NAGY ÉVES HOROSZÓP 2022 - a Bak jegy asztrológiai előrejelzése...
Címlap / Ezotéria / NAGY ÉVES HOROSZÓP 2022 - a Bak jegy asztrológiai előrejelzése

NAGY ÉVES HOROSZÓP 2022 - a Bak jegy asztrológiai előrejelzése

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-12-04

Horoszkóp előrejelzés 2022-re mind a 12 csillagjegy szülöttei számára, valódi asztrológiai képletek alapján. Az általános horoszkóp - bár asztrológus készíti - sosem helyettesíti a személyes képlet alapján adott elemzést, de jó támpntokat adhat az önismerethez a Bak szülöttnek is.  

 Bak és 2022

 

A Bak a kötelességtudat, állhatatosság, szorgalom, fegyelem jegye. Magától értetődően vállalja a felelősséget és amit elkezdett minden erejével igyekszik be is fejezni. Gyakorlatias, pontos, okos, fáradhatatlan, alapos és komoly. nehezen tud lazítani, ha átesik a ló túloldalára örömtelen, száraz, barátságtalan, túlságosan aszketikus törtetővé válhat, aki megtagadja játékos és gyengéd oldalát.

Bővebben a 12 csillagjegyről >> 
 

Munka és a Bak 2022-benEz az év a megújulás éve lesz a Bakok számára. Mivel szeretik a megszokott, bejáratott dolgokat és nehezen változtatnak, ez a hír lehet, hogy nem lesz ínyükre való. Választásuk azonban nincs, a régi, nem működő dolgok mindenképpen menni fognak, így jobban teszik, ha maguk tartanak leltárt: mi az, amitől már ők maguk is szívesen megszabadulnának. Ha mindez megtörténik figyeljen nagyon ötleteire, mert olyan különös elképzelései lehetnek ebben az évben, melyek őt magát is meglepik, mégis használhatónak bizonyulnak így meg is tudja valósítani.
 

Szerelem és a Bak 2022-ben

 

Az év gyökeres változásokkal indulhat a szerelem terén, így jó ötlet, ha partnerükkel átbeszélik ki milyen szabályok szerint szeretné tovább csinálni a kapcsolatot, illetve mik azok a keretek, amiknek már lejárt az idejük. Áprilisban el is jön a gyökeres megújulás – akár egy másik partner személyében. 
Mivel általában fél az egyedülléttől, kiközösítéstől, ebben az évben remek alkalma nyílik egy kicsit csapatjátékost játszani magányos farkas helyett.
 
 

Egészség és a Bak 2022-ben

 

A Bakok alapjában véve aszketikus, szívós alkatúak, jó egészségi állapotnak örvendenek. Ebben az évben leginkább a hirtelen balesetekre, különösképpen a csonttörésekre kell figyelniük. Érzékeny pontjuk lehet a térd, vigyázzanak a hirtelen mozdulatokkal, mert fennáll egy ficam lehetősége. 
 
A Bakok ebben az évben nagyon sok, hirtelen változásra számíthatnak, amihez nem lesz könnyű alkalmazkodniuk. Fontos, hogy ne merevedjenek be és lehetőség szerint mozduljanak együtt a változásokkal.
 
 
 
Ha nem tudod, mettől meddig tart egy csillagjegy, vagy mi a te horoszkópod, kattints IDE
 

Vissza a 2022-es horoszkópokhoz

 

 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3362 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x