Mit hazudj a főnöknek, ha késtél?
Címlap / Karrier / Mit hazudj a főnöknek, ha késtél?

Mit hazudj a főnöknek, ha késtél?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-03

A legújabb kutatások szerint a munkáltatók általában nem hiszik el az alkalmazottaknak a reggeli késések okairól szóló meséket. 

Elkésett? Ne hazudjon!   
A legújabb kutatások szerint a munkáltatók általában nem hiszik el az alkalmazottaknak a reggeli késések okairól szóló meséket, ezért jobb, ha legközelebb inkább simán elnézést kérünk, és nem állunk elő valami lehetetlen mesével.

Az Esure Home Insurance 1000 munkáltató részvételével készült felmérésének tanulsága szerint a főnökök mindössze 7 százalékban hisznek alkalmazottaiknak ilyen esetekben.
Minden ötödik megkérdezett szerint a hosszú, komplikált mesék a legátlátszóbbak. A megkérdezettek harmada szerint nagyon nyilvánvaló a hazugság, ha az illető kerüli a szemkontaktust, miközben magyarázkodik.

„Általában a sokszor hallott kifogások a legkevésbé hihetőek, különösen, ha a hétfő reggelről van szó” – nyilatkozta Mike Pickard, az Esure munkatársa és a kutatás vezetője.

A megkérdezettek mintegy harmada gondolta úgy, hogy az alkalmazottak hazudnak, amikor a késések okairól magyarázkodnak.
A legátlátszóbb hazugságok a munkáltatók szerint: nem tudtam becsukni az ablakot, megszólalt a riasztó, beteg a háziállatom, a hó betemette a házamat.

A dolgban egyetlen ciki: mi van ha mindez igaz?

Medipress
 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2008 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x