Így hozd felszínre a benned rejlő álomnőt
Címlap / Psziché / Így hozd felszínre a benned rejlő álomnőt

Így hozd felszínre a benned rejlő álomnőt

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-06-18

Egy nő nem azért "álomnő", mert tökéletes. Álomnő az, aki minden nap jobb akar lenni saját magánál, érzékeny, gyengéd, befogadó, de erős és kemény is, ha kell. Meg tud állni a saját lábán a világban, de fel meri vállalni a nőiességét, feminin teremtő erejét is, és harmonikusan tudja működtetni, váltogatni a különféle női szerepeket, amelyeknek egy 21. századi nőnek meg kell felelnie. Álomnővé válni mély önismeret és tudatos belső munka által lehet.  

Ha felszínre akarod hozni a benned rejlő álomnőt, az alábbi 8 dolgot mindenképp meg kell tenned.

1. Legyél tisztában a személyes értékeiddel!

A személyes értékek azok a vezérelvek, amelyek mentén éled az életedet, akár tudatában vagy, akár nem. Meghatározzák, hogy mi fontos számodra és mi nem, melyek azok a dolgok, amelyeket örömmel fogadsz, és melyeket igyekszel elkerülni. Szabadság, család, gazdagság, biztonság, önmegvalósítás… a lista hosszan folytatható. Fogj egy papírt és tollat, és írj egy listát a számodra fontos értékekről! Ezek ismeretében jobban fogsz bízni önmagadban, döntéseid egyértelműbbek és jobbak lesznek, érzelmileg kiegyensúlyozottá válsz és fontos lépést teszel az Álomnővé válás útján.

2. A személyes értékeid alapján határozd meg a konkrét céljaidat!

Ha a pénz és az idő nem lenne akadály, és tudnád, hogy biztosan sikerre viszed, amit eltervezel, akkor mihez kezdenél az életeddel? Kivé szeretnél válni, mit szeretnél tenni, mit szeretnél birtokolni? Fontos, hogy a célod legyen összhangban az értékrendszereddel és higgy benne 100 %-osan, különben nem fogsz tudni tartósan fókuszálni rá, így a megvalósulás esélye sokkal kisebb.


3. Szeresd magad!

Egy Álomnő mindig, minden körülmények között tisztában van a saját értékével, tudja, hogy mennyit ér és mire képes, ezért a hibáival együtt szeretni tudja önmagát. Az önszeretet és önbizalom belső tartást ad, ezért egy Álomnő érzelmileg kiegyensúlyozott. Önbizalmad növeléséhez írj egy listát azokról a dolgokról, amiben jó vagy; írd össze azokat a tulajdonságaidat is, amelyeket szeretni tudsz; és vedd számba minden múltbéli eredményedet, cselekedetedet, amelyeket önerődből megvalósítottál, amire büszke vagy. Nem számít, milyen apróság, a lényeg, hogy ha ránézel, azt erősítse benned, hogy szerethető, csodálatos és értékes vagy – mert ez így van!

4. Nézz a tükörbe!

De most ne csak úgy rohanva, mint ahogy hétfő reggel szoktál munkába menet. Tölts időt azzal, hogy megismerd az arcodat, testedet, és tanuld meg, hogy mi áll jól neked. Amikor jól nézel ki, az óriási hatással van a hangulatodra, magabiztosságodra. Ha kell, vedd igénybe profi szépségtanácsadó segítségét, aki segít meghatározni a stílusodat, és személyre szabott tanácsokkal lát el, hogy milyen smink, ruházat, frizura illik hozzád leginkább. Jó napokon ezzel tudod megmutatni a világnak, hogy Te bizony Álomnő vagy, rosszabb napokon pedig az elismerő bókok fel tudják pörgetni a hangulatodat.

5. Sportolj rendszeresen, táplálkozz egészségesen!

Nem azért, mert egy Álomnőnek 90-60-90-es méretekkel kell rendelkeznie, hanem azért, mert a sport és egészséges táplálkozás szorosan összefügg az önszeretettel. Ha szereted magad (lásd 3. pont), akkor egészséges ételekkel és italokkal táplálod a fizikai testedet, és rendszeres mozgással köszönöd meg neki, hogy egész életedben, minden nap „lelked templomaként” szolgálja a létezésedet. A sport és éltető tápanyagok eredményeképpen a tested napról napra egészségesebb, energikusabb lesz és Te még jobban fogod szeretni magad, megnő az önbizalmad, és életed elindul egy felfelé tartó, pozitív spirálon az Álomnővé válás felé.

 

6. Gondolkodj pozitívan!

Gondolatainknak teremtő ereje van, ezt már biztosan milliószor hallottad. De vajon alkalmazod is naponta? A tudatos gondolatok mellett óriási hatása van az életed alakulására a tudatalatti programoknak, hitrendszereknek. Az Álomnővé válás elengedhetetlen része az intenzív belső munka. Rendkívül gyors és hatékony spirituális gyógyító módszer a Source Memory Healing™, vagyis forrásemlék gyógyítás. Forrásemléknek nevezünk minden olyan alapélményt, tapasztalást, amely erőteljes érzelmi töltettel bír. A Source Memory Healing™ segítségével feltárhatod és meggyógyíthatod a gyerekkorból vagy akár előző életekből származó traumákat, programokat és napok, hetek, de akár órák alatt pozitív fordulatot vehet az életed.

7. Cselekedj!

Törekedj arra, hogy személyes értékeiddel és céljaiddal összhangban minden napodat hasznosan, eredményesen szervezd meg és minden nap tegyél céljaid megvalósításáért. Minden tevékenység, amit végzel, vagy közelebb visz a célodhoz, vagy eltávolít attól. Semleges tevékenység nincs! Álomnőként tekintsd magadat ajándéknak, és az idődet, a figyelmedet – neki add.

8. És végezetül, legyél olyan, mint az ananász: állj egyenesen, viselj koronát és legyél édes belül.

A szerző közgazdász, sminkes, szépségtanácsadó, szépség- és üzleti mentor, az Álomnő Szépség és Üzleti Mentorprogram alapítója.
   
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2502 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x