Elegancia és luxus magányban - irány a börtön!
Címlap / Karrier / Elegancia és luxus magányban - irány a börtön!

Elegancia és luxus magányban - irány a börtön!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-06

Na nem éppen a magyar valóság! És rémhírekért sem kell külföldi szomszédainkhoz csöngetnünk. Nézd végig a képeket, és rádöbbensz, ilyen is lehet egy börtön! 

Kis hazánkban csoda, ha a női elítélteknél képesek megoldani a gyermekek, kisbabák anya körüli elhelyezését, míg mellettünk, alig néhány órára nyugatra az osztrák börtönök szó szerint kellemes felüdülést nyújtanak a raboknak.

 

 

 

 


Azt persze mi sem állítjuk, hogy könnyű ott, hiszen a szabadság, a szabad akarat korlátozása szellemet és erőpróbáló eset, de a hétköznapok szigora, az éhezés, a kifizetetlen számlák, az adóterhek és hiteltörlesztések sok átlagpolgárnak korlátozó, idegtépő mindennapi tényezőként vannak jelen életében.

 

 

Mint egy fitnesscenterben!
Ma már mindenütt biztosított szerencsére a börtönpszichológus, az már más kérdés, hogy személyével éppen megértjük magunkat vagy meg sem találjuk a hangot. Ugyanakkor, ha betegek vagyunk irány börtönkórház vagy a helyszíni ellátás is elegendő.

 

 

Magyarországon is vannak jó magaviseletű fegyencek, akik dolgoznak, s félretehetik keresetüket, vagy elküldhetik családtagjaiknak, természetesen áron alul kénytelenek szolgálataikat értékesíteni. Külföldön azonban munka után lazíthatsz is.

Van kosárlabdapálya, futópálya, a szobában színes tv kotyogó és egyes helyeken már csak feszített víztükör hiányzik a medencéről.

HarmoNet tipp: Meditáló börtönlakók>>>
Mire jó mindez?
Természetesen az elegancia és kényelem mindenkinek kijár, így a helyszínen dolgozóknak, a tulajdonosoknak és raboknak is. A kellemes környezet egyébként bizonyítottan jobban hat az elítéltekre, a beilleszkedés, újraszocializálódás folyamata könnyebb, munka számukra természetesebb, az élet e börtönökben, vagy ehhez hasonló kistestvéreikben barátságosabb, élhetőbb, nagyobb a motiváló erő a visszaállásra, az új élet kezdésére.

 

Az étkezés, ha nem is változatosan de biztosított, a testedzés megoldható, és ami viszont szintén a legtöbb országban nem luxus, a tanulás, nyelvek autodidakta megismerése egy kiváló és lehetséges elfoglaltság az élettel való lépéstartásra, a lemaradások pótlására, megelőzésére. 

A képek az ausztriai Központi Börtönben készültek.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 4761 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x