Kapcsolódj be az Ajándékláncba!


Kapcsolódj be az Ajándékláncba!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-06-26

A NIVEA évek óta elkötelezett támogatója az SOS Gyermekfalunak. Karácsony alkalmából szeretné ismét megajándékozni a rászoruló gyermekeket. Segíts te is, hogy boldogabbá tegyük a Gyermekfalu lakóinak ünnepét. 

A karácsonyt a legtöbben az otthon melegében, a család oltalmazó közelségében töltjük. Sajnos ez nem adatik meg mindenkinek. A kecskeméti SOS Gyermekfaluban az utóbbi években megtriplázódott az ellátásra szoruló gyermekek száma, és a kicsik kinőtték korábbi otthonukat.  Az SOS Gyermekfalu Alapítvány a Kecskeméthez közeli település, Helvécia korábbi Ifjúsági Házát alakította át, és tette alkalmassá a gyermekek befogadására. A ház készen áll a beköltözésre, csupán a bútorok hiányoznak.  A NIVEA az új gyermekotthon berendezésével szeretné még szebbé varázsolni a gyerekek ünnepét, ezért a JYSK áruházak támogatásával 3 millió forint értékben ajánl fel bútorokat a kis lakók részére.


Ahhoz, hogy a bútorok a Mikulás ajándékaként biztosan eljussanak az Északi-sarkról Helvéciába, a NIVEA arra kér benneteket, hogy csatlakozzatok az Ajándéklánchoz a www.nivea.hu/karacsony oldalon, és segítsetek kézről-kézre adogatva eljuttatni az ajándékokat a gyerekek házáig.  A NIVEA természetesen a “segítőket” is szeretné meglepni, ezért az Ajándékláncban résztvevők között NIVEA ajándékcsomagokat, valamint YJSK vásárlási utalványokat sorsol ki, a gyerekek pedig hálájuk jeléül saját kezűleg írt képeslapot küldenek a szerencsés nyerteseknek.


További információ a NIVEA karácsonyi kezdeményezéséről: www.nivea.hu/karacsony
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1858 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 

 

 

Az afrikai Malawiban 1986-ban kiadott bélyegen Mária gyönyörködik a csecsemő Jézusban.

A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x