HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2018-01-23
Címlap / Karrier / Utálsz dolgozni? 5 vidító tipp, hogy kibírd!

Utálsz dolgozni? 5 vidító tipp, hogy kibírd!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2018-01-23

Egyre nehezebben bírod zárt helyen és zárt időben? Legszívesebben lelépnél egy hátizsákkal? Úgy vonz a szabad ég, hogy már egy kicsit sem tudsz a munkádra figyelni? 

 

  1. Reggel próbáld nagyon intenzíven kezdeni a napot! Indíts ginseng teával, vedd előre azokat a feladatokat, amiket már napok óta halogatsz! Azt a munkád csináld meg először, amihez legkevésbé fűlik a fogad. így kisebb lesz a lelkiismeret furdalásod.
  2. Ha végeztél, akkor nézz meg a barátnőid által küldött vicces e-mailek közül néhányat. Ha csupa viccmentes barátod van, akkor játssz a HarmoNet húsvéti oldalán egy kicsit, gurítsd a tojásokat, vagy kérj vicces locsoló versikéket!
  3. Ebéd előtt végezz valami olyat, ami legalább 3 másik embernek jó. Csináljatok valami közös munkát a kollégákkal, vagy legalább főzz nekik egy teát, vagy szaladj ki te a büfébe. Ezzel is legalább egy kicsit kiszabadítod magad a rabigából.
  4. Az ebédszünetet indítsd sétával – ma ne az üzemi kajáltában egyél, ha lehet, hanem sétálj ki egy közeli étkezdébe, élvezd a napsütést. Elhívhatod magaddal pár kollégádat is, ha éppen nem túl nagy a hajtás.
  5. Az utolsó tippünk éppen az, amit egyébként is éppen csinálsz. Olvasgass a neten! Egész ártatlan dolog, és meseszép nyaralós, tavaszos képeket nézegethetsz. Ezen kívül itt bukhatsz le legkevésbé, hogy eszed ágában sincs dolgozni!


A léhűtés nem mehet túl sokéig – egyszer csak lebuksz – tehát nem érdemes túl sokszor bevetni, de egy-egy napot mindenki kibír. Te főleg – mert a tudatos léhűtés néhanapján tuti kaland, - a cég szintén, az ügyfelek, a munkatársak is elnézik. Ha azonban végleg teli a hócipőd így tavasz közeledtével a melóhelyeddel, akkor nem a kibúvó trükköket kell keresni, hanem ideje van váltani! 
 
[9607]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 


 

ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x