Sportcipőt Vilmos hercegnek!
Címlap / Sportcipőt Vilmos hercegnek!

Sportcipőt Vilmos hercegnek!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-03-24

A PUMA összeállt a WeAreHQ-val és hat underground művésszel, hogy egy különleges kollekciót tervezzen a nemes alkalom tiszteletére.  


A század fejedelmi divatja ihlette meg a tervezőket: Chase-t, Ghettro-t, Marco MonteiroHasse-t, Murab-ot, Dulepux-t és Tiffany-t, hogy egy igazi hazafias kollekcióval rukkoljon elő a PUMA stílusával ötvözve.  A világ legegyedibb cipőit a Westminster Apátságnál mutatták be.

A PUMA a világ egyik vezető sport-életstílus vállalata, amely cipőt, ruházatot és kiegészítőket tervez és fejleszt. Elkötelezett célja, hogy oly módon dolgozzon, amivel hozzájárul a kreativitás, a biztonságos fenntarthatóság és a béke támogatásához a világban, döntéseiben és cselekedeteiben pedig hű maradjon az igazságosság, a becsületesség, a pozitív életszemlélet és kreativitás értékeihez. A márka sportban kezdődik és a divatban végződik.
 

A Sport Performance és Lifestyle márkái olyan kategóriákat foglalnak magukban, mint a Futball, a Futás, a Motorsportok, a Golf és a Vitorlázás. A Sport Fashion termékek olyan világszerte elismert művészekkel való együttműködést jelölnek, mint Alexander McQueen, Mihara Yasuhiro és Sergio Rossi.

A vállalat, amelyet 1948-ban alapítottak, több mint 120 országban forgalmazza termékeit, világszerte több mint 9000 embert foglalkoztat. Központja működik a németországi Herzogenaurachban, Bostonban, Londonban és Hong Kongban.

További info: www.puma.com

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 552 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x