Így csomagolj egyszerűen, olcsón és zölden - kendőbe!


Így csomagolj egyszerűen, olcsón és zölden - kendőbe!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-06-16

Nemcsak egyszerű és olcsó, hanem környezetbarát megoldás is, ha kendőbe csomagolod a karácsonyi ajándékot. Az alábbi technikákkal ráadásul csodaszép csomagolások születnek, és persze a kendő a ráadás ajándék a fa alatt! Sőt, táskát vagy szatyrot is készíthetsz ezzel a technikával, olló és cérna nélkül, akár az utolsó pillanatban is! 

Ajándékcsomagolás papír és olló nélkül? Igen! Jól látod! Lehetséges!
1-1 darab textil kendőbe akármilyen formájú ajándékot becsomagolhatsz. Akár az ajándék része is lehet maga a kendő, de mindenesetre biztos nem kerül a kukába a szemétkupac tetejére pár másodperc alatt, nem kell érte fát kivágni, és bármikor újra használható.
 
Fogj egy textil kendőt és nézd meg a videót... és valósítsd meg otthon  is a környezetbarát csomagolást. Lesd el a technikákat, bár egyáltalán nem bonyolult, sem olló, sem cérna nem kell hozzá!
 
 
 
Táska és szatyor kendőből
Nos, bizonyára legtöbb női háztartásban akad 1-2 megunt selyemkendő vagy terítő... Szép, de már nem hordod? Készíts belőle táskát olló és cérna nélkül, egyszerű csomózással. Akár ajándék is lehet belőle vagy bevásárló szatyor... Nézd meg az alábbi 2 videót! Nem csak ünnepekre, hanem azután is használható, vagy visszaalakítható kendővé, ha meggondolnád magad, vagy a megajándékozott személynek úgy jobban tetszik. Némelyik szatyorhoz egy régi öv vagy táskafül is jól jöhet. Igazság szerint erős anyagból (pl. redőnygurtni maradék, erős bőr stb) és kis fém karikákkal vagy félkarikákkal (4db) magad is elkészítheted a plusz fület.
 
 
 
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2955 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 

 

 

Fra Angelico festménye, a Háromkirályok díszíti Grenada 1976-os karácsonyi bélyegét.

A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x