Telihold, amilyen még soha nem volt
Címlap / Ezotéria / Telihold, amilyen még soha nem volt

Telihold, amilyen még soha nem volt

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-06-01

Különleges telihold következik, olyan, amilyet még sohasem láttál. Égi kisérőnk fénye most nem csak gyönyörű látványt fog nyújtani, hanem különleges energiákat is hoz. A skorpióban és a bakban lévő telihold kedvező hatásokat eredményez. Készülj fel erre a különleges energiára!  

Minden ilyen égi esemény a teljesség üzenete, ahogyan azt már előző telihold-esemény kapcsán említettem. Világít az éjszakai, és a nappali égbolt is. Az egyértelműség most még egyszerűbbé, és elérhetővé, mindannyiunk számára nyilvánvalóvá válik, mint ahogyan ez soha nem is volt elzárva és elérhetetlen, mese-álom képekbe ágyazva. 
 

Mégis a közös ügyünk álma, mint az Egyetlen Alma, minden nap magában, magjában hordozza szép kertünk, a Föld burjánzó ünnepét. Ez a Skorpió-Bika telihold, ráadásul, távol-keleti lélek-barátaink 10 milliószoros napja is egyben.

A márciusban, áprilisban elültetett magocskák (lelkünkben-szellemünkben főleg) a jól megáztatott földben (emberi közösségeink) szépen kibújnak, gyökeret és szárat eresztenek. Úgyanígy van ezzel minden élő, létező a folyton folyó életünkben. Bár a másik féltekén most készülnek a télre, késő őszre jár, a Nagy Terv mindenkiben hordozza, beleültette a teljes Világ örökké élő, létező magját. Független ez minden földi időjárási, geográfiai, demográfiai, teo-és filozófiai minősítéstől...

A kibuggyanó feszültség, mely áthatja, átjárja a mindennapokat, most már olyannyira evidenciává, egyértelmű testet öltéssé vált, amelyet még igazándiból senki nem mert, tudott, akart álmodni. A Magok kikelnek, élnek, összefonódnak, újra egymásra eszmélnek, önmagukat a másikban meglátják. Ideje van az összekapcsolódásnak, a mélyen megbúvó, igazi, mindenki javát szolgáló gondolatoknak, tetteknek. Minden egyéb várhat.

Az új ruhába öltözött Anyák napi Újhold minket is új ruhába öltöztetett, és most a május 18-án 23:12-kor, magyar földről tekintve teljessé váló fényjáték olyan ezüst-ruhába öltöztet minket, mellyel az eddigi szeretet-szeretnék-magjaink egy mindenki számára nyilvánvaló, érezhető, elérhető közös szállal újraébresztik bennünk az Élet Csodáját, Misztériumát. Egy mosoly, egy bátorító tekintet, egy köszönés, egy szívből jövő jókívánság sem szükséges már ehhez. Mégis, az ilyen szeretet-jelenlét az ezüstszál-szár-szaporaságához kedves-lágysággal, igazi türelem-kapcsolódással járul hozzá.

Ez a mostani telihold virág-világba robbanása. Legyen benne része Mindenkinek!

 
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 5115 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x