A piros angyal ajándéklistát készít


A piros angyal ajándéklistát készít

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-22

Hogyan készüljön ajándéklistánk? Hogyan szerezzük be mindazt, ami a listán áll anélkül, hogy a tumultusban kéne forgolódnunk? Egyáltalán honnan szerezzük a karácsonyi ajándékozáshoz az ötleteket?  

Adventi horoszkóp

11-én, kedden a Hold a Skorpió csillagjegyben halad.
Ma vásároljunk gyógynövényes termékeket, gyógyfüveket vagy ezoterikus érdeklődésű ismerőseinknek ajándékot, például ingát, kristályokat vagy témába vágó könyveket.

Tovább a mai holdhoroszkóphoz >>

Az ajándék ista megírása minden ünnep előtt célszerű. Így készítsd el:

1- Ossz el egy lapot mindkét irányban 3 felé
2- Írd az első oszlopba: Családtagok (kötelező ajándékok) Barátok – Egyéb
3- Írd a maradék két oszlop tetejére: Ajándék és A beszerzés helye

Ezzel a táblázattal nagyszerűen boldogulhatsz. Dolgozz színes filcekkel! Például legyen kék színnel az SK ajándékok (saját kezűleg készített) neve, legyen pirossal az, amit az interneten fogsz megrendelni, és legyen lila az, amiért el kell menned valahová. Ne mondd, hogy te soha nem adsz „vándordíjakat”, vagyis olyan tárgyakat, amire neked nincs szükséged, de tudod, hogy valaki örülne ennek. Ezeket a tárgyakat, amiket már csak be kell pakolni és mehet is tovább, jelöld zölddel.

Ha megvan a listád, akkor készíts időrendet – az online rendelések viszonylag hamar megérkeznek, még külföldről is néhány nap a szállítási idő – bár az ünnepek alatt lelassulhat a szállítás. Ezért célszerű minél hamarabb leadni a megrendeléseket. A személyesen beszerzendő dolgokért is érdemes hamar elmenni, részint hogy biztos meglegyen, részint azért, mert jobb kimaradni a tumultusból, s az utolsó napokon már csak a bütyköléssel, csomagolással, saját gyártású ajándékokkal törődni.

Készíts költségvetést. Én mindig túllépem a keretet, tehát ennek fényében célszerű lehúzni, vagy kicserélni egy-két dolgot.

Tisztázd le az ajándéklistádat – s már csak ki kell pipálni rajta azokat a dolgokat, amik megvannak. Ahogy közelegnek az ünnepek, úgy növekszik a kész, becsomagolt ajándékok száma.

A piros angyal tippje: Ha nem akarod, hogy „csak még egy kis izéke” hozzákerüljön a csomagokhoz, azonnal csomagold be az ajándékokat, ahogy minden belekerült, ami a listán van. Így elkerülöd, hogy túlköltekezz. Mindig gondolj arra, hogy lehetnek kínos helyeztek, amikor beállít valaki, te pedig rá nem készültél. Ezért érdemes mindig néhány „tucat” aprósággal felvértezni magad a fiókodban. A legjobb erre a célra az apró szezonális, vagy saját gyártású ajándékok, például csengettyű, angyalka, desszert vagy bor.

A hét ajándék lelke >> 

Garantáltan személyes karácsonyi ajándékok >> 

Vissza a HarmoNet karácsonyi oldalára >
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3531 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 

 

 

Az 1999-ben kiadott karácsonyi bélyegen Róth Miksa üvegfestményét láthatjuk: Mária a gyermek Jézussal.

A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x