Ne utáld, mert csinos, legyél te is az!
Címlap / Ne utáld, mert csinos, legyél te is az!

Ne utáld, mert csinos, legyél te is az!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-29

Elég csak a jól bevált klisés mondásokra gondolni, mint a pénz nem boldogít és hogy a belső értékek fontosak.  

Én ezekre mindig azt szoktam mondani, hogy ezeket azok találják ki, akiknek nincs pénzük vagy csúnyák. Mert sokkal könnyebb elhinni és ezeket a nézetek vallani, mint tenni azért, hogy ez megváltozzon. Tenni azért, hogy több pénzünk legyünk, jobb körülmények között élhessünk, vagy épp jobban nézzünk ki.

A kifogáskeresés jó sport, szerintem a világon az egyik legnépszerűbb. Az ismerősök pedig általában nagyon jó partnerek is ebben. Mikor felmerül a kérdés "nem vagyok kövér" jön is rögtön a válasz: "ááá, dehogy, tök jól nézel ki". A baj csak az, hogy az esetek többségében, ha már felmerül a kérdés, az már utal is a válaszra.

Viszont pont itt jön majd képbe a már említett kedves emberes elgondolás, mindenki kedves akar lenni, mindenki be akar nyalni a másiknak, és ezért nagyon nagyon kevesen merik csak elmondani az igazat.

Vádoljuk a médiát, mert a csinos, vékony modelleket nyomják az arcunkba és ezért ők mennyire szemetek, mert biztosan megvennénk mindent akkor is, ha zsírtól szétfolyt modellekkel lennének reklámozva a termékek.

De a vádaskodás, kifogáskeresés és alakoskodás helyett, belegondolnak az emberek abba, hogy mit is lehetne kihozni magukból? Mi lenne az a külső, mi lenne az az élethelyzet, amit akkor kapnának, ha tényleg odatennék magukat? És ezt úgy értem, hogy nincsenek kifogások, nincs úgysem sikerül, nincs mindenki más a hibás, a szüleim anyagi helyzete, nem nagyvárosban élek..., és hasonló kifogások, hanem csak az elszánás, az akarat, hogy mit is akarunk elérni és tűzön-vízen át menni és elérni. Ketté választani az emberiséget, van aki velünk van, és van aki nem. Nem foglalkozni senkivel, hogy ki mit gondol, hanem csak csinálni. Ugyanis senkinek nem tartozunk elszámolással, azzal amit elértünk nekünk kell együtt élnünk.
 


Ha odatesszük magunkat elérhetjük azt, hogy nagyon jól nézzünk ki. Igen, iszonyatosan kemény munka lesz, nagyon nagy odafigyelést fog igényelni, lemondásokkal fog járni. De összehozható, mindenkinek. Aki mást mond, az csak megjátssza magát, vagy lusta megpróbálni.

Mindig szidják és megszólják a lányokat akik jól néznek ki, hogy mennyire felszínesek. Miért? Mert ők kipróbálták és nekik sikerült elérni azt, amit másnak nem? Nagyon sok olyan nőt láttam, akiknél eljött az a pillanat, mikor elegük lett mindenből, főleg abból, ahogy kinéznek és nekiálltak változtatni rajta. Sikerült nekik! Nagyon jól néztek ki, leadták a plusz kilóikat, megfiatalodtak, vagányabbak lettek. De ők mertek változtatni.

A sport sok mindenben segíthet. Adhat jó külsőt, megtaníthat kitartónak lenni, akár még széppé és vonzóvá is tehet valakit. Mindehhez csak annyit kell tenni, hogy hozunk egy döntést és elkezdjük. Nem lehetünk mindig álszentek és nem mondhatjuk, hogy a külső nem számít, mert igenis számít és a belső értékek a kutyát nem fogják érdekelni, ha valakinek a combja közepén lóg a feneke és minden lépésnél a Richter skála szerinti 6-os rezgések indulnak meg a testén, hogy cunamiként söpörjenek végig.

Pasiként mondom, hogy sokkal könnyebb egy nőnek, ha szép, mintha okos, mert egy pasinak könnyebb nézelődni, mint gondolkodni!

www.sasafitness.hu

Kép:
www.stockvault.net
 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 638 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x