Mi az a belső templom?
Címlap / Ezotéria / Mi az a belső templom?

Mi az a belső templom?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-22

A lélek temploma a test, amire vigyázni kell, hogy a lélek jól érezze magát benne. A test tisztasága nem csak a fürdésről és a tisztálkodásról szól, hanem arról is, hogy meg se érintse testemet olyan ember, akit nem kedvelek, vagy nem szeretek.  

Ezért kellene odafigyelni a szeretkezésre is, mert ugye azt nem hagyod, hogy bárki behatoljon a templomodba? A tested mélye a legszentebb hely, ne engedd meg, hogy úgy használjanak, mint egy tárgyat, mert a szeretkezés a legszentebb dolog, ami itt a Földön történik veled. De csak akkor, ha tisztelik akaratodat, és csakis akkor nyúl hozzád a másik, ha szentként tisztel, nem pedig használ.

Érezned kell azt a csodát, mellyel Isten megajándékozott téged.


Szentségtörést ne engedj meg magadon elkövetni. Tiszteld a testedet! Ne gyűlöld magad a külsődért, mert Istent sérted meg vele. A belső világot kutattam mindig a testben és megtaláltam benne a templomot. Mindenkié más volt. Volt, akié tele volt díszítéssel, de láttam olyat is, akié üres volt és olyan is volt, amelyben éppen misét tartottak.

A saját templom belseje nem attól függ, hogy hívő-e valaki, hanem a test állapotától, egészségétől. Láttam olyat, amelyik romokban hevert, mert beteg volt a test. Aztán még mélyebbre hatolva a test belső világában, megtaláltam azt a templomot, ahol az oltáron gyertya égett és a pap az oltári szentséget emelte fel és felragyogott tőle a templom belseje.Az oltári szentség a lélek lüktetése, a fénye.
A padsor a tüdő. Ez mindenkinél egyforma.
A harangot, mely az életkötél a testünkben, egy kisfiú húzta.
A szenteltvíztartó, a két oldalon, a vesék körül van. Itt megtaláltam a szervekhez tartozó templomokat, melyek elrendezése mindenkinél egyforma volt.

Szent testednek minden szerve is szent. Tiszteld magadat! Ha magadat nem tiszteled, így nem jön létre benned mások tisztelete sem. Gondolj arra, hogy csak olyan ételt adsz másoknak, ami tényleg egészségére válik, mert tiszteled ezzel az ő belső világát is, hogy a szent szervei ne károsodjanak. Érezze jól magát attól a tápláléktól, melyet adtál neki. Ezért kell úgy vetni és úgy aratni, hogy Isten áldása legyen az ételen is, melyet magadnak és másnak adsz táplálékul.
Minden ami történik, vagy történni fog, benne van egy „ nagy könyvben", de ez nem az akasha.

Az Univerzumban van egy központ, ahol minden meg van „írva”. Bár ez a szó nem igazán jó rá, inkább úgy fogalmaznám meg, hogy rezgésben, energiában tárolódik. Az Univerzum történései vannak benne és emellett külön-külön minden bolygóé is.

 

Van mindenkinek saját, kis krónikája is, a saját templomában.
Meditáció alatt kérd a templomodat. Lépj be a bal oldali ajtón, és tisztálkodj meg. Majd ott a jobb oldali ajtón, öt szobán keresztül menj és ott találod az ajtó mögött a te saját nagy könyvedet.
Ha tudsz fénybetűt olvasni, ami folyton átíródik és mozgásban van, elolvashatod a saját történetedet. Így megtudhatod, hogy mi vár még rád, hogy hány élet kell még ahhoz, hogy eljuss a megvilágosodásig.

Kép: Brooke Cagle / Unsplash
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 7420 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x