi nem egy sikeres ember. Karrierjük elején, míg Michael Jackson segítette őket, akkor jól haladt a szekér, de már réges-régóta nem fényes az anyagi helyzetük! Pénz kell nekik, sok pénz és hírnév. De egy halottat meggyalázni: ez bűn.

Aki spirituális ember, az bizonyára észrevette Michael Jacksonon, hogy ő nagyon furcsa ember volt, más, mint a többi. Ő egy angyal volt, és egy angyalt, aki fizikai testben élt köztünk, és most visszatért a többi angyal közé, megvádolni szexuális zaklatással, ez az univerzumban nagy bűntettnek számít! Ez a két férfi és a családja olyan karmát csinált magának, hogy évezredekig lesz mit ledolgozniuk.


Térjünk vissza a filmhez... a két férfi folyamatosan vallomásokat mond el interjú formájában a filmrendezőnek, elmesél részletesen mindent, hogy 7-14 éves koruk között molesztálta őket Michael Jackson. Nos, mindenki, aki megnézi, a filmet figyelje meg jól a két férfi és családjának viselkedését. Lesütött fej, állandóan a halántékához teszi a mutatóujját, ami azt jelenti, abban a pillanatban találja ki, mit mondjon, az egyikük édesanyja bűnösnek érzi magát, de én nem veszem rajta észre, hogy ő szenvedne, szóval rossz színésznő! 

Több sebből vérzik a történet, és egyoldalúra sikeredett ez az – akárhogy is nézzük – lejárató film! Olvastam több helyen, hogy betiltották a rádiók a Michael Jackson zenéit. Érdekes viselkedés a részükről, mit akarnak ezzel elérni? Aki szereti, úgyis tudja, hogy alaptalanok a vádak, hazugság az egész történet, és a zenéje mai napig a legjobb! Ez a média szenzációhajhászata, kedves olvasóim, semmi több, a pénzről szól az egész – és Michael Jackson lejáratásáról!

Aki olvassa a cikkeimet, vagy olvasta a decemberben megjelent könyvemet (Lénárt Évi: Az Élet tükre), annak ismerős ez: ott már írtam a reptilián fajról, és Jackson nem volt furcsa ember, bármennyire is hihetetlennek tűnik, ő jó ember volt, egy angyal! A furcsa cselekedeteivel (pl. plasztikai műtétek), furcsa sminkkel, furcsa frizurákkal, furcsa ruházattal, ezekkel a tetteivel ő arra akarta felhívni az emberek figyelmét, hogy vegyük észre, ami körülöttünk történik, hogy a divat bolonddá tesz minket, madzagon húzgálnak minket, mint egy bábut, egy rabszolgát.

Michael Jackson nagyon sokat tudott a világ működéséről, az emberiség eredetéről, és hogy mi történik körülöttünk. Ezt akarta valahogy bemutatni a zenéjével, a stílusával, csak keresztülhúzták a számításait, mindig bolondnak ítélték őt meg, elmebetegnek, pedig nagyon is észnél volt!

Ez a két férfi és a családja nem ismeri elég jól a túlvilágot, mert azzal mindenki tisztában van, hogy halottakról vagy jót, vagy semmit.
___
A szerző parapszichológus. Az itt közölt írás az ő véleménye, nem feltétlen tükrözi a szerk. és más szerzőink véleményét. – a szerk.

 

  

Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 5980 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x