Kínai asztrológiai előrejelzés a májusi Kígyó hónapra...
Címlap / Ezotéria / Kínai asztrológiai előrejelzés a májusi Kígyó hónapra

Sásdi Bernadett

Kínai asztrológiai előrejelzés a májusi Kígyó hónapra

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-24

Kössük fel a gatyánkat, kérem szépen, mert lesz itt mindenféle érdekesség! Az idei Kígyó hónap félresöpör mindenféle stagnálást vagy hezitálást. Innentől kezdve egyre jobban kezd érvényesülni a 2019-es év Disznó zodiákus hatása, amely felpörget és rábír bennünket arra, hogy elinduljunk valami új felé. És ez most kiváltképp hangsúlyos üzenet!  

Különböző hatások érvényesülnek a Kígyó hónap folyamán, és az, hogy kinél melyik jelenik meg, leginkább a horoszkópban lévő egyéni hatások függvénye lesz. Összességében elmondható, hogy mindegyik a változás felé mutat, így a cél az, hogy ebben a hónapban állapotváltozások jöjjenek létre az életünkben. Aztán ezen belül már kinek-kinek más lesz.

Van, aki ekkor dönt költözés mellett, van aki már konkrétan meg is teszi, míg mások csak felújítanak vagy a párkapcsolatukban hoznak olyan döntést, mely hatással lesz az otthonukra, környezetükre (nem kell mindig negatív dologra gondolni!). A lényeg, hogy érezni fogjuk, hogy merre kell elindulnunk és most kedvünk is lesz hozzá. Hangsúlyosan tudatos, törekvő hónapunk lesz!


A belső eltökéltség mellett igencsak aktív napokra is számíthatunk, sok-sok rohangálással és még annál is több teendővel. Kötelezettségeink teljesítése belső késztetés lesz, mely elnyomja az esetleges kényelmességünket, így azok is, akik kicsit lassabb beállítottságúak magukhoz képest felgyorsulnak. Akik viszont amúgy is tevékenyek, azok még inkább számíthatnak arra, hogy feszíteni fog a tettvágy vagy a mehetnék. Ideális ezért ez az időszak minden olyan dologra, amiben előre szeretnénk haladni.

A fizikai aktivitást is elővetíti a Kígyó hónapja, a tél folyamán felszedett plusz kilókat most pillanatok alatt le lehet dolgozni, ekkor érdemes belekezdeni az ún. életmódváltásba. Azonban óvatosnak is kell lenni, mert a türelmetlenség, izgágaság és felületesség veszélyeztet bennünket, melyek miatt hamarabb bekövetkezhetnek sérülések.

Legalább ennyire az érzelmek is jelen lesznek, lesz, akinél túlérzékenységet okoz a Kígyó energiája, így aki amúgy is tudja magáról, hogy hajlamos könnyen megbántódni, annak fel kell vérteznie magát. De most még a “vasemberek” is ki vannak téve az érzelgősségnek, így ők is nagyobb drámát tudnak csinálni apróságokból.

A lényeg, hogy próbáljuk meg irányítani gondolkodásunkat, ne engedjük át magunkat se az önsajnálatnak, se olyasféle rágódásnak, amely a adott problémát nem oldja meg, ellenben sokkal rosszabb színben tünteti fel előttünk a helyzetet vagy a másik felet, mint ami valójában. A Kígyóban ott a tűz élet igenlő, pozitív ereje, mely sok nehézségen átsegít, illetve az egyik legnagyobb szeretetforrás!

Az alábbi napokon lehetőleg ne hozz olyan döntéseket, amelyek hosszú távra szólnak, illetve ne is nagyon kezdj új, fontos dolgokba, ne ekkor költözz vagy indíts új vállalkozást, mert várhatóan nehézségekbe fogsz ütközni vagy a végkimenetel nem igazán lesz szerencsés:
Május 7., 14., 15., 19., 26., 27., 31.

A hónap legkedvezőbb energiáit hordozó napjai:
Május 6., 10., 16., 18., 22., 28., 30., Június 3.

Ingyenes kalkulátor: https://kinai-horoszkop.com/

 
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3609 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x