A Srí Lanka-i robbantások margójára - asztrológiai elemzés...
Címlap / Ezotéria / A Srí Lanka-i robbantások margójára - asztrológiai elemzés

A Srí Lanka-i robbantások margójára - asztrológiai elemzés

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-07-20

A Srí Lanka-i köztársaság kikiáltásának időpontja 1972. május 22. 12.43. Mundán horoszkópot néztünk.  

Mivel 1996 óta 16 ilyen robbantásos történet volt ott, ezért azt gondoljuk, hogy gyorsabb planéták a beindítók: a Mars és a Szaturnusz. Szaturnusz, Jupiter és a Mars/Vénusz együtt Neptun kuinkunx, mint katasztrófa-fenyszög, minden egyes esetben, amikor jegyeleji Uránusz vagy Plútó vagy Szaturnusz van tranzitban. Beindítja ezt a párhuzamos kuinkunx történetet.

Nagyon szembeötlő még a Szaturnusz az MC-n. Minden Szaturnusz direkció vagy Szaturnusz tranzit begyújtja a Nap-Szaturnusz együttállást. 11-es ház rák Mars/Vénusz szemben a fall Jupiterrel bakban. A rák Mars - bak Jupiter állandó balhé... vallási szempontból főleg. Plusz egyesben Hold/Plútó együtt a szűzben: szétosztottság, állandó fejjel lefelé állás. Megkérdezi a földhöz, élethez való jogot. Semikuinkunx (75°): olyan, mint a háborús quinkunx, csak "apróságokon", kis közösségeken belül. Ez egész Srí Lankára vonatkozik.


A mostani tranzit bika Uránusz beindítja a Mars/Vénusz oppozit Jupiter szembenállást. Lázadást szítani, a népet hergelni. Szétosztani, diverzifikálni. A legszembetűnőbb probléma Srí Lanka képletében a Nap a főváros (Colombo): az ikrek Nappal szemben a nyilas Neptun. Tehát az országot alkotó kis közösségek vallási és nemzeti hovatartozásuktól függően mindig szópárbajban vannak egymással. Nincs közös nyelv. (Angol, de az nem olyan..) Korlátozott az információ-átvitel. A bika Uránusz, a radix bak Jupiter az ikrek Nap/Szaturnusz és a rák Mars/Vénusz együttállást megmozgatja. Főleg úgy, hogy a Nap együttáll az Uránusszal tranzitban. A Szaturnusz a ludas, mert állandó kvadrátja van az AC es DC- re. (Még örülhetünk, hogy van Srí Lanka.)

A legnagyobb mozgatóerő a vallásokkal manipulálni. A hozzájuk kapcsolódó szent helyek elleni támadások fenntartják a rettegést, ami állandó hivatkozási alap a haborúskodáshoz, amiből előbb a hadiipar, majd a gyógyszeripar profitál. Ezek a merényletek és templomok elleni támadások a globális rettegéshez, háborús félelemhez vezető gyújtózsinór újabb centiméterei.

Ezt is érdemes elolvasni.  

 
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1788 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x