Tudatos teremtés, hogy a vonzás törvénye valóra váltsa...
Címlap / Karrier / Tudatos teremtés, hogy a vonzás törvénye valóra váltsa álmaidat

Tudatos teremtés, hogy a vonzás törvénye valóra váltsa álmaidat

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-04-19

Mit kell tenni ahhoz, hogy el is érd a vágyaidat? Először is tudatosítsd, hogy a vágy valódi-e és valóban a tiéd-e? Tényleg a rózsaszínű Hummer terepjáró az, ami boldoggá tesz téged? Valóban csak egy ezer négyzetméteres, uszodás villa az igazi élettér a számodra?  

Ha megtaláltad a valódi céljaidat, akkor is kevés, ha csak a célt ismered, de az oda vezető út nincs meg. Materializáld a vágyaidat! A 6 lépés segít neked, hogy elérhesd, amit valóban szeretnél!

  1. Tisztázd a célt – valóban te akarod? Valóban ez tenne boldoggá? Valóban ez a cél, amitől teljesebb az életed?
  2. „Kazán kell? Kazánt kérj!” – ez a szólás a sógornőm példája alapján már az egész baráti körünkben elterjedt. Mert sógornőm kazánja októberben döglött be, és éppen fele annyi pénze volt, mint amibe egy új kazán került. Teljes pánikban volt, hogy honnan fogja a hiányzó összeget előteremteni – mikor azt a tanácsot adtuk neki: ne pénzben, hanem kazánban gondolkodjon. Megértette. Néhány napon belül hazafelé menet talált egy „építkezésből lemaradt” kazánt ami „véletlenül” éppen az ő kazánházába illett és valahogy pont annyiba került, amennyi pénze volt, sőt az illető, aki eladta, annyira örült, hogy végre megvette valaki, hogy még be is szerelte! Ha tehát a célod kell, akkor a célodban gondolkodj, ne pedig a rávaló pénzben – bár természetes, hogy tudnod kell mindent róla, de ez már a következő pont.
  3. Tudj meg mindent! Ha szeretnél férjhez menni végre, szeretnél egy szép esküvőt, akkor ne csak álmodozz. Menj, nézz be pár esküvői ruha boltba a barátnőddel, vagy egyedül, és nézd ki az „álomruhát”. Ha látsz szép esküvői helyszínt, kérdezz rá a feltételekre. Ha autót szeretnél, nézd ki pontosan a márkát, a típust, a színét is akár. Menj be az ügynökséghez, kérj tesztvezetésre időpontot, próbáld ki a kocsit, ülj bele, hunyd be a szemed és… ez a következő pont.


     
  4. Teremts képzeletben! Ha el tudod képzelni, a legapróbb részletekre kiterjedően, hogy amire vágysz az már a tied, jó úton vagy. A teremtő képzelet nagyon sokat tehet hozzá a vágyaid beteljesítéséhez. Ha látni tudod magad menyasszonyi ruhában, vagy álmaid kocsiját vezetve az autópályán, esetleg álmaid házában, sokkal könnyebb lesz megteremteni.
  5. Építsd fel a képeket – hangokat – élményeket! Készíts afféle motivációs programot, amiben képek, zenék, alkotások, játékok formájában összegyűjtöd azokat a dolgokat, amik a célodra, vágyadra emlékeztetnek. Egy táncosnő például a tánchoz, a táncverseny megnyeréséhez kapcsolódó tárgyakat szedheti össze, zenék, képek, ékszerek, holmik formájában, stb..
  6. Adj határidőket! – Az álmodozást és a célok megvalósítását egy dolog választja el egymástól. Ez pedig a határidő. Ha nincs időpontod arra, amit el szeretnél érni, akkor bizony lehet, hogy a vágyad éppen sohanapján kiskedden fog megvalósulni. Olyan dátumot tűzz ki, amit hihetőnek tartasz!

A hat pont betartása segít abban, hogy felszabadítsuk teremtő erőinket, valóra váltsuk elképzeléseinket, felfedezzük valódi lehetőségeinket, és tudatosan alakítsuk a jövőnket. A cél önmagunk - "magasabb énünk" - megismerése és életünk korlátainak kitágítása.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 12520 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x