A Bak szerelmi élete
Címlap / Ezotéria / A Bak szerelmi élete

A Bak szerelmi élete

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-02-06

Ha kedvesünk erőteljesen kapcsolódik a Bak csillagjegyhez, akkor megtapasztalhatjuk, hogy bizony igaz a mondás, amely szerint vannak dolgok, amelyek többet rejtenek, mint amennyit első ránézésre mutatnak önmagukból.  

Ha kedvesünk erőteljesen kapcsolódik a Bak csillagjegyhez, akkor megtapasztalhatjuk, hogy bizony igaz a mondás, amely szerint vannak dolgok, amelyek többek rejtenek, mint amennyit első ránézésre mutatnak önmagukból. Ez a tétel igaz lehet Bak kedvesünkre is, aki először egy kicsit „száraznak”, keménynek látszik, olyan embernek, aki nagyon is „kockásan” látja az élet dolgait.

Hajlamos lehet arra is, hogy az embereket „dobozokba” tegye, különböző címkéket ragasztva ezekre a dobozokra. Így könnyebben kezelhető számára az élet, s a kapcsolati rendszerei is.

Mindezek mellett, - ha már megbízik bennünk – nagyon sok meglepetést tartogathat számunkra. Rájöhetünk, hogy milyen óriási kincsre leltünk, hiszen megbízható ember, erős, s minden körülmények között támaszt kínál nekünk. Az erotika tekintetében, pedig – ha már megvan a kellő bizalom – egy idő után levetkőzheti legendás Bak hűvösségét, s igencsak meglephet minket. Ez azt jelenti, hogy biztonságos körülmények között erotikája kivirágzik, s hihetetlenül gyengéd és szerető társ válik belőle az ágyban is.

Ha megmutatja számunkra érzékenységét s gyengéd arcát, akkor tudnunk kell, hogy kivételezett helyzetben vagyunk, olyannak tekint minket, mint akire rábízhatja lelke legféltettebb kincseit. Ez a helyzet, pedig megköveteli tőlünk, hogy mindezekre a kincsekre méltóak is legyünk. Általában akkor történik a baj, ha úgy érzi, hogy „nem érdemeltük” meg, hogy maximálisan megbízzon bennünk, vagy netán elkövetünk egy ballépést, vagyis eláruljuk Őt.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


Cikkünk folytatódik, lapozz!


 
 
[ 10555 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x