Téged mi motivál, amikor negatív híreket osztasz meg másokkal?...
Címlap / Ezotéria / Téged mi motivál, amikor negatív híreket osztasz meg másokkal?

Móra Klára

Téged mi motivál, amikor negatív híreket osztasz meg másokkal?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

A közösségi oldalak tele vannak negatív hírekkel. Mindannyiunknak vannak ismerősei, akik csupa szomorú, lehúzó hírt osztanak meg. Biztos, hogy szükség van erre? És vajon miért teszik? Biztos, hogy megéri ilyen hírekkel mérgezni az életünket?  

Vagy belebotlasz – vagy nem. Az ún. külvilág mindig szolgáltat elegendő rémséget: háború, gyűlölet, megosztottság, szegénység, küzdelem… A negatív hírek olvasása, befogadása még több negatív hírt hoz az életedbe. Még el is hiszed, hogy a világ ilyen, és te már végképp nem is tehetsz semmit ez ellen. Hiábavaló minden…



Hírem van. A híreket te válogatod meg
, még azt is, amit elolvasol, megnézel, azt pedig végképp senki más nem dönti el helyetted, hogy mit osztasz meg, mit adsz tovább a családodnak, a barátaidnak, az ismerőseidnek. Azt kapod vissza, amit adsz. Univerzális törvény. Amikor visszajön, amit adtál (nem biztos, hogy onnan és akkor, amikor azt várnád), elképedsz. Mert ahány kézen, ahány elmén átfut az a bizonyos hír, torzul, elferdül, módosul, és máris kész a káosz – aminek a megteremtésében aktív részt vállaltál.

Minél pusztítóbb, minél negatívabb jövőt jósol egy hír, minél dermesztőbb a hír magva, annál többeket vonz, annál többen osztják meg – és elindul egy olyan spirál, amit lefelé húz, félelemmel tölt el, megrémít, aggodalmakba hajszol, és megmérgezi a jelenedet. Ez vajon mire jó? Tartok tőle, hogy semmire.


Mi motivál téged, amikor negatív híreket osztasz meg? A félelem.


A félelmed, ami még csak nem is tudatosan, de úgy jelenik meg benned, hogy: „tessék, én megmondtam”, vagy „ezek mind ilyenek”, vagy „az emberiség megérett a pusztulásra” stb. Hát nem, kérem szépen. Nem gondolom, hogy bármi is azért van, mert te megmondtad; nem hiszek abban, hogy „ezek” mind ilyenek; nem gondolom, hogy bárki is megérett volna a pusztulásra.
Nekem mindenesetre még sok dolgom van, úgyhogy én inkább az élet mellett döntök. Ezt engedd meg nekem. És engedd meg magadnak! Engedd meg magadnak, hogy sokkal jobb életet élj. Ehhez persze vissza kell jönnöd a jövő aggodalmaiból, le kell számolnod a múltban gyökerező félelmeiddel, és bizony, itt kell maradnod a jelenben. Mert nincs más. Nem élhetsz tegnap, elmúlt. Nem szaladhatsz előre, mert most vagy itt. A jelenben, a Földön, és békés életet élhetsz, ha megtalálod a saját utadat.

Az utadat bizonyosan nem a médiumokban kell keresned. Az nem út. A médiumok a hírbiznisz. És persze, sok rémséget közvetítenek, de engedd meg, hogy megkérdezzelek: ki dönti el, hogy miben hiszel? Ki dönti el, hogy milyen életet élj? A válasz olyan egyszerű. Te, egyes-egyedül te döntöd el. Csak vállalj a saját életedért felelősséget.

Ha téged az tesz boldoggá, hogy negatív híreket osztasz meg, vörös fej vagy zöldet hányó smile-t osztogatsz, jót kacagsz a jobbító szándékú és pozitív híreken, folytasd. Az a fontos, hogy boldogan és elégedetten élj.

Ha mégsem, akkor ébredj fel! Ébredj rá, hogy mit teszel magaddal! Mert a legnagyobb kárt magadnak okozod a negatív hírek megosztásával. Nem annak, akire mutogatsz, akinek szánod, akiről „ugye, te megmondtad”.

 
 
Kérlek, tudd, hogy van az életnek könnyebb útja is! Kérlek, mielőtt elhamarkodottan osztasz vagy adsz tovább bármit, és még mielőtt leütöd az entert – csak a pillanat töredékére állj meg: ezzel vajon szolgálom a saját életem? Biztos, hogy másokkal is tudatnom kell?

Emlékezz, végül mindannyian ismerősei vagyunk egymásnak! Valami összeköt minket, még ha nem is tudjuk, hogy mi és mióta. Véletlenek márpedig nincsenek. Tudj róla, hogy ezt sem véletlenül olvastad el! Mert rákattintottál, vagy valami az életedbe sodorta, mert dolgod van vele. Ha mindez mégsem neked szól, az is rendben van. Ha szükséged van rá, emlékezni fogsz, amikor legközelebb megosztanál valamit, ami sem a te, sem más boldogságát nem szolgálja.

Köszönöm, hogy elérhettelek! Köszönöm, hogy megoszthattam veled!
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 2955 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x