Az öntisztelet 3 aranyszabálya
hirdetés
Címlap / Hála blog / Az öntisztelet 3 aranyszabálya

Az öntisztelet 3 aranyszabálya

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-11-27

Hogy adhat hálát az, aki első szám első személyben nem tud belenézni a tükörbe és hálát adni annak akit lát?  

 Marozsák Szabolcs önbizalomedző könyve nemsokára megjelenik a boltok polcain. A mondást most ő hozta elénk, ám nem az "övé" - vallások, filozófusok, pszichológusok is mondták ugyanígy, máshogy de értelmében ugyanezt: - Tartsd meg a magadnak adott szavad! 

A képre kattintva bele tudsz olvasni a könyvbe és önbizalom kártyát is húzhatsz! 

Ahhoz, hogy tisztelni tudd magad, mely az önbecsülés első lépése, az alábbi 3 dolgot cselekedd meg minden nap, amikor a hálanaplódat vezeted: 
  1. Minden nap írásban vagy szóban adj hálát magadnak azért, amiben jó vagy aznap! - ha nem tudod elismerni magad, akkor hogy várod ezt másoktól? 
     
  2. Minden nap írásban vagy szóban adj hálát magadnak azért, amiben régen nem voltál elég jó, de ma bizony jobb voltál mint eddig! - Ez egy siker, amit észre kell venned, hogy előbbre juss. 
     
  3. Minden nap írásban vagy szóban adj hálát a kinézeted egy olyan pontjáért, amivel elégedett vagy. - Ez ahhoz kell, hogy elfogadd és szépnek lásd magad! 

Ezek talán nehezek, talán apróságnak tűnnek, a feladat annyi, hogy ne add fel. Meg tudod találni magadban azokat a dolgokat amikre méltán büszke lehetsz. úgy könnyebb kitakarítani a gondolataidból azokat a szófordulatokat, melyek leértékelik azt a csodálatos lényt, aki TE VAGY! 

Ha tetten éred magad, fordítst az ellenkezőjére! Itt egy táblázat ami segít, hogyan csináld! 

halamisszio
 
 
[ 3346 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x