Kínai horoszkóp a Kígyó havára - állatjegyenként
Címlap / Ezotéria / Kínai horoszkóp a Kígyó havára - állatjegyenként

Sásdi Bernadett

Kínai horoszkóp a Kígyó havára - állatjegyenként

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-05

A májusban kezdődő Kígyó hónap félresöpör mindenféle stagnálást vagy hezitálást. Innentől kezdve egyre jobban kezd érvényesülni a 2019-es év Disznó zodiákus hatása, amely felpörget és rábír bennünket arra, hogy elinduljunk valami új felé. És ez most kiváltképp hangsúlyos üzenet!  

TIGRIS

Kardinális változások és váratlan események színesíthetik a következendő napjaid, így ne csodálkozz, ha minden előjel nélkül, egyszer csak történik valami, ami teljesen új irányt szab az életednek. Mind pozitív, mind negatív értelemben felforgatók lehetnek a történések, melyek többsége már a múltban csírázott ki. A Kígyó hónap történéseinek többségében előzménye van, vagy már korábban elkezdődött vagy egy ideje foglalkoztat. Számíthatsz olyan emberek felbukkanására is, akikkel a karma köt össze, így valamit együtt kell véghez vinnetek.

Fontossá válnak a korábban tett kijelentéseid, elköteleződéseid és igencsak érzékenyen fog érinteni, ha másban csalódnod kell, mert nem tartja magát az adott szavához vagy felrúgja a korábbi megállapodásotokat. Ha hazugságon vagy sumákoláson kapsz valakit, aki fontos neked, jó, ha előbb magadba nézel és megkeresed azt a pontot, amikor te is hasonlóképpen cselekedtél. Légy tudatos rá, hogy hajlamosabb leszel minden sérelmet hatványozottan megélni, az önsajnálat és sértődékenység fokozottan lesz jelen, de ezt kellő önismerettel és önfegyelemmel, illetve a benned lévő empátiával könnyen felül tudsz ezen emelkedni.

Nyiss mások felé, értelmezd az eseményeket, lásd meg bennük a fejlődést és tedd takarékra érzékenységedet! A hétköznapok folyamán leginkább a kommunikációs félreértésekkel kell vigyázni, törekedj arra, hogy a lehető legtisztábban és egyértelműbben egyeztess másokkal és szervezd napjaidat. Hajlamos leszel a szétszórtságra, a kapkodásra, így könnyebben megtörténhetnek az ebből fakadó problémák és kisebb-nagyobb balesetek is.

NYÚL

Ez a hónap a horoszkópodban lévő NYÚL által képviselt energiára nincs hatással.

SÁRKÁNY

Ez a hónap a horoszkópodban lévő SÁRKÁNY által képviselt energiára nincs hatással.KÍGYÓ

Hatványozottan erősen hat rád ez idei Kígyó hónapja, hiszen a Disznó év önmagában képes érdekes eseményeket generálni. Ez a hónap elhozhatja számodra a békét, nyugalmat és problémamentes napokat, sőt azt is tapasztalhatod, hogy terveidben úgy haladsz, mint kés a vajban.

Ugyanakkor azokon a területeken, ahol a Kígyó megtalálható a horoszkópodban, igencsak fordulatos események részese is lehetsz. Leginkább akkor, ha valamilyen probléma már eleve megoldásra várt, úgy ez előtérbe kerülhet azért, hogy végre valamilyen építő megoldást találj rá. Tudd, ha az Életnek kell kezdeni rendezni helyetted a dolgokat, akkor az időnként fájdalmasabb, így azt tanácsolom, hogy a májusban aktuálissá váló problémák megoldásában légy előrelátó cselekvő, ne engedd ki a kezedből az irányítást.Május a lehetőségek hónapja, melyek dinamikusan érkeznek és többségében pozitív eseményeket idéznek elő. Leginkább a lelkesedésed és előre haladási vágyad által tudsz majd igazán elégedett hónapot zárni. Ló havában születve a munkádban lehetnek változások, úgymint új feladat, de akár állásváltoztatás is, az üzleti életben pedig friss kapcsolatok szövődnek. A barátaiddal aktív, örömmel teli napokat élhetsz meg, és a családoddal is szeretetteljes időszak következik (kivéve, ha már komoly problémák vannak, ebben az esetben inkább fokozza a Kígyó hónap az ellentéteket).

Amennyiben temperamentumosabb alkat vagy, jó ha visszább fogod a lovakat, mert könnyen elsöpörhetnek az érzések és indulatok. Ló napján születve a párkapcsolat elmélyül, az érzések tetőfokra tudnak hágni, mind jó, mind pedig rossz értelemben, leginkább az önmérséklet fogja befolyásolni miként alakulnak a napjaitok.

KECSKE

A Kígyó hónapja felpörget, élettelivé varázsolja a napjaid. Több változásra késztető esemény és lehetőség jöhet az utadba, melyek örömöt és fokozott izgalmat váltanak ki belőled. A spiritualitás hangsúlyosabb szerepet kap, akár különböző tanulmányok, események avagy emberek által érkezve.

Kecske napon születve az energiák közvetlenül hatolnak belsődbe, megtelítenek és növelik cselekvőképességedet, bárkit bármilyen témában meg tudsz szólítani, inspirálni tudod magad és környezeted is. A párkapcsolatod élettel telivé válik, ha kicsit laposabbnak érezted eddig, úgy most ismét szenvedélyesebb napok következnek. Persze, ennek időnként egy-egy parázs vita is lehet a vége, de aztán jöhet az édes kibékülés! Kecske hónap szülöttjeként a munkádban számíthatsz fejlődésre, új megbízásokra, változásokra.

MAJOM

Fontos napok jönnek, erőteljes hatást gyakorolhat a Rád a Kígyó hónap energiája. Aminek lejárt az ideje, az mindenképp távozni fog és ami érkezni akar, az jön, ha nyitott ajtóval várod, ha nem. Az előbbinél lesz lehetőséged irányítani az eseményeket, az utóbbinál kényszerítő erejűek lehetnek azok.

Az érzéseid is alaposan felzavarodhatnak, a környezeted és a mindennapi történések ugyancsak mélyen megérintenek. Nyitottabbá válsz az emberekre, gyengeségeiket megértőbben fogadod. Döntéseidben többször befolyásolnak ezek a hatások, pozitív és negatív értelemben is. Pozitív az előbb említett nyitottság, míg negatív a túlérzékenység, olykor sértődékenység. Hajlamos lehetsz magadra venni olyan dolgokat, amit nem bántásnak szántak, de akár a saját kishitű gondolataid másokra vetíteni.

Ellenben a türelem nem lesz az erősséged, pláne úgy, hogy a Disznó év már önmagában egész évre ingoványos talajt ad az érzelmeidnek és hangulataidnak. Majom hónapban születve lehetséges munkahely váltás, feladataidban megújulás, munkád és/vagy családod és barátaid miatt sok jövés-menés vagy utazás. Majom napján születve a változások az otthonodat (költözés, átalakítás, stb.) és/vagy a párkapcsolatodat érintik. A nem működő, idejét múltja helyzetek akarnak most végleg megszűnni vagy átváltozni, így a rossz kapcsolatot elég negatívan érintik a hónap energiái. Ugyanakkor, ha épp nincs társad, akkor elég nagy eséllyel számíthatsz rá, hogy valakit megismersz, aki fontossá válhat avagy az eddigi laza kapcsolatod elmélyül.

KAKAS

A Kígyó hónap leginkább azokon a területeken tud segíteni neked, melyekben előre szeretnél haladni. Ha Kakas hónapjában születtél, úgy a munkádban jöhetnek események, melyek megváltoztatják az eddigi helyzetet. Ez lehet új munka, feladatok, kollégák, stb. Feletteseid és más befolyással rendelkező emberek lesznek segítségedre, ők lesznek azok, akik tisztában vannak kiváló képességeiddel és ezért szívesen állnak mögéd támogatóként.

Kakas napján születve a párkapcsolati témák előtérbe kerülhetnek, azon belül is a józan ész veszi át az irányítást. Annyira most nem a cseppfolyós érzelmek dominálnak, de mégis közelebb kerültök egymáshoz. Ha pedig nincs társad, úgy ez is egy olyan hónap, amikor érdemes nyitottnak lenni az ismerkedésre.

KUTYA

Ez a hónap a horoszkópodban lévő KUTYA által képviselt energiára nincs hatással.

DISZNÓ

Puskaporos időszak következik, a kis apróságból pattanhatnak ki parázs viták, konfliktusok, sokszor minden előjel nélkül. Kezdheted te is, illetve bárki más is a környezetedben. A türelmetlenség maximálisan jelen lesz a Kígyó hónap folyamán, hajlamos leszel az impulzív döntésekre, belekapsz egy dologba, de rövid időn belül elveszted érdeklődésed felé, mert már valami más izgalmasabbnak, érdekesebbnek tűnik.

Az érzéseket ilyenkor hasznos kontroll alatt tartani, és a lehető legkevésbé beleavatkozni mások dolgába. Azt se hagyd, hogy a környezeted rángasson össze-vissza, próbálj meg inkább a saját dolgaidra fókuszálni és a terveidet szép sorjában megvalósítani. Változásokat is hozhat a Kígyó hónapja, melyek alaposan felborítják az eddig megszokott helyzetet. Ezeket a változásokat azonban legtöbbször te fogod kezdeményezni, nagy eséllyel azért, mert már a korábbi hónapokban elindult valami, ami most fejti ki igazán hatását, tehát dönteni kell és kivitelezni is.

PATKÁNY

Ez a hónap a horoszkópodban lévő PATKÁNY által képviselt energiára nincs hatással.

BIVALY

Gyakorlatias hónap jön, ezért minden tervedben jól tudsz haladni. Az érzelmek kevésbé tudnak irányítani és összeszedettebbnek is érezheted magad. Bivaly hónapjában születve adódhat valamilyen új lehetőség, amely változást hoz a munkádban, esélyes, hogy felelősségteljesebb feladatokkal bíznak meg, esetleg új ügyfeleid lesznek.

Bivaly napon születve nem a mézes-mázos szavak és érzések dominálnak, inkább az egységalkotás révén jól tudtok együttműködni a hétköznapokban. Ha nincs társad, úgy vagy kevésbé fog most érdekelni a párkapcsolatosdi vagy pedig olyan emberrel találkozol, aki racionálisabb beállítottságú, de mégis hatással lesz rád.

 
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3486 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x