Nap a Kos jegyében - aktív időszak, tele életerővel
Címlap / Ezotéria / Nap a Kos jegyében - aktív időszak, tele életerővel

Havasi Patrícia

Nap a Kos jegyében - aktív időszak, tele életerővel

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-06-25

Ez vár rád, ha a Napod, Holdad vagy az Aszcendensed a Kos jegyében áll: az év egyik legboldogabb időszakának nézhetsz elébe!  

A Nyilas jegyében tranzitáló Jupiter nemcsak a Kosoknak, a Skorpióknak és a Halaknak kedvez, hanem a Nyilasokra és az Ikrekre is hatással lesz, mégpedig nagyon pozitív hatással, így nemcsak a Kosoknak érdemes elolvasni, hogy a következő hónapban mire számíthatnak!

A Nap a Kos jegyében áll, azaz a zodiákusi kör első jegyében. A Kos Nap felszínre hozza, hogy miként viszonyulsz a versenyhez, az életerőhöz és az önbizalomhoz. Hogy milyen területen tudsz Kosként kiteljesedni, az függ a Holdad jegybeli illetve házbeli helyzetétől is, de az biztos, hogy a versenyzésben, győzni akarásban rejlett örömödet most nyugodtan kiélvezheted, aktív időszaknak nézel elébe. Hajrá!
Érdemes a kézzel fogható valóságra, a részletekre figyelned a következő pár hétben és haladni az áramlattal. Végül és nem utolsó sorban, most képes leszel hűen kitartani elképzeléseid mellett, de figyelj rá, hogy ne ragaszkodj olyan dologhoz, ami fölött már lejárt az időd! Azt tanácsolják Neked is a csillagok, hogy használd ki a kozmikus hatásukat, és élvezd a következő boldog, örömökben teli időszakot.

A Nyilas jegyében tranzitáló Jupiter hatására bár (még) nem a megvilágosodás fog következni, viszont a tudatosság, a tudatos életmód felvállalásának eljött az ideje! Nemcsak a Kosoknak, hanem a Skorpióknak, Halaknak, Nyilasoknak és az Ikreknek is szól a Jupiter üzenete, ami a bölcsességgel, tudással és a hittel kapcsolatos. A Nyilas Jupiternek köszönhetően érezhetően, könnyebben mennek majd a dolgaid, égi segítséget is jelöl.

Áprilisban a Nyilasban tranzitáló Jupiter hátráló mozgásba kezd, olykor visszalép a Skorpióba, ami arra késztet majd, hogy mély önismeretet, belső munkákat gyakorolj.

A Jupiter a nagy szerencse bolygója, az optimizmus képviselője és lehetőséget ad a győzelemre bármely területen is szeretnél szerencsét az életedbe, csak fókuszálj arra és imádkozz. Ha pedig elsőre nem sikerül, akkor se add fel, mert Jupiter tranzit idején előbb-vagy utóbb sikerülnie kell a célodnak!

 

   
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2801 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x