Ezt hozza a Kakas - Kínai horoszkóp előrejelzés
hirdetés
Címlap / Ezotéria / Ezt hozza a Kakas - Kínai horoszkóp előrejelzés

Sásdi Bernadett

Ezt hozza a Kakas - Kínai horoszkóp előrejelzés

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-01-26

Különösen érdekes hatásokra számíthatunk a szeptemberi YIN VÍZ KAKAS hónapban, biztos vagyok benne, hogy rá fogunk csodálkozni egy-két eseményre. Akár a személyes életünkben, akár a világ történéseiben. A legjobb, ha képletesen fogunk egy zacskó pop cornt és végigmozizzuk a történéseket, mert lehet, nézni egész mulattató lesz.  

Hogy miért is? Mert most a legbiztosabb a teljes kiszámíthatatlanság, ezért minden lesz ez a hónap, csak unalmas nem. Leginkább az első két hétben esélyesek váratlan események, melyek felborítják napunkat vagy akár komplett terveinket is. És ezek néha egészen szokatlan dolgok lesznek, például váratlan ötletek, amelyek eltérnek az eddigi irányvonaltól, lehetnek kimondottan extrémek is. Vagy előre nem látott utazás, hirtelen változás a munkában vagy a feladatokban, esetleg fura emberek, akikre nem feltétlenül mondanánk, hogy teljesen normálisak, de mégis inspirálóak. Szóval az a legjobb, ha nyitottak vagyunk bármire és bárkire, nem feszülünk bele a dolgokba, hanem gyorsan alkalmazkodunk a megváltozott körülményekhez.

Rengeteg víz elem lesz jelen a hónap folyamán, ez utal arra, hogy mindenki nagyfokú szellemi teljesítményre lesz képes, fokozódik az intuíció, mindamellett, hogy fizikailag is igencsak aktívak leszünk. Szárnyalnak a gondolatok, számtalan innovatív ötlet születhet. Ugyanakkor azzal is számolni kell, hogy ahogy jönnek a gondolatok, úgy suhannak is tovább és adják át a helyet az újaknak. Sokunknak ezért nehéz lesz koncentrálni. Főként a fém nap szülöttjeinek elméje tud igazán csapongani, cserébe viszont ők lesznek a legkreatívabbak is. De összességében mindenki számolhat rá, hogy egy bevillanó gondolat teljesen új mederbe tereli az elképzeléseit. Ráadásul mindezek elég erőteljesen hatnak a munkánkra és pénzügyeinkre, ezért javasolt jobban kézben tartani a gyeplőt, ha nem szeretnénk konfliktusokat vagy anyagi nehézségeket a hónap folyamán.Hangsúlyosan intellektuális beállítottságú az idei Kakas hónap, ezért kevésbé kedvez a fizikai jellegű munkáknak és tevékenységeknek. Sőt, sokan vonakodni fognak a nehéz, unalmas vagy nagyon hétköznapi tevékenységektől. Munkában azok fognak szárnyalni, akiknek szükségük van kreatív gondolatokra. Viszont nekik is ügyelniük kell arra, hogy ne aprózzák el energiájukat, illetve ne engedjék, hogy az újabbnál-újabb gondolatok eltereljék figyelmüket meglévő feladataikról. Most minden változik, minden csak időszakos, ezért tudatosabban kell koncentrálni és ösztönözi magunkat a kitartó munkára. Egy érdekesebb helyzet, elképzelés vagy ember pillanatok alatt kiváltja a lelkesedést, olyannyira, hogy a meglévő teljesen érdektelenné válik, ezért befejezni is nehézkesebb lesz.

A hónap másik fő üzenete, mint minden Kakas időszakban, a büszkeség témája. Egyrészt jó, ha van, mert tartást ad, de nem jó, ha uralkodik rajtunk. Önbecsülésünket emelheti, hogy szeptemberben több olyan esemény lehet, amely különlegessé, kiemelkedővé tesz bennünket vagy a körülményeinket. Most elő lehet rukkolni újításokkal, amelyek egyediek, amelyek még nincsenek a környezetünkben. Könnyebb felkelteni az érdeklődést, kapcsolatokat építeni és természetesen a sikerben fürdőzni is. Ugyanakkor, annak akinek érzékeny az egója, megélhet nehéz napokat, mert jöhetnek emberek vagy helyzetek, melyek próbára teszik ezen a téren. Jó tanácsként annyit javasolnék, hogy azonnali kiborulás, megbántódás helyett figyeljünk az üzenetre is, mert lehet, ha nincs is cukormázzal leöntve, de azért van benne igazság.

Végül jó hír, hogy extra mennyiségű és minőségű segítő energia lesz jelen ebben a hónapban. Akinek szüksége van rá, bátran imádkozzon, meditáljon, mantrázzon – ami közel áll hozzá -, mert olyan, mintha az Univerzum amolyan “egyet kérsz, hármat kapsz” támogatás akciót hirdetett volna! Illetve legalább ennyire kedvez a szerelemnek, ismerkedésnek is a Kakas hónapja, úgyhogy hajrá azoknak, akik társra vagy új kapcsolatokra vágynak, nekik áll most a zászló!

A hónap legkedvezőbb energiáit hordozó napjai:
Szeptember 11., 17., 19., 23., 29.,
Október 1., 5.


Az alábbi napokon lehetőleg ne hozz olyan döntéseket, amelyek hosszú távra szólnak, illetve ne is nagyon kezdj új, fontos dolgokba, ne ekkor költözz vagy indíts új vállalkozást, mert várhatóan nehézségekbe fogsz ütközni vagy a végkimenetel nem igazán lesz szerencsés:
Szeptember 15., 16., 20., 27., 28.,
Október 2.


Horoszkóp kalkulátor: https://kinai-horoszkop.com
 
 
[ 1868 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x