Brexit light, enter night - az asztrológus szemével
Címlap / Ezotéria / Brexit light, enter night - az asztrológus szemével

Brexit light, enter night - az asztrológus szemével

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-23

Nemcsak az Európai Unióban, hanem mindenhol olyan nagyra nőtt a vízfejű bürokratikus rendszer, hogy szükségszerűen ki kell pukkadnia. Tudjuk nagyon jól, hogy ez fog bekövetkezni. Mikor? Kb. most azonnal. Visszafordíthatatlanul. Nincs időnk.  

Brexit és hatása: mi lesz az Európai Unióval, a pénzzel? India és Anglia története szervesen összekötődik.

Ami történik, azt nem lehet visszafordítani, nem lehet jóvá tenni. Nem fenntartható a Földünk kizsigerelése. A csúcspontja 9 óra..először 9 napot akartunk írni, de már hátráló mozgásba kezdett a Plútó... szóval itt van. Évek óta várjuk, beszélünk róla. Elmondták sokan, hogy mit lehet tenni.

Hogy kell elképzelni az összeomlást?

Mint 1929-ben a nagy gazdasági világválság idején. (Bak Plútó/Szaturnusz ugyanúgy áll, mint annak idején, és a Jupiter hiába van otthon, domicilben a Holddal. Annyit csinál, hogy felgyorsítja az eseményeket.) Szóval itt van. Nem kell besz@rni. Don’t panic... towel day lesz május 25-én.
 

Mit tehetünk?


Nagyon semmit. Az alapvető elementálokkal tudjunk kapcsolódni. Vízből, napból energiát ’kivenni’..elektromos energiából kinyerni. A rendszer túl van terhelve, és még mindig mindenki tovább/túlrezegteti..még nagyobbat fog csapni. Olyan mentális/pszichológiai kisülések vannak már most is, hogy az borzasztó.

A legnagyobb spirituális tudatosság, hogy megengedem a Síva-szerű, pusztító energiáknak, hogy szétkapjanak és újraépítsenek. Meg kell nézni a történelmet. Ismétli magát kb. 80-85 évente a teljes uránuszi kör befejezésével. Az emberiség történetében kb. 7%-ában nem volt háború, azóta egyfolytában van valahol, ez a "fejlődés alapmotorja", mindenki tisztában van vele.

Elindul a nép, migráció van. Újraszervezés van. A Földünk intelligens, teszi a dolgát, újra szervezi magát. Nincs területünk, szabad. Szüksegszerű a vándorlás élettér után kutatva. Ezt a mentális zajt karbantartani és egy közös felé terelni lehetetlen. Pandora szelencéje most a globalizmus. Az információ nevű függőjátszmát át kéne alakítani. Nem netről szedni az infót, ami manipulál... A visszahúzódni képtelen, mindent jobbá tenni akaró, rózsaszín illuzórikus buborék ki fog pukkanni.

Tedd a kezed egy kőre, egy fára, és szedd ki onnan az információt közvetlenül! Interakcióba lépek bármivel. Megnyitom magam a kommunikációd felé. Kezembe veszem, érzem merre vagyok, merre nézek. Le van írva sok helyen, Dora van Gemder tündérekről, faszellemekről íródott könyvében például.. Én úgy csinálom, hogy a homlokomhoz érintem a kezem és mély levegőt veszek. Ugyanígy tehetünk a használati tárgyakkal, kövekkel, növényekkel, állatokkal. Mundán horoszkópban ugyanazt képzeljük el, ahogy a Star Warsban JarJar mondtat: KAMPECA..vagy ahogy most Jónás átkiabált: nagyon fog fájni.. :)

A mostani indiai választások győztese már önálló hatalommal fog rendelkezni. Függetlenedési folyamat fog elindulni. Le fogják vágni a régi birodalomból megmaradt csökevényes kihelyezett intézményeket, szokásokat. Mindez Indiában, Kínában már évtizedek óta szépen kibontakozó folyamat. Most van a boomja. És visszanyúlnak a mai hatalmon lévő országokba. Az EU szétesik, az euró zuhanórepülése magával rántja a dollárt és az összes többit... Enter Night...


A Kaly Yuga teljesen rendben lévő folyamat, de le lehet rövidíteni, és nem kell beleragadni. Merjünk a fényeket lekapcsolva a sötétben bambulni. Vagyis aktív és passzív rezisztencia! Máshogy nem tud fellélegezni a túlrezonált, "agyba-főbe világított" Föld és a tudatosságoskodásosságot a végletekig, a robbanásig feszítő elme. Free internet, free energy! Ahogyan az mindig is adott volt és van. 

 
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2095 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x