Nagyon erős energiák a Sárkány havában
Címlap / Ezotéria / Nagyon erős energiák a Sárkány havában

Nagyon erős energiák a Sárkány havában

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-12-04

A kínai asztrológia szerinti Sárkány havának első és legfontosabb üzenete az egészségünkre való fokozott odafigyelés. Egyrészről ebben a hónapban sokkal nagyobb erőt fogunk kapni önromboló szokásaink elhagyásához, másfelől pedig figyelmeztet is: a saját felelősségünk sokkal, de sokkal nagyobb hangsúlyt fog kapni, mint az eddigi hónapokban bármikor.  

Probléma akkor lehet, ha nem figyelünk a belső hangunkra, intuícióinkra. Ha viszont hallgatunk rá, jobban fogjuk érezni, mire is van szükségünk, mi az, amivel a legjobbat tehetünk önmagunkért!

Ebben a hónapban lehetőséget kapunk arra is, hogy ha az otthoni légkörben valamit nehéznek, terhesnek érzünk (esetleg régóta), most képesek leszünk megoldani. Mivel ez a hónap segít a lelassulásban, befele figyelésben, olyan dolgok jöhetnek felszínre, amiket eddig mélyen elnyomtunk magunkban.

Először is engedjük meg magunknak ebben az esetben, hogy megértsük a bennünk zajló folyamatokat, és utána feltétlenül álljunk ki a saját érdekeinkért. Hiszen most olyan energiákat mozgósít az április, amikor sokkal könnyebben ki tudjuk mondani, mi az, amin változtatni szeretnénk! Törekedjünk a kompromisszumokra, de ne engedjük elnyomni magunkban a feljövő hiányosságaink érzését.A harmadik, legerőteljesebb üzenete a sárkány hónapjának pedig az, hogy emberfeletti energiák aktiválódnak, így nincs mitől félnünk! Legalábbis, ha betartunk pár alapvető szabályt. Vagyis igazából egy nagyon fontosat! Akkor fogunk tudni kikeveredni a nehéz helyzetekből, ha mindent szabályszerűen és tisztességesen végig csinálunk! Ha ezt betartjuk, szinte biztos, hogy a növekedésünk folytatódni fog. Most sokkal könnyebben tudunk változtatni, így tényleg érdemes ezt az egyszerű, de nagyon fontos szabályt észben tartani!

Grátisz információ, hogy a jang fém-sárkány hónap úgynevezett FaiKong időszak. Ez azt jelenti, még nagyobb mentális erőt kapunk, még elszántabbak és rendíthetetlenek leszünk!

A hónap energiái a legerősebben azokra fognak hatni, akiknek személyes képletükben megtalálható a nyúl, sárkány, bivaly, kutya és/vagy kakas szimbólum. 

NYÚL: 
Ha a személyes képletedben ott a nyúl szimbólum, akkor hangsúlyos időszak lesz számodra az április. Hatalmas erőt fogsz kapni, hogy ha döntésre kerül a sor, tárgyilagos tudsz maradni és nem lesz semmi, ami eltudja vonni a figyelmed a lényegről! Szuperül ki tudod használni ezt az időszakot arra, hogy ha probléma van, képes leszel józanul mérlegelni, segítve ezzel azokat, akiknek szüksége volt egy határozott fellépésre!

SÁRKÁNY: Ha van sárkányod a képletedben, neked lesz a legeslegfontosabb, hogy odafigyelj az egészségedre, illetve neked lesz az egyik legkönyebb elhagyni káros szokásokat.

BIVALY: Ha eddig nem mertél, vagy nem volt rá lehetőséged, most biztosan lesz ahhoz, hogy érvényesítsed, amit szeretnél. Képes leszel kiállni a vágyaidért, céljaidért, és mindezt higgadt és nyílt kommunikációval fogod tudni megtenni.

 

KUTYA: Ha a kutya ott a személyes képletedben, akkor egyfelöl felerősödnek a megérzéseid, így ebben a hónapban nagyon fontos lenne a meditáció számodra, hogy még tisztábban tudd venni az üzeneteket, amiket fentről kapsz. Másfelől pedig, ez a hónap hozhat számodra nagy fordulatokat, így legyél nyitott a változásokra!

KAKAS: Attól függően, hogy a kakas melyik oszlopodban található, előrelépést, elismerést hozhat számodra! Ha nap oszlop, akkor a párkapcsolatban történhet, valami előremenetel, ha a hónap oszlop, akkor munkahelyi elismerés sincs kizárva. A kulcs a sikerhez: korrektség!

Ne feledd, ez egy általános havi előrejelzés, ha szeretnéd tudni, személyesen neked mit tartogat a következő időszak, kérj személyre szabott elemzést!

Jó egészséget és kitartást mindenkinek!
   
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2745 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x