Három tuti Valentin-napi szerelmi varázslat
Címlap / Ezotéria / Három tuti Valentin-napi szerelmi varázslat

Lénárt Évi

Három tuti Valentin-napi szerelmi varázslat

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-04-18

Az ismert mágus, parapszichológus, Lénárt Évi most három olyan varázslatot mutat, amely a szerelem bevonzásában segíthet nekünk.  

Szerelmi gyertyamágia

Arra szolgál, hogy elérhessük, hogy belénk szeressen szívünk választottja.

Kellékek:
2 db rózsaszínű gyertya
1 rózsaszínű szalag
Szerelmedről egy fotó
1 tálca

Szertartás menete:
Vésd bele a gyertyákba a neveteket, egyik gyertyába te nevedet, másikba a szerelmed nevét. Kösd össze a rózsazsínű szalaggal, csomózd meg 7-szer, közben mondogasd: "Ahogy ezt a csomót kötöm, úgy kötődj hozzám, XY". Utána tedd a tálcára a szerelmedről a fotót, állítsd rá a gyertyákat és gyújtsd meg, közben mondogasd el egymásután 3-szor: „Légy az enyém, XY, szeress belém!”
7 napon keresztül minden este ugyanabban az időpontban 15 percre gyújtsd meg a gyertyákat, és az utolsó napon a gyertyamaradványt a fotóval együtt tedd egy dobozba és rejtsd el a szekrényedbe úgy, hogy a szerelmed sose találja meg!Szerelembaba

Fogjunk két egyforma nagyságú, piros szövet négyzetet, majd az egyikre rajzoljunk filctollal egy emberformát. A méretébe bele kell számolnunk, hogy össze is kell varrni, tehát hagyjunk rá +1 cm-t a széleinél. Ezután vágjuk ki a vonal mentén, fektessük rá a másik anyagdarabra, rajzoljuk körbe és vágjuk ki azt is. Ekkor van két egyforma emberkénk. Fordítsuk ki a két anyagot, majd kezdjük el összevarrni a kettőt. Amikor már majdnem készen van, tömjük ki vattával.

A baba egyik oldalára fekete filccel írjuk rá a nevünket, a baba másik oldalára a szerelmünk nevét. Ezután tegyük az éjjeli szekrénybe vagy az ágyunk közelébe, természetesen arra vigyázzunk, hogy a szerelmünk meg ne lássa! A baba tartóssá teszi a szerelmet, egyensúlyba hozza a kapcsolatot.

 

Szívecskés süti

Végül egy recept, amelyik segít a saját szívünket harmóniába hozni, ha megkínáljuk vele szívünk választottját, akkor pedig megnő az esélye, hogy a finomság hatására könnyebben belénk szeressen!

Hozzávalók:
12,5 dkg margarin/vaj
15 dkg cukor
1 tojás
20 dkg liszt
2 evőkanál kakaópor
pár csepp piros ételfesték
1 kiskanál kókuszaroma
szív formájú kiszúró

A vajat a cukorral habosra keverjük, majd hozzáadjuk a tojást és simára keverjük. Hozzáadjuk a lisztet, majd az egészet összedolgozzuk, egy lágy tésztát kell kapjunk. Az így kapott tésztához hozzáadjuk az aromát és a kakaóport, valamint az ételfestéket. Ezután egy nagy golyóba gyúrjuk, és fél órára hűtőbe tesszük.

Ha letelt a fél óra, akkor 3 mm vastagra nyújtjuk, és szívecskéket szúrunk ki belőle. Sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük őket és 180 fokon 8-9 perc alatt megsütjük. Arra vígyázzunk, hogy ne barnuljanak meg!
  
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 7164 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x