HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-02-16
Címlap / Ezotéria / Álomfejtés- titkok nélkül

Álomfejtés- titkok nélkül

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-02-16

Az emberek évezredek óta késztetést éreznek arra, hogy megejtsék álmaikat. Arisztotelész, görög filozófus úgy gondolta, hogy az álmok betegségek előjelei, míg az egyiptomiak, a rómaiak és a zsidók szerint az álmok az istenek üzenetei.  

 

Az emberek évezredek óta késztetést éreznek arra, hogy megejtsék álmaikat. Arisztotelész, görög filozófus úgy gondolta, hogy az álmok betegségek előjelei, míg az egyiptomiak, a rómaiak és a zsidók szerint az álmok az istenek üzenetei. A japán uralkodók politikai útmutatást kerestek álmaikban, ezért kifejezetten erre a célra álomserkentő ágyat készítettek csiszolt kőből a királyi palotában, Kyusuban.

A XIX. században az álomfejtésben radikális változást idézett elő Sigmund Freud és Carl Gusztav Jung munkássága. A többi jelentős álomfejtő között meg kell említenünk Fritz Perlst, Medard Bosst és Alfred Adlert, akiknek nevéhez a Gestalt, az egzisztencializmust és a kisebbségi komplexus fogalmának bevezetése kapcsolódik.
Cikkünk folytatódik, lapozz!
 
 
[7574]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
Ha érdekel a természetes életmód, a környezetvédelem és az esszenciális olajok világa, vegyél részt Te is egy illatpartyn! /img/hirdetes/2019/okotrend.gif
 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x