Mit tartogat a Bivaly hónap az egyes állatjegyek szülötteinek?...
Címlap / Ezotéria / Mit tartogat a Bivaly hónap az egyes állatjegyek szülötteinek?

Sásdi Bernadett

Mit tartogat a Bivaly hónap az egyes állatjegyek szülötteinek?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-04-19

A kínai horoszkóp szerint a Bivaly hónap sok jót rejt magában, de legalább annyi ingatag konstellációt is. Ismét egy olyan hónap, amire nem nagyon lehet ráhúzni egyértelműen a pozitív vagy negatív jelzőt. Felettébb érzékeny napok várhatóak, amik hihetetlen mértékben növelik az intuíciót, de nem csak spirituális értelemben, hanem a mindennapi életünkre is vonatkozóan.  

TIGRIS

Ez a hónap a horoszkópodban lévő Tigris által képviselt energiára nincs hatással.

NYÚL


Ez a hónap a horoszkópodban lévő Nyúl által képviselt energiára nincs hatással.

SÁRKÁNY

Változás. Ennyi. Vagy belül vagy kívül, de mindenképp ideje van és valószínű, hogy meg is történik. Jól teszed, ha beleállsz a dolgokba, akár te magad generálod, mert akkor irányítani tudod és többé-kevésbé azt történik, abba az irányba haladsz, amerre szerettél volna. Ebben az esetben sikerként fogod elkönyvelni a hónapot, mert a benned lévő belassító, stagnálásra késztető földes energiákat leküzdve megvalósíthattad azt, amit akartál. A megújulás időszaka is ez, ami egy csoda a számodra, hiszen annyira nem kenyered ez. Optimistán állva hozzá vedd úgy, hogy most súlyos teher hull le rólad és megnő a mozgástered. Azt tehetsz, abban változtathatsz, amiben csak akarsz, mert kívülről és belülről is ez lesz támogatva.

Ha Sárkány hónapjában születtél, úgy a munkádban számíthatsz változásokra. Tudnod kell, hogy alacsony szinten ez lehet konfliktus is vagy olyan események, melyek elsőre különösen nehéznek tűnnek. Ha például a jelenlegi munkád rossz, akkor ebben a hónapban elfogyhat körülötted a levegő és kénytelen leszel valamit tenni azért, hogy jobb legyen a helyzeted. Ebben az esetben lehetséges felmondás, munka megszűnése, ügyfelek távozása, kollégákkal nézeteltérések vagy változások velük/általuk. Ha viszont rendben a munkád, akkor is lehetséges a változás, főként olyan, ami alapjaiban hat, mint pl. egy arculatváltás vagy teljesen új termék/szolgáltatás, stb.

A családi/baráti konfliktusok ideje is lehet, illetve velük, általuk élheted meg a változásokat. Ha Sárkány napon születtél és szeretnéd, hogy a párkapcsolatodban vagy a társadnál legyen bármilyen előrelépés, akkor most eljött a te időd. Megvalósíthatod a terveidet, kimondhatod azokat a dolgokat, amelyek zavarnak, csak eddig nem éreztél kellő erőt vagy megfelelő alkalmat, hogy előhozakodj velük. Ráveheted magad és a párod is a változásra, mely a kapcsolat minőségére, a személyiségetekre vagy akár a környezetetekre is vonatkozhat. Ha nincs társad, akkor találkozhatsz valakivel, de számíts rá, hogy nem feltétlenül azért jön, hogy az örök szerelmet hozza, meglehet, az egyik legfontosabb tanítód érkezik.KÍGYÓ

Azokon a területen, ahol a Kígyó a horoszkópodban van lényegesen céltudatosabb, határozottabb és egyúttal kitartóbb is leszel januárban. Félre mindenféle kifogással, se mástól, se magadtól nem engeded, hogy a cselekvés útjába álljon. Ha valamilyen igazán fontos dologról lesz szó, akkor erős és eltökélt leszel, képesé válva kemény küzdelemre a kitűzött céljaidért.

Amennyiben Kígyó havában születtél, úgy a munkahelyeden leszel lényegesen célratörőbb, talán keményebb is. Ha munkát keresel vagy csak változtatnál, ez a hónap már kecsegtethet egy jó ajánlattal, de mindenképpen proaktívabbá tesz a keresésben. Kígyó napon születve a pároddal talán kicsit hidegebb leszel vagy ő viselkedik hűvösebben , de aggodalomra nincs ok, most a gyakorlatias szeretet ideje van, nem pedig az eltávolodásé. Ha feszültség van a kapcsolatodban, úgy hajlamosabb leszel keményebben megítélni a társadat, és akár komoly, lezáró döntéseket is hozni.Kitárul a világ és beáramlik az életedbe számos spirituális bölcselet, avagy belső igényként jelenik meg, hogy a hétköznapi, materiális dolgok mellett valami több, előre mutatóbb befolyásolja az életed. A problémáid megoldásait most inkább a láthatatlan szférákban és szellemi útmutatásokban találod meg. Ami, aki ebben a hónapban megjelenik az nem véletlen.

Az elkövetkezendő napok eseményei ugyancsak nem a véletlen művei lesznek, akikkel találkozol már fontosak voltak neked valamikor, akár ebben az életedben, akár korábbi inkarnációid során. Minden érzés, történés mögött jelentőségteljes mondanivaló lehet, olyan üzenetek hordozói, amely által megtanulhatod, minden-mindennel összefügg. Amit egykor megtettél az visszaköszönhet, ha fáj, akkor tudd, te is fájdalmat okoztál valamikor valakinek, ha kellemes, akkor te is jó voltál valakihez. A rég nem látott, váratlanul megjelenő korábbi ismerősök, barátok megjelenésére is számíthatsz, de akár olyan személyekére, akik csupán csak ismerősnek tűnnek, de nem tudod őket hova helyezni a jelenlegi életedben, viszont a kötődést érzed hozzájuk. Ők hozzák a következő feladatot, jelentenek egy újabb fejlődési állomást. Gondolkodj mielőtt cselekszel, kinek mit mondasz, mit kívánsz, mert szinte biztos, hogy hasonlókat fogsz megtapasztalni!

KECSKE


Ezt a hónapot nem biztos, hogy annyira kedvelni fogod, leginkább akkor, ha irányító típus vagy. Azért nem, mert pont ezt veszik el tőled. Hogy miért, arra nincs igazán jó válasz. Mindenkinél más az ok, de a fő cél az, hogy bízz az Égiekben, hagyd, hogy oda vezessenek, ahol neked jó lesz vagy ahol a feladatod vár. Teljesen felesleges akarni és akarni, mert szinte garantálod magadnak a vergődést az akadályok között. Jobban jársz, ha kitűzöd a célt, de rugalmasan állsz hozzá. Hagyod, hogy változzanak a körülmények, az időpontok, a személyek. Alkalmazkodva, illetve beépítve ezeket az célhoz vezető úton haladsz tovább. Ez nagyfokú feszültséggel járhat, ne korhold magad, ha néha eleged lesz és kifakadsz.

A hónap hozhat nagyobb változásokat, főként olyanokat, melyeket annyira nem terveztél be, de legalábbis nem úgy, ahogy végül történik. Ha Kecske napon születtél, a pároddal lehetnek konfliktusok, akár veszekedések, ha nagyon problémás a kapcsolat, úgy még a szakítás, költözés sem kizárt. Ha jól megvagytok, akkor inkább az otthon területén számíthattok eseményekre, esetleg a társad életében, körülményeidben, avagy viselkedésében lehetnek változások. Kecske hónapjában születve a munkádban megjelenhet a kiszámíthatatlanság, változások, megújulások, konfliktusok is esélyesek, avagy a családodban és személyes kapcsolataidban várhatóak ezek.

MAJOM


Ez a hónap a horoszkópodban lévő Majom által képviselt energiára nincs hatással.

KAKAS


A Bivaly hónapjában tud érvényesülni a benned lévő keménység és eltökéltség. Amit akarsz, azt gyakorlatiasan meg tudod valósítani, és az események is többé-kevésbé ezt a hozzáállást igénylik. Kakas hónap szülötteként a munkádban fejlődés indulhat el, ami lehet előrelépés, új feladatok, több vagy megterhelőbb munka. Ha keresel újat vagy váltani szeretnél, úgy &e
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2666 ]
spacer


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x