2021, a sorsfordulat éve - Számmisztikai elemzés Gracetől...
Címlap / Ezotéria / 2021, a sorsfordulat éve - Számmisztikai elemzés Gracetől

2021, a sorsfordulat éve - Számmisztikai elemzés Gracetől

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-06-29

Mint minden évben, most is megkíséreltük előre jelezni, mit hoz az új év. Grace, kártyavető, számmisztikus sok éves tapasztalattal ismét kiszámolta az esztendő, számmisztikai, más néven numerológiai képletét, és előre elmondja a várható energetikai változásokat.  

 A 2021-is évben még mindig erősen dominál az 2-es, bár már nem annyira, mint az előző évben. 

A 2-es – amivel röpke ezer évig kezdődni fog az év – erőteljes jin energiát hordoz, amit felerősít az utána lévő 0. 

 • Feltételezhetően a jövőben tovább fognak erősödni a női mozgalmak.
 • Előtérbe kerül a feminizmus, akár a meleg jogi aktivisták.
 • A művészeteknek is kedvezhet ez az időszak.
 • A kétségek, a szélsőségek szerepe is megnő, de ne feledjük, hogy a varázspálca közepével nem lehet varázsolni, a szélsőségek hozzák meg végül az egyensúlyt, ezért szükésgünk van rájuk! 
   Az évszám számjegyeit összeadva az év rezgése 5-ös: - Ez a változások éve. 

Sok újdonságot fog tartogatni ez az év, amelyeknek persze nem mindig fogunk örülni, mert nem választjuk, hanem kikényszeríti a világ, ugyanakor felkészülhetünk rájuk, amennyire tudunk. 
 • Sok lesz az új évben a költözés, illetve az életminőség változtatás, akár más városba, akár külföldre. Ebben benne van a felújítás, építés, bútorcsere, egyszóval minden az életminőséget érintő változás. 
 • Kétségtelenül mozgalmas év lesz, a szó fizikai valójában is. Sokan el fognak kezdeni mozogni még azok is, akik korábban nem nagyon sportoltak. 
 • Határváltozásokra is számíthatunk, éritheti ez az országok határait (nem föltétlen a magyar határokét, inkább a világban dúló konfliktusok kapcsán átrajzolódó határokat.) Jelenti azonban a személyes énhatárok átrajzolódását, az én és a mi közötti határ módosulását. (Bármely irányban, ez egyéntől függ, és a személyes számmisztikai képletből derül ki, amit IDE KATTINTVA tudsz kérni>> ) 
 • Nem lesz könnyű, de sorsfordító év lesz, nem kevésbé, mint a 2020-as volt, ugyanakkor előzőnél mindenképen mozgalmasabb. 
 •  

Az 1-es valami új dolog jövetelét jelzi
 

Az 5-ös mozgalmassága arra utal, hogy – remélhetőleg – nem leszünk annyit bezárva, mint tavaly, viszont az egyes a maga szigorával és új kezdetet jelentő merevségével jelenti azt is, hogy a korlátokat meg kell tartani, azonban ki-ki a saját határainak megfelelőne tudja majd igazítani őket. 
Ha összevetjük a 2021-et a Tarot kártya lapjaival, nagyon pozitív üzenetet kapunk. A XI. Újászületés és a XX. Világ lapjait.
 
Mindenkinek  boldog, sikerekben, egészségben gazdag új évet kívánunk!
 
 
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1836 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x