Miért vagyok szerencsétlen?
Címlap / Ezotéria / Miért vagyok szerencsétlen?

Lukács Tünde

Miért vagyok szerencsétlen?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-07-12

Sokan várják azt a bőséget, szerelmet, csodát, amit a bolygók, csillagok, asztrológusok ígérnek, de az valahogyan csak nem akar megérkezni. Sokszor hallom azt, hogy: "Én szerencsétlen vagyok, engem ver a Sors, nem szeret Isten", stb.  

Nagyon sokszor látom, hogy rengetegen szólnak hozzá, asztrológusok, jósok és az én írásaimhoz is, ami arról szól, hogy lassan megérkezik a bőség, a csoda, a szerelem már kopogtat az ajtódon. Írnak a posztok alá, hogy „Így legyen.” Aztán eltelik egy kis idő, és nagyon csalódottak ezek az emberek, merthogy nem történik semmi.

De vajon miért történne? A helyzet ugyanis az, hogy ezek az írások nem szólnak mindenkinek. Azoknak szólnak, akik keményen tesznek, dolgoznak azért, hogy mindez, amit várnak megtörténjen. Nem a bolygók, a csillagok állása fogja elhozni a bőséget, a szerelmet, hanem ha te megdolgozol érte. És nem kívül, hanem belül.A legelső lépés az lenne, ha elkezdenéd szeretni saját magadat. Hiába áll a Plútód vagy a Vénuszod a legkedvezőbb szögben, ha te nem csinálsz semmit, ha nem szereted magadat, semmi nem fog történni. Általában az emberek a külvilág történéseibe akarnak belenyúlni, azt akarják irányítani, befolyásolni. És amikor nem történik jelentős változás, vagy még rosszabbra fordulnak a dolgok, akkor csalódás van.

Pedig, ha belül elkezdesz rendet tenni, a külvilág magától alakul köréd, a belsőnek megfelelően. Mit kellene csinálni? Például, felszámolni magadban minden blokkot, téged gátló hitrendszert és meggyőződést, ami benne tart a régiben. Például: ha a szüleid azt mondták neked, hogy te szerencsétlen vagy, és ők is azok, mert a családot veri a sors, és csak így lehet élni, mert mindenki így élt, akkor ezt a meggyőződésedet nagyon gyorsan meg kellene változtatni. Különben még ezer évig állhat a Merkúrod a megfelelő helyen, te továbbra is szerencsétlen maradsz.

Ha nem szereted a pénzt, sajnos soha nem lesz elég pénzed. A pénz ahhoz áramlik bőségesen, aki szereti. Nem a pénz a rossz, hanem amit az emberek csinálnak vele, érte. A pénz szabadságot ad. Azt csinálhatod, amit szeretsz, megvalósíthatod az álmaidat.

De a pénz csak egy eszköz ehhez, és nem a cél kellene hogy legyen. Önmagában a pénz semmit nem ér. Az az élmény ér sokat, amit általa megélhetsz. Például egy izgalmas utazás.

 
 
Ha félsz az érzésektől, hiába kedvező a Vénuszod állása, nem tudsz párkapcsolatot kialakítani. Majd csak akkor, ha feloldottad azt a blokkot, ami miatt nem mersz beleállni a szerelembe.

Ha eddig csak a karosszékből írtál, hogy „ de jó, alig várom ezeket”, akkor kérlek, hogy állj fel! És a csodavárás helyett kezd el feltárni azt, hogy miért nem része az életednek a csoda, a bőség, a szerelem, az öröm. És akkor tök mindegy lesz, hogy hogyan áll a Vénusz vagy a Mars, mert te folyamatosan bőségben és boldogságban létezel már. Onnéttól pedig már nincs is szükség a bolygóhatásokat kémlelésére.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 7106 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x