Válts frekvenciát, és érd el az álmaidat!
Címlap / Ezotéria / Válts frekvenciát, és érd el az álmaidat!

Lukács Tünde

Válts frekvenciát, és érd el az álmaidat!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-07-21

Van egy kiskutyám, 10 éves. A házunkban pedig lakik egy idős bácsi szintén kiskutyával. Minden reggel megkérdezi, hogyan lehet egy 10 éves kutyában ennyi energia, mint az enyémben.  Egyszerű a válasz. Ő nem tudja, hogy 10 éves. Nem tudja, hogyan "kellene" viselkednie, mozognia egy 10 éves kutyának.  Ő úgy mozog, viselkedik, mint egy kölyökkutya. Mert nem "tudja" azt, amit nekünk embereknek megtanít a külvilág, a család, a társadalom.  

Ne csak álmodd, valósítsd meg! Teremtő nap! 2019. május 11. Három Lótusz Jóga és Masszázsműhely

Egy kor felett igyekszünk megfelelni az emberek, a társadalom elvárásainak, hogyan kellene viselkedni, hogyan kellene érezni magunkat ebben a korban. És mi van, ha lehet másképpen is? 

Lehet, hogy hallottad már a viccet, amikor Józsi bácsit megkérdezik, hogyan élte túl a halálos betegséget. "Úgy, hogy nem tudtam, hogy halálos..." - ez volt a válasz. És ebben van a lényeg. Az történik velünk, amiben hiszünk, amit elvárunk. Ha abban hiszek, hogy nekem nem jár boldogság, egészség, szerelem, akkor ezt várom el az élettől, ezért ezt fogom kapni.Sajnos a mai világban gyakori az egymásra mutogatás. Az, hogy meg vagyunk győződve róla, hogy a másik tehet arról, hogy nekünk nem működik az életünk. Rengetegen élnek évtizedeken át haraggal, dühvel a szüleik, vagy akár régi társuk felé, mert nem kaptak meg tőlük valamit. Pedig mindent, ami történik velünk az életben, mi vállaltuk be, még mielőtt leszülettünk volna. Mi választottuk ki a szüleinket, tehát tudtuk, hogy mit fogunk általuk megtapasztalni.

Az első lépés, hogy a sorsodon változtatni tudjál az, hogy legyél tudatában annak, hogy minden külső körülmény a te belsőd kivetülése. Azok az emberek, akik állítólag bántanak téged, semmi mást nem csinálnak, csak mutatják neked, hogy mi van benned, a lelkedben. Ők csak rezonálnak rád. Rámutatnak a lelkedben lévő sebekre, hogy azokat végre be tudd gyógyítani.

Rezgés alapú Univerzumban élünk. Ha változtatni szeretnél a külső körülményeken, ne a fizikai valóságba akarj erőszakosan belenyúlni azonnal, hanem változtasd meg a belsődet. „Rezegd” feljebb magadat! Úgy szoktam elmesélni a dolgot, hogy ha a rádiót hallgatod, akkor a Kossuth rádió frekvenciáján nem fogod hallani a Juventus rádiót. Ahhoz be kell állítanod a rádió frekvenciáját.

Pontosan így működsz te is. Ha más valóságot szeretnél, hangold magadat erre a valóságra. Ha hiányt élsz meg, nem tudsz kapcsolódni a bőséghez. A bőség más frekvencia. Ha magányt élsz meg, nem tud kapcsolódni hozzád a társ. Ha szegénységtudatban élsz, ha mindig csak az akciókat,, a legolcsóbbat keresed, akkor ezzel azt üzened az Univerzumnak, hogy csak ezt érdemled, neked ennyi is elég. A változáshoz első lépésben a gondolataidat, és a hozzájuk fűzött érzelmeket kellene megváltoztatni. Ezáltal változik a rezonanciád is.

Ha elfogadnánk azt a gondolatot, hogy többek vagyunk annál. mint amit a fizikai világban látunk, és azt, hogy okkal vagyunk itt Földön, és ez az ok nem az, hogy csak dolgozzunk, és másoknak megfeleljünk, akkor szembesülnünk kellene egy nagyon fontos dologgal. A felelősségvállalással. Mert akkor be kellene látnunk, hogy mi vagyunk a felelősek a saját életünkért, és arról, hogy ott tartunk, ahol vagyunk, nem a külvilág tehet. Nem a szüleink, nem a párunk, nem a főnökünk, nem a kormány, nem a társadalom, egyedül mi vagyunk a felelősek. Mi vállaltuk ezt a sorsot, mi vállaltuk a nehézségeket is. Mi lenne, ha vállalnád a felelősséget, és visszavennéd az erődet azoktól, akiknek átadtad? :)

Ha szeretnéd megérezni, milyen érzés örömben élni, és milyen érzés kapcsolódni az álmaidhoz, akkor szeretettel várunk 2019. május 11-én a Három Lótusz Jóga és Masszázsműhelyben, a következő Teremtő napunkon. Helyek korlátozott számban vannak!

 
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2357 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x