Heti tarot: A lezárás hete
Címlap / Ezotéria / Heti tarot: A lezárás hete

Heti tarot: A lezárás hete

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-11-27

Hogy megtudjam, mit üzennek számunkra az Égiek a következő hétre, ismét a Tarot kártyát hívtam segítségül. Egy háromlapos kirakási módot választottam, mely azt mutatja meg, hogy anyagi, lelki és szellemi szinten mire számíthatunk.  

 

Rendezvénynaptár
 

A Botok Királynőjének üzenete, hogy az energiák jelenleg kedvezőek az anyagiak területén. Érdemes az egészségünkkel, a lakásunkkal és a pénzügyeinkkel foglalkozni. Figyelj oda az egészséges táplálkozásra, tornázz, jógázz, esetleg rakj rendet magad körül! Foglalkozz a pénzügyeiddel! Légy gyakorlatias és határozott! Anyagi bevételre, üzleti sikerre is számíthatsz.

A XX-as lap (sok pakliban a Végítélet nevet viseli) azt jelzi, hogy változás előtt állunk. A döntés most a mi kezünkben van. Ahhoz, hogy tovább tudjunk lépni, le kell zárni a múltat. Gondolkodj el, a te életedben, mik az elvarratlan szálak? Van-e olyan személy az életedben, akivel tisztázni kell valamit? Ha igen, tedd meg! Van-e olyan kapcsolatod, ami kiüresedett és lezárásra vár? Vannak-e felbontásra váró klubtagságaid? Esetleg olyan tárgyak a környezetedben, melyekhez rossz emléked fűződik? Ha igen, adományozd el vagy dobd ki!

A lelki sík lapja a Kelyhek Királya. Egy nyugodt, szelíd embert ábrázol. Érdemes ilyen állapotban közelítened az Égiekhez, a hitrendszerednek megfelelő istenséghez. Meditálj és hallgass a megérzéseidre!

Kellemes és sikeres hetet kívánok!

KaLily - BMR-es szemléletű veszteségfeldolgozás, számmisztika, tarot, önismeret: kalily.webnode.hu
Kalily Spirituális Stúdió a Facebookon

 
 

Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 1958 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x