A Bika hold
Címlap / Ezotéria / A Bika hold

A Bika hold

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Amikor a Hold a Bikában jár, érdemes szem előtt tartanunk, hogy minden a tartósság, megszilárdulás felé mutat majd, s ha harmonikusan szeretnénk megélni napunkat, akkor önmagunkat is ehhez célszerű igazítanunk. Tehát nagyon jól tesszük a Bika napokon 

Amikor a Hold a Bikában jár, érdemes szem előtt tartanunk, hogy minden a tartósság, megszilárdulás felé mutat majd, s ha harmonikusan szeretnénk megélni napunkat, akkor önmagunkat is ehhez célszerű igazítanunk. Tehát nagyon jól tesszük a Bika napokon, ha praktikus tennivalóinkkal foglalkozunk, sőt nem árt áttekintenünk pénzügyeinket sem. Ha megválaszthatjuk, hogy mikor intézzük el pénzügyi tranzakcióinkat, vagy mikor fizessük be csekkjeinket, akkor érdemesebb ezeken a napokon foglalkoznunk ezekkel a bankügyletekkel. Vonatkozik ez a tétel arra az esetre is, amikor azt tervezzük, hogy bankkölcsönt veszünk fel, vagy éppen befektetnénk a pénzünket. Általánosságban is elmondható, hogy érdemes átgondolnunk hosszú távú terveinket, céljainkat.

A Bika napok alkalmasak egyéb praktikus teendők elvégzésére is, mint például a nagybevásárlás. Elsősorban azonban a napi fogyasztási cikkeket érdemes megvenni, s még inkább azokat, amelyek sokáig elállnak, tehát a tartós élelmiszereket. Még jobban járunk, ha igyekszünk nagy tételben beszerezni ezeket az élelmiszereket, hiszen ezeken a napokon jelentős összegeket spórolhatunk meg ezzel.
Aki szívesen kertészkedik, annak a Bika napokon növényei gyökérzetére érdemes koncentrálni. Ha azt szeretnénk, hogy növényeink erős gyökérzettel rendelkezzenek, akkor érdemes őket a Bika napokon szaporítanunk. Ha például répát ültetnénk, vagy más olyan növényt, amelyiknek a gyökereit kívánjuk hasznosítani, akkor ezt mindenképpen Bika napon tegyük meg. Emellett általánosságban is elmondható, hogy nagyon jól tesszük, ha az ilyen napokon körülnézünk egy kicsit egy kertészetben, hiszen vásárolni is körültekintően fogunk, nem hamarkodjuk el a döntést.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


Cikkünk folytatódik, lapozz!
 
 
[ 4312 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x