NIVEA Tour’12 Családi Egészség és Sportnapok
hirdetés
Címlap / NIVEA Tour’12 Családi Egészség és Sportnapok

NIVEA Tour’12 Családi Egészség és Sportnapok

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-26

Idén az egész család jöhet a hatodik alkalommal megrendezett népszerű ingyenes eseményre.  


Rendezvénynaptár
A több mint egy hónapon át tartó NIVEA Tour ingyenes sportrendezvény-sorozat állomásai Miskolc, Pécs, Budapest, Szeged, Debrecen és Győr. Az idei év újdonsága, hogy minden résztvevő városban egész napos sport-, egészség nappá bővítették programjaikat, ahol a családból minden korosztály jól érezheti magát.

Az évről évre nagyobb népszerűségnek örvendő NIVEA Tour 2012-ben is országszerte megmozgatja a lelkes sportrajongókat.  A résztvevők belekóstolhatnak a pörgős dance aerobik órák hangulatába, a kevésbé gyors, inkább nyújtani és lazítani vágyók kipróbálhatják a jóga illetve a pilates edzéseket, valamint az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő órák, úgy mit a Zumba vagy a Kangoo is megtalálhatóak lesznek a programban. A lelkes sportrajongók nemcsak felfrissülhetnek a népszerű fitness edzők által tartott órákon, de minden helyszínen értékes NIVEA ajándékcsomaggal kedveskednek nekik a szervezők. A NIVEA a felnőttek mellett a gyerekekre is gondolt, így ők is kipróbálhatják erejüket, ha ellátogatnak a helyszínen lévő kalandparkba vagy részt vesznek a különféle játékos sportfoglalkozásokon.

Az igazi tavaszi felfrissülésről, csakúgy, mint tavaly, Füzessy Balázs és csapata gondoskodik, aki többéves nemzetközi tapasztalattal felvértezve igyekszik minél több embert mozgásra buzdítani, de szívesen nyújt útmutatást az egészséges táplálkozáshoz és az egészséges életmódhoz is. A nyár közeledtével fontos, hogy bőrünkről is a megfelelő termékekkel gondoskodjunk. Ehhez a NIVEA Szépségpont kozmetikusa személyre szabott bőrápolási tanácsokat ad az érdeklődőknek, illetve tájékoztat a NIVEA megújult Q10 termékcsaládjáról és a megfelelő napozó termékekről is.

Gyere el és kezd a tavaszi fáradtság elleni harcot egy lendületes egészségnappal!

A részvétel regisztrációhoz kötött. Regisztráció és további információk a www.nivea.hu/tour12 oldalon érhetőek el.


 
 
[ 338 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x