Nagy ádventi és karácsonyi horoszkóp 2010


Nagy ádventi és karácsonyi horoszkóp 2010

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-01-22

Mire készüljünk az idei karácsonykor? Részletes ajándékozási és készülődési útmutató mind a 12 csillagjegy szülötteinek! 

KOS (Március 21. – Április 20.)

Karácsonyi előkészületek:
Mindent az utolsó pillanatra hagysz, így a karácsonyi ajándékvásárlásnak kapkodás lesz a vége. Ne ess abba a hibába, hogy bármit megveszel, ami az utadba kerül. Legalább egy napot szánj az ajándékvásárlásra. Még jobb, ha ajándéklistával mész vásárolni.

Karácsonyeste:
Teljesen kifáradsz, mire elérkezik a karácsonyeste. Az ünnep előtti napokban már lazítanod kellene! Próbálj meg időben ráhangolódni az ünnepre.

Mit fogsz kapni a Kostól? Ne várj tőle csodákat, nincs elég türelme a vásárolgatáshoz, maximum egy-két üzletbe tér be.

Ajándéktippek Kos kedvesünknek, családtagjainknak: Vegyél neki új futócipőt, sportruhát. A Kos hölgyek imádják az extra nagy, feltűnő fülbevalókat. Szeretik az órákat, fényképezőgépeket, igényes holmikat. Az IPod, GPS, egy jobb telefon, vagy igényes tartozék igazán neki való ötlet.BIKA (Április 21. – Május 20.)

Karácsonyi előkészületek:
Mindennek megadod a módját, időben eltervezed a karácsonyi menüsort és a dekorációt. Jó ajándékozó vagy, finoman puhatolod ki, hogy milyen ajándékokat vegyél. Gondosan összeállított ajándéklistád van, így nem is fogsz mellé.

Karácsonyeste: Feszültebb leszel a megszokottnál és családtagjaidon is kitör a fáradtság. Jobb, ha nem karácsonyeste provokálsz veszekedést.

Mit fogsz kapni a Bikától? Biztosan meglep egy meleg pulcsival, vagy egy csinos sállal, sapkával. Saját készítésű süteményre is számíthatsz.

Ajándéktippek Bika kedvesünknek, családtagjainknak: Örül egy gyógyító masszázsutalványnak, vagy egy jó szakácskönyvnek. A parfüm, arcszesz szintén jó ajándék. A minőségi, kézi, finom csokoládé is jó ajándék lehet, akár magad is készítheted. Hölgyeknek a körömlakkok, köröm ápoláshoz való eszközök, uraknak egy minőségi manikűr készlet szintén nagyon szép ajándék lehet. IKREK (Május 21. – Június 21.)

Karácsonyi előkészületek:
Túl sok programod jön össze a karácsony előtti napokban. A barátaiddal is találkoznál, de még vásárolnivalód is van bőven. Figyelj az egyensúlyra: otthon is vedd ki a részed az ünnepi előkészületekből! Ne ess abba a hibába, hogy mindenkinek könyveket veszel.

Karácsonyeste: Könnyed hangulatban telhet a karácsonyeste, mindössze pároddal lehet némi konfliktusod. Ezt némi kedvességgel könnyen helyrehozhatod.

Mit fogsz kapni az Ikrektől? Szeret hasznos, de „tucat” ajándékokat adni. Ha nagyon szeret, akkor mégis valami személyeset vesz.

Ajándéktippek Ikrek kedvesünknek, családtagjainknak: Fizesd be egy népszerű és érdekes tanfolyamra. (Például Agykontrollra) Szóba jöhet egy szép határidőnapló, (például ez itt: www.holdnaplo.hu)  egy hozzá illő különleges tollal. Szeret olvasni, ezért a könyvek, vagy egy e-könyv olvasó is remek ötlet lehet. Fontos, hogy a hobbyjához való holmikat legjobban saját maga szereti kiválasztani. Ha nem tudod pontosan, mi az amire vágyódik, ne vásárolj ilyen kiegészítőt, inkább adj utalványt kedvenc boltjához. Ha szeret nyelveket tanulni, a nyelvkönyv, idegen nyelvű film DVD vagy szótár is remek ajándék.RÁK (Június 22. – Július 22.)

Karácsonyi előkészületek:
Annyira elfoglalt vagy az év utolsó hónapjában, hogy észre sem veszed és máris beköszönt az ünnep. Némi bűntudatot is érzel, hiszen máskor alaposabban szoktál készülődni. Segíthet, ha időben összeírod a tennivalóidat. Szerencsére már a nyáron megvettél néhány karácsonyi ajándékot.

Karácsonyeste: Ismét nagyszabású karácsonyestét szeretnél, ami rengeteg munkával jár. Vond be a készülődésbe családtagjaidat!

Mit fogsz kapni a Ráktól?
Személyes ajándékokat ad, mindig tudja, hogy mi a szíved vágya. Olyan szép a csomagolás, hogy alig mered kibontani.

Ajándéktippek Rák kedvesünknek, családtagjainknak:
Csináltass neki egy fotókönyvet, a családtagok fényképeivel. Ide kattintva akár azonnal meg is rendelheted. Örül bárminek, amivel a lakását dekorálhatja, de finom ízlése van, tehát csak a lakása ismeretében vegyél neki ilyen dolgokat. Kedveli az ékszereket, főleg a szép, régi darabokat amelyeknek lelkük van. Őt soha nem sértheted meg valami romantikus dologgal. Régi képekből összerakott montázs, antik apróságok, vagy éppen a nyári kagylókból egy saját készítésű apróság … Hajlamos az ÖKO-gondolkodásra, bármi, ami organikus, vagy a témához kapcsolható, neki való lehet! A vízszűrő gépek és kancsók is neki valók.
Cikkünk folytatódik, lapozz!
 
 
[ 7063 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 

 

 

Ugyancsak melege lehet a chilei Mikulásnak! A menetszelet ventillátorral pótoló lusta Télapót egy 2007-es bélyegen láthatjuk.

A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x