2021. 11. 11 Számmisztikai angyalkapu és Szent Márton nap
Címlap / Ezotéria / 2021. 11. 11 Számmisztikai angyalkapu és Szent Márton nap

2021. 11. 11 Számmisztikai angyalkapu és Szent Márton nap

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-06-27

Ma, 11.11 van, ez minden évben erős nap. Angyalkapunak tartják. Ráadásul az évszámban is van most újra egy egyes, aminek számmisztikai jelentősége van. Fontos nap a mai, de nézzük, hogy miben segítenek téged a mai energiák!  

 A számmisztikában a 11:11 az angyalkaput jelzi, vagyis amikor fentről segítség érkezik, angyalok vigyáznak ránk, amikor a támogató,segítő, valóban a belső énünket támogató erők vannak jelen. 

Lényeges, hogy a valódi segítség érkezik ilyenkor, tehát nem a vágyak szintjén történnek meg dolgok, hanem azon a szinten, ahol az életünk felsőbb rendezői tudnak beleszólni a sors fonalának szövésébe - már ha akarnak. Ezért lehet, hogy ilyen áldott napon valami erőteljes változás lesz, amit most negatívnak élünk meg, az biztosan valahol és valahogy a javunkra fog válni. 
A mai nap teljes számértéke 9-es ( 2+0+2+1 +1 +1 +1 +1=9) 

A kilences a legmagasabb rezgésű szám, az utolsó a tízes számrendszerben ami magában áll. A lélek felemelkedésének száma. A számalak mutatja, hogy a nyolcas után a végtelen egymásba fonódó karmikus lánc megszakad, és szakíthatunk a múlttal, a kilátástalansággal. Ez a felemelkedés száma.

Ez után már csak úgynevezett mesterszámokat kölönböztet meg a számmisztika, a 11-et és a 22-t. A mai dátumban mindkettő ott van. 

Az 1-es szám a Nap, az Oroszlán, egy tüzes jegy bolygója, az igazi férfi szimbóluma. Ő az, aki kreatív, a teremtő erő, aki képes felelősséget vállalni és uralkodni, akire mindenki felnéz.
 
A 2-es szám a Hold, a Rák bolygója, ő az igazi asszony, a feleség, az anya szimbóluma. Ő jelképezi többek között a vizet, az érzelmeket. A Hold a Nap körül forog, befogadó, elfogadó, érzékeny, áramló. Ő az, aki tükrözi a Napot, egymás nélkül nem léteznének.Az egyesből mára összesen 5 darab jut, ami mutatja, hogy a teremtő, alkotó, újat kitaláló, kreáló, de ugyanakkor emberi, gyakorlati erők tudnak hatni ezen a napon. Amit eddig tanultunk, azt ma tegyük át a gyakorlatba. Ha bármit meg akarunk csinálni, amir régóta halogattuk, azt MA tegyük meg. Még akkor is, ha rossz. (Legalább a kezdeti lépést tegyük meg hozzá, ha ez nem több, mint egy telefon, e-mail, akkor azt, de valamit mindenképp!) 

A kettesből mára kettő jut. A sok egyes érzelemmentes, rideg világát egy kicsit lazítani tudja, feloldja, beleszövi az egyéniséget, de épp csak annyira, amennyire ez támogató, nem visz el túlzottan az ellenkező irányba. Tudunk a gyakorlati dolgokra, az értelemre koncentrálni, miközben egészséges mennyiségű érzelem van bennünk ahhoz, hogy jól döntsünk. 

A nulla számmisztikai értelemben a kiindulópont száma, ami a "kezdet előtt van" - ebből egy jut, és általában az egyensúly felé húzza a képletet. 

A mai napon egyetlen más szám sincs, amely árnyalná a nap képletét, ezért az egyes és kettes erőhatások extra erősekké válnak. 

 

Mit erősítenél? Meditálj arra! 


Ha szeretnél egy kicsit több teremtő erőt anyagi, racionális, valós dolgot az életedben, akkor 11:11 perckor meditálj egy keveset. Egy percet legalább, de legjobb, ha 11 percen át gyakorolsz valamilyen meditációt. Beállíthatod az órát 11:22-re, hogy akkor rezegjen, ha végeztél. Ha pedig épp fordítva, az érzelmi dolgokra, a lágy, áramló, változékony, a változásokat erősítő erőket szeretnéd meghívni az életedbe a sok okossághoz, akkor este 22:11 - kor kezdj a meditációba és 22:22-ig meditálj. Ha van erőd, gyakorlott vagy, akár 22 percet is meditálhatsz, sőt az sem baj, ha a meditációdba alszol bele. A meditációd lehet vezetett és lehet hagyományos, vagyis olyan, amelyben a gondolatok szabad áramlásában az elme "kiürítése" a cél. 

Mit tegyél ma? 


Takarítsd ki a gondolataidat! Írj össze legylább 11 dolgot, amiben jó vagy, és seperj ki a fejedből legalább 11 dolgot, ami hátráltat, gátol téged. Ha van angyalkártyád, húzhatsz a mai napra belőle. 

Ha a saját születési dátumodat számonként összeadva mellé teszed a mai napinak, és abban is egyest, vagy kettest találsz, akkor a hatások rád fokozottan érvényesek!

Ha más szám uralja a születésnapodat, akkor az adott szám hatása árnyalhatja a fentieket, de kioltani, vagy semmissé tenni nem fogja. 

Szent Márton napja is ma van! 


Márton egy római katona volt. A kemény szívű (egyes energiájú, erős és uralkodni szerető, aktív, érzelemmentes) férfi ezen a napon találkozik önnön jóságával, amit eddig elnyomott magában. Elszakítja köpönyegét és odadobja a vacogó koldusnak. A nagyképű, leereszkedő tettből jótékonyság, a cselekvő erőből érzelmek születnek. Márton tanítása nagyon is jól példázza, hogy lesz "egyből kettő", hogy lesz a keményből lágy, és hogy lesz ettől mégis nemesebb, mint addig. 

Teremtő áldást kívánunk neked, hogy a számodra legelőnyösebb égi energiákat tudd integrálni magadba! 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1402 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x