NAGY ÉVES HOROSZÓP 2022 - az Oroszlán jegy asztrológiai előrejelzése...
Címlap / Ezotéria / NAGY ÉVES HOROSZÓP 2022 - az Oroszlán jegy asztrológiai előrejelzése

NAGY ÉVES HOROSZÓP 2022 - az Oroszlán jegy asztrológiai előrejelzése

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-05-23

Horoszkóp előrejelzés 2022-re mind a 12 csillagjegy szülöttei számára, valódi asztrológiai képletek alapján. Az általános horoszkóp - bár asztrológus készíti - sosem helyettesíti a személyes képlet alapján adott elemzést, de jó támpntokat adhat az önismerethez az Oroszlán szülötteknek is.  

Az Oroszlán 2022-ben 


Az Oroszlán az öntudat, magabiztosság, életigenlés és a sugárzó életöröm jegye. Kreatív, nagyvonalú, így mindig nagyban tervez, de eredményeit bőkezűen meg is osztja másokkal – bár nem önzetlenül: a gesztusaiért kapott csodálatot teljes természetességgel zsebeli be. Ha óvatos és nem esik a hiúság és öntetszelgés csapdájába, akkor egy nagyon melegszívű, barátságos, motiváló ember, akinek öröm a közelében lenni.


Bővebben a 12 csillagjegyről >> 
 
 

Munka és az Oroszlán 2022-ben 

 


Az év első fele kevésbé lesz eseménydús az Oroszlánok számára, inkább a második felétől indulnak meg a dolgok. A tervezés, kommunikáció, kereskedelem vagy marketing területén dolgozók egy jó, hosszú távú ajánlatot kaphatnak a nyár vége felé, ami új irányzatokat hozhat a megszokott munkamenetben. A jog, igazságszolgáltatás, oktatás vagy terápia területén dolgozókra akár előléptetés vagy fizetésemelés is várhat.
 

Szerelem és az Oroszlán 2022-ben 


Szerelmi életük is a nyár második felétől indul be jobban, akkor egy szép, de életüket akár fenekestől felforgató szerelem is beköszönthet. Bizony megvan az esély arra, hogy ez tartóssá váljék, viszont ehhez kell engedniük a fix elképzeléseiket arról, milyen partnert vártak, mert ez a szerelem furcsa lesz, különleges és nem az elképzeléseikbe illő. 

 

Egészség és az Oroszlán 2022-ben 


Február- március tájékán vigyázzanak a megfázásokkal, fertőzésekkel, a torok megbetegedéseivel. Utána egy nyugodtabb időszak következik, ilyenkor vigyázni kell, mert sok oroszlán bizony képes ellustulni, ha nem pörög körülötte az élet. Ha megőrzi aktivitását nyár végétől igazán jó formában lesz, ha fogyni szeretne akkor azt is könnyedén meg tudja tenni. 
 
Az Oroszlánok ebben az évben akkor fejlődhetnek a legtöbbet, ha nyitottak az újdonságokra és hajlandóak feladni azokat a hagyományos kereteket, és nézőpontokat, amikkel eddig szemlélték a dolgokat.
 
Ha nem tudod, mettől meddig tart egy csillagjegy, vagy mi a te horoszkópod, kattints IDE 
 

Vissza a 2022-es horoszkópokhoz 


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2889 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x