Pályázza meg a legjobb állást az internet segítségével!...
hirdetés
Címlap / Karrier / Pályázza meg a legjobb állást az internet segítségével!

Pályázza meg a legjobb állást az internet segítségével!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-30

A versenyzés hozzátartozik életünkhöz. Gondoljunk bele, hogy már kiskorunkban is versenyeztünk. Amikor például a szülőkkel társasjátékoztunk, és az volt a cél hogy első helyen végezzünk. Továbbá az általános iskolában is indulhattunk különböző versenyeken, amelyeken szintén az volt a célunk, hogy első helyen végezzünk.  


Rendezvénynaptár
A versenyzés továbbfolytatódhatott, ha valaki jelentkezett felsőoktatásba. Bármilyen más példát is felhozhatnánk, a cél mindenhol ugyanaz.

Az, hogy elsők legyünk mindenben. A mai világ pont erről szól, és a XXI. század gyereke is így van nevelve. A munkaerőpiacon is óriási versengés folyik a jobbnál jobb pozíciókért. A vállalatok is válogatnak kedvükre a jelentkezők közül. Napjainkban jó az, ha az ember több lábon áll. Ez alatt azt kell érteni, hogy jó, ha több végzettséggel rendelkezik az illető, aki munkába szeretne állni. Az Alföldön van egy város, ahol az életet meg lehet alapozni. Kecskemét azonkívül hogy város, de megyeszékhely is egyben. Fontos gazdasági, kulturális, és oktatási központ is.
Akik felsőoktatásba szeretnének jelentkezni, tudnak a városban tanulni. Itt megtalálható a Kecskeméti Főiskola - Gépipari Automatizálási Műszaki, Kertészeti, valamint Tanítóképző Főiskola Kara. A jogutódja mindennek a Pallasz Athéné Egyetem. Továbbá a felvételizők választhatják még a Károli Gáspár Református Egyetem - Állam-és Jogtudományi Karát, valamint a zene kedvelői továbbtanulhatnak a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem - Zenepedagógiai Karán is. Látható, hogy oktatási lehetőségekből nincs hiány.


A városban azonban nem csak oktatási, de álláslehetőségek is adódnak. Álláslehetőség Kecskemét városban nagy számban található, méghozzá az alábbi vállalatok helyezkednek el a városban.
Airvent Légtechnikai Zrt,
Johnson Controls Üléshuzatgyártó Kft,
Kecskeméti Konzervgyár Kft,
Kész Ipari Épületgépészeti Kft,
Ritz Mérőtranszformátor Kft,
Rösch-Mode Textilipari Kft,
Szilvási és Társa Kereskedelmi Kft, valamint a Thomas&Betts Kft is várja a munkavállalókat. Ez még csak a kezdet, mert az alább felsorolt vállalatokon kívül, még számos más vállalkozásnál is munkába lehet állni.
Kecskeméten textilválogató álláslehetőség is adódik. Sok esetben a vállalatok keresnek alkalmazottakat, akiktől a szakközépiskolai végzettséget várják el. A cégek többsége ma már kínál napi egyszeri étkezési lehetőséget, továbbá hozzájárulást a munkabéren felül, valamint élet- és balesetbiztosítást is.
A nagyobb vállalatok a vonzáskörzeti településekről ingyenes buszjáratokat biztosíthatnak a munkába járáshoz. Érdemes erre is rákérdezni, mert sokszor ezt nem is tüntetik fel a hirdetésekben, így talán olyanok is lecsúsznak a lehetőségről, akik tényleg állást keresnek, csak az utazást nem tudják megoldani.
Látható, hogy a hölgyek is találhatnak álláslehetőséget, ráadásul olyat, ami mellett az összes többi teendőjüket el tudják látni. Nem kell azon aggodalmaskodni, hogy több műszakos munkarendben kell dolgozniuk és emiatt nincs, aki a kicsikkel foglalkozzon.
Persze sok munkáltató nem kedveli, ha kisgyermekes anyuka kíván elhelyezkedni a vállalatnál, hiszen a gyerekek betegsége esetén általában az anyuka az, aki otthon marad a lurkókkal.
A munkavállaláshoz elengedhetetlen a megfelelő tapasztalat. A cégek kifejezetten örülnek annak, ha a jelentkező rendelkezik tapasztalattal, hiszen így a betanítási fázis rögtön el is hagyható.
Ha még több álláslehetőségre kíváncsi, keresse fel a www.facebook.com/KecskemetAllas oldalt, és kövesse a hírfolyamot, hiszen a legfrissebb hirdetésekről csak így tud értesülni a legegyszerűbben.
 


(X)
 
 
[ 1326 ]
spacer


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x