Tedd magad helyre, baby!
Címlap / Karrier / Tedd magad helyre, baby!

Tedd magad helyre, baby!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-11-30

Nagyon sokan vannak egész más helyen, mint ahol lenniük kéne. Gyűlölik amit csinálnak, és közben foglalják a helyet - holmi ostoba állás-féltésből - azok elől, akik épp azt szeretnék csinálni, amit ők nem. Utálkozva mennek minden nap a munkába, miközben szidják a világot - és a világ épp úgy viselkedik, amilyennek elszidod! Tedd hát helyre magad! 

Gyűlölöd az iktatást és inkább emberekkel beszélgetnél naphosszat, vagy épp fordítva vagy a dologgal és már ki nem állhatod a sok nyűgös embert? Irtózol az értékesítés minden formájától, mégis eladónak álltál? Csóró vagy, miközben gazdag szeretnél lenni? Gazdag vagy, s közben arról ábrándozol, hogy valaki a pénzed helyett beléd szeret majd? Akkor nem vagy a helyeden!

Az ÉN helyem
A világot úgy teremtették meg, hogy mindenkinek megvan a helye benne. Neked is. Ha nem a helyeden vagy, akkor épp valaki másét foglalod, s valaki meg a te helyedet stoppolja. Azok az emberek, akik rühellik a munkájukat, biztos, hogy valaki helyén vannak – és csak idegesítik a többi embert alkalmatlanságukkal és gyávaságukkal, mely szerint nem mernek kilépni a helyzetből.Kifogásgyár: a látszólagos hely és a valóságos hely

Azok számára, akik csupa kifogást gyártanak, miért is vannak még mindig azon az ócska munkahelyen, amit annyira utálnak, nos azt az egyet lehet válaszolni: azért hogy másokat bosszants! Az alkalmatlan emberek jelenléte ugyanis mindig bosszantó. Bosszantó, ha egy áruházban egy unott pofa kelletlenül szolgál ki. Bosszantó, ha a titkárnő rendetlen, ha a szervező tesze-tosza, vagy ha mesterember kétbalkezes. Bosszantja őt magát, hiszen egész nap, egész munkaidőben alkalmatlannak érzi magát, és bosszúsak a társak is, hiszen a munkájukat éppen hátramozdítja valaki, akinek segítenie kéne. Azok, akik hosszú ideig érzik magukat kiszolgáltatottnak, alkalmatlannak, elfelejtik, hogy a helyük valahol egész máshol van.

A helyemet megtalálni nem könnyű feladat
Ha van olyan hely, ahol pocsékul érzed magadat, akkor nincs más hátra, mint lépni onnan. Egyúttal pontosan definiálni, mi volt benne a pocsék és milyen területen kellene változtatnod. Mérd fel a világot magad körül, s tudatosítsd magadban, hol keresnek olyan kaliberű embert, mint te vagy. Oda tedd a mércét, ahová a vágyaid, s ne oda, ahol hitrendszered szerint lehetőségeid állnak.Az a hely, ahol nem vagyok a helyemen, csupán hozzásegít a helyem megtaláláshoz
– hiszen újabb helyről tudtam meg, hogy nem nekem való. Akár így is gondolkodhatsz. Nem mindegy, hogy állásban – mondom ÁLLÁS-ban (megállás, megtorpanás, haladás hiánya!) – vagy munkában, vagyis aktivitásban, lendületben, esetleg vállalkozásban vagy-e ahol a vállalásodért felelős vagy, felelősséget vállalsz.

A világ olyan hely, ahol vár téged egy megfelelő munka, ahol kihívások, örömök, nehézségek, leküzdendő akadályok várnak, s melyeket élvezhetsz is akár. Ha nem csak a pénz hajt, ha nem csupán az elvárások, a szűkös lehetőségek határolják be életedet, akkor valóban mód nyílhat az önmegvalósításra. Érdemes kipróbálni!

Képek:
piqs.de: Bine - Abenteuer Geldverdienen
piqs.de: tankgirl - Schuhputzer
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3268 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x