Aszaltszilvás Kölestortácska
Címlap / Fogyira / Aszaltszilvás Kölestortácska

Aszaltszilvás Kölestortácska

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-03

A törökmogyorót sütőben megpirítjuk, majd durvára törjük. A kölest többszöri átmosás és leszűrés után 2x-es mennyiségű vízben megfőzzük, majd kihűtjük. 

Alapanyagok :

BIO Köles 20 dkg./Biopont termék/
Sütőpor 1 cs.
Aszalt szilva 10 dkg./Biopont termék/
Szilva lekvár 10 dkg.
Törökmogyoró 10 dkg./Biopont termék/
Olívaolaj 0,5 dl.
Szegfűszeg
Fahéj

Az elkészítés módja :

A törökmogyorót sütőben megpirítjuk, majd durvára törjük.
A kölest többszöri átmosás és leszűrés után 2x-es mennyiségű vízben megfőzzük, majd kihűtjük.
A kihűlt köleshez keverjük a sütőport, a szilvalekvárt, a mogyorót, és a félbe vágott aszalt szilvákat.
Ízesítjük, majd vékonyan kiolajozott sütőformában 160-180 °C -os sütőben készre sütjük.
Friss és aszalt gyümölcsökkel, citromfűvel díszítjük.
Napfivérek
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 1513 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x