Adventi naptár - A piros angyal távoli szerettei


Adventi naptár - A piros angyal távoli szerettei

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-28

Szinte mindenkinek vannak távoli szerettei. Van akinek a távolság a szomszéd falu, van, akinek Ausztrália. A piros angyal segít, hogy ma nekik küldhess szeretetteljes ajándékokat! 

Adventi horoszkóp

15-én, pénteken, a Hold belép a Bak csillagjegybe.
Ma találkozzunk barátainkkal, legalább egy jó beszélgetés erejéig. Sok helyen ma tartják a közös céges karácsonyi bulit - próbáljuk meg felszabadultan átadni magunkat az ünneplésnek és kikapcsolni. Gondoljunk távol élő szeretteinkre is!

Tovább a mai horoszkóphoz>> 

Ha külföldre is küldesz képeslapot, akkor ma legkésőbb add fel jókívánságaidat!

Tipp: Üdvőzlőlapok elemzése grafológiával

Tipp: HarmoNet képeslapküldő

Tipp: HarmoNet bélyeggyűjtemény a nagyvilágból, karácsonyra

Írd meg és add postára karácsonyi üdvözlőlapjaidat. Az sem baj, ha magad készíted őket. Tipp: Textildíszítésű karácsonyi lapok. Nem nagy ördöngösség >>

Külföldi szeretteidet nem csupán elektronikus levélben, hanem akár egy személyes skype, vagy msn beszélgetéssel is köszöntheted. Szakíts rá időt, hogy az ünnepek alatt beszélj azokkal, akiknek a társaságát nélkülözöd - figyelve az időeltolódásra.

STOP! - nem minden országban ekkora ünnep a karácsony, mint nálunk. A Seasonal greatings, vagyis a szezonális üdvözlet nagyon nagy divattá vált a világban. Ezzel nem sértjük semelyik más felekezet, vallás híveit.

A hanuka ünnepe >>

Az országon belül élő barátokat a két ünnep közötti időszakban meg is látogathatod, vagy szervezhetsz egy közös szilveszteri bulit a rég nem látott haveroknak - a mai nap alkalmas arra, hogy hozzákezdj.

Ha ma vagy a hétvégén van a céges buli, mindenképpen tartsuk be az alábbi 5 fontos szabályt:
  1. A megadott dresszkódnak megfelelően öltözzünk – a kínaiban vett csillogó szállal átszőtt pulcsi nem estélyi viselet! Kérhetünk kölcsönbe is estélyi ruhát – lehet, hogy a barátnőnknek van!
  2. Ne fogyasszunk több alkoholt, mint egyébkor. A karácsonyi feszültség feloldódik az alkoholban és olyan dolgokat tehetünk, amit később megbánunk. Üdvözlőital és egy pohár bor. Egy nő ennél ne fogyasszon többet, ha egyébként nem szokott inni!
  3. Sminkeljünk diszkréten, de nyugodtan a szokottnál erősebb színekkel, csillogóbbra. Viseljünk bátran ékszereket, de kerüljük a hivalkodó, túlzott arany kollekciókat – az összhangra törekedjünk.
  4. Menjünk el fodrászhoz a parti előtt vagy fésüljünk különleges kontyot, frizurát.
  5. Ne utolsónak távozzunk és ne elsőként érkezzünk! Mindkettő illetlenség!

 Adj el, és vásárolj!  
Megunt tárgyaidból csinálj pénzt, és vásárolj rajta szeretteidnek valami szépet, itt az Aukciós Házban >>
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3722 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 

 

 

Az 1999-ben kiadott karácsonyi bélyegen Róth Miksa üvegfestményét láthatjuk: Mária a gyermek Jézussal.

A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x