Pénztárca-parancsolatok gazdagodni vágyóknak
Címlap / Karrier / Pénztárca-parancsolatok gazdagodni vágyóknak

Pénztárca-parancsolatok gazdagodni vágyóknak

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-04-17

Babona? Működik? Ki tudja... Mindenesetre itt, a HarmoNeten most ingyen elolvashatod a 10 legnépszerűbbet! Vannak ugyanis olyan pénztárca-babonák, melyek sokak szerint működnek - vagyis sok pénzt varázsolnak a tárcádba.  

Bőrtárca
Az örökké népszerű cigányzenész, Horváth Pista is megénekelte a bőrtárca előnyét, mely szerint: „A bőrtárcám, a bőrtárcám, a bőrtárcámban nincsen pénz de csuhajja / Ha nincs benne de majd lesz benne, jön a feleségem, majd tesz bele de csuhajja.” A bőrtárca természetesen nem csak emiatt menő – legyünk tekintettel hölgyolvasóinkra is, akiknek ugyebár nincsen feleségük – inkább azért, mert gazdagságot sugall. A bőr nemes anyag, természetes és tiszta. Ezért akinél bőr pénztárca van, az tartós, hosszú távra berendezkedő, jómódú, a pénzre vigyázni tudó ember.
 
Kis buksza – nagy buksza

Vannak, akik arra esküsznek, hogy külön tárcában kell hordani a kis pénzt meg a nagy pénzt, mert az aprópénz felaprítja a nagy címletet. A dolognak vannak praktikus előnyei – ám a bankkártyák korában főleg a taxisofőrök, BKK-ellenőrök és pincérek esetében működik. (Miért is kéne nagy címletekkel sétálgatnunk?)

Piros tárca
Pláne, ha bőrből van! A piros szín és a gazdagság összefüggésben vannak egymással. De az kétségtelen, hogy egy piros tárcát sokkal jobban észre lehet venni egy női táska mélyén, mint egy sötétebb színűt!

Szerencsepénz – pénzmágnes
A szerencsepénz, amit valamilyen mestertől, vagy számunkra fontos embertől kaptunk, esetleg valamilyen különös módon került hozzánk, sorsszerű események közepette találtunk, ugyancsak jó pénzvonzó eszköz lehet. Vannak, akik apró nemes követ használnak erre a célra a táskájukban, de olyat is ismerünk, aki egy gyerekrajzot őriz a táskájában ebből a célból. (Ő tényleg esküszik arra, hogy működik!) A pénzmágnesünk tulajdonképpen bármi lehet, ami számunkra a gazdagságot jelképezi és elfér a tárcában.

 

Legyen nálad arany!

A legújabb trend – már-már aranyláz van a világban – hogy arany lapocskát hordanak maguknál azok, akik valóban gazdagok akarnak lenni, ezzel pedig aranyat vonzanak magukhoz. Akinek nincs aranya, az apróbb arany tárgyat tesz a tárcájába, hogy ezzel fokozza a bőséget. (Ismerve a budapesti alvilág zsebeseit, ezzel inkább az ő vagyonosodási esélyeiket látom biztosítva, nem pedig az aranysétáltatókét. Az arany helye véleményem szerint nem a tárcában van – de kinek-kinek legyen a saját hite szerint!)

Zöld rizs
Egy időben hatalmas divatja volt annak, hogy szerencse és vagyonhozó zöld rizsszemet tettek az emberek a pénztárcájukba. A feng shui szerint ugyanis, akárcsak a piros tárca, ez is vagyont hozó jelkép.


Piramisra hajtott pénz
Az sem mindegy, hogyan használjuk a tárcába tett pénzünket. A kolléganőnk évekig kergette őrületbe a pénztárosnőket a piramis formára hajtott pénzekkel. Az ő elmélete szerint a piramis energia jót tesz a pénznek, ezért félbe, majd háromszögre hajtotta a tárcájában a bankókat.

Lefejelt pénz
A pénzt nem árt rendben tartani. A pénz rendje pedig a fejjel egymásra fordított, és a nagytól a kicsi felé sorban következő címletekben fogalmazható meg. Ha így tartod magadnál a pénzedet, ha több nem is lesz, legalább mindig átlátod, mennyiből gazdálkodhatsz.

Pénzt földre? Soha!
A másik legfontosabb pénztárca babona, hogy a pénztárcát soha nem szabad kitenni, letenni, pláne nem szabad a földre tenni, mert az biztos elszegényedéshez vezet. A tárca legyen mindig nálunk, a táskában, zsebben!

Üresen és pisisen!
A pénz egyik legfontosabb természete, hogy „kutyagumiként” viselkedik: oda kerül, ahol már van! Tehát soha ne menj ki pénz nélkül az utcára, mert akkor a néphit szerint „lepisilnek a kutyák”. Soha ne ajándékozz, vagy vegyél át pénztárcát üresen, mert az a tárca szerencsétlen lesz! Mindig tegyél egy érmét az új tárcába, csak úgy vedd át, úgy vedd birtokba! Az igazán körültekintőek eurót, vagy más értékesebb külföldi pénzt tesznek bele!

Önmagukban ezek a babonák természetesen nem érnek pénzt – kizárólag akkor, hogyha megtanulod, hogy kell bánni a pénzzel! Abban viszont segítenek, hogy a figyelmedet erre a témára irányíthasd!

Ismersz más pénzt hozó babonákat? Kimaradt valami? Ha a te tarsolyodban is lapul valami ügyes pénzvonzó babona, mondd el bátran hozzászólásodban!

 
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 49285 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x